Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Radosław Wawrzczak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 55-040 Wrocław Tyniec Mały Kobierzyce Parkowa 28
Telefon: Kom. 506-848-915
Adres e-mail: wawrzczak(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: adwokat prawnik rozwód alimenty porady prawne

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 4284
Data utworzenia profilu: 2012-03-04 00:43:10
Data ostatniej aktualizacji: 2012-03-04 01:10:17 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Radosław Wawrzczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelnie prowadzi sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2015-02-23 10:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa przeprowadzona sprawnie, profesjonalnie, z dużym zaangażowaniem. Nikt wcześniej nie chciał podjąć się prowadzenia sprawy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-05-27 13:42:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dlaczego wszystkie opinie są pisane przez tą samą osobę?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: XXX dnia: 2014-03-11 20:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Radosław prowadził moja sprawę rozwodową. Człowiek wielkiego serca , zawsze grzeczny i taktowny. Wspaniały adwokat. Sprawa zakończyła się tak jak chciałam. Zawsze kiedy dzwoniłam miał czas na rozmowę po której czułam się dużo silniejsza i pewniejsza swojej wygranej.Polecam wszystkim usługi Pana Radosława, to adwokat który ma serce i rozum. Dziękuje Panie Radku za wszystko. A wszystkim potrzebującym pomocy adwokata polecam usługi Pana Radosława.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta z Sobótki dnia: 2013-03-26 08:12:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedy niemożliwe staje się możliwym, na przekór wszystkim niedowiarkom, którzy postawili krzyżyk przed sprawą drugiej instancji. Sprawa rozwodowa mojej cioci, która przegrała sprawę w pierwszej instancji prowadzoną wówczas przez innego adwokata-chodziło o udowodnienie wyłącznej winy rozpadu małżeństwa z winy wujka. Przyznanie alimentów na niepełnoletnią córkę oraz ciocię, która po ponad dwudziestu latach małżeństwa została bez środków do życia. Sprawa o tyle trudna, że śmiem stwierdzić iż wyrok zapadł już w momencie kiedy wujek wybrał na swojego obrońcę Panią adwokat, która z tego co wiem żyje w świetnej komunikatywie z Panią Sędziną. Wyrok nie opierał się na zeznaniach świadków oraz dowodach w sprawie co znajomości oraz wspólnym interesie Pani adwokat wujka oraz sędziny. Sprawa była bardzo trudna ponieważ sędzina nie dała praktycznie możliwości wypowiedzi głównym świadkom cioci którymi były dzieci, gasiła ich wypowiedzi i skutecznie odbijała argumenty. Cała rozprawa wyglądała jak jedna wielka farsa. Adwokat cioci przegrał sprawę, która praktycznie była do wygrania-liczne dowody nadużywania alkoholu, przemocy fizycznej i psychicznej, notatki z policji, zeznania świadków agresji wujka, zabrane prawo jazdy za jazdę pod wpływem alkoholu nie wystarczyły. Sprawa zmieniła swój bieg o w momencie kiedy zmieniliśmy cioci adwokata na Pana mecenasa Wawrzczaka. Skutecznie i kompetentnie zajął się odwołaniem i sprawa trafiła do II instancji. Bardzo rzetelnie poinformował nas o tym, że szanse na zmianę wyroku w II instancji wynoszą 20-30%. Kontakt do Pana mecenasa dostałam z polecenia zanim podałam cioci numer telefonu do Pana mecenasa rozmawiałam jeszcze z kilkoma adwokatami żaden nie potrafił odpowiedzieć na moje pytania tak skutecznie i rzeczowo. Jestem ogromnie wdzięczna Panu mecenasowi ponieważ ciocia całkowicie zdała się na moją opinię, która jak widać była trafiona. Ja niewątpliwie czułam z tego powodu ogromną presję oraz odpowiedzialność za jej dalszy los. Dzisiaj z ulgą mogę powiedzieć, że była to jedna z moich najlepszych decyzji w życiu. Ciocia dostała rozwód z wyłącznej winy wujka a przyznane jej alimenty na nią samą oraz córkę znacznie przekroczyły jej najśmielsze oczekiwania. Jeżeli miałabym kiedykolwiek komuś polecić swój los to właśnie Panu mecenasowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna D. dnia: 2012-11-03 00:01:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowe podejście do sprawy.Zawsze znajdzie czas,aby omówić dany temat.Oby więcej takich życzliwych i kompetentnych ludzi.Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Z. Szydelko dnia: 2012-07-14 15:15:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny, piekielnie inteligentny prawnik,dzięki Bogu-po mojej stronie.Prowadzi moją sprawe rozwodową-trudną:4 dzieci,walka o nie,o alimenty.Pierwszy adwokat,którego wziełam,były prokurator, zamiast odpowiedzieć tak jak chciał Sąd w ciągu 1 tygodnia nie napisał NIC w ciągu 3 tyg... Dla dobra własnego zrezygnowałam-300zł zaliczki nie oddał. Następnym adwokatem do którego się zwróciłam był Radosław Wawrzczak. Nie wierzyłam ,że trafie jeszcze na adwokata z powołania.Miałam szczęście,jeżeli macie problem to to jest adwokat przez duże "A".Za sprawe wziął o wiele mniej niż ten wcześniejszy ale wart jest mysle o wiele więcej.Myśli nad każdym posunięciem,w moim przypadku chodziło również o udowodnienie,że Mąż pracował od lat na czarno.Ja bym na to nie wpadła,Mąz i jego niemiecki szef myśleli,że są kuci na 4 nogi a jednak nie. P.Wawrzczak znalazł na to sposób :o)) z czego jestem b.zadowolona bo i prawda wyszła,że jednak tam pracował i do kwoty obliczenia alimentów to było mega istotne bo pensja męża przekraczała 10tys.zł.miesięcznie. Reasumując; bez dobrego adwokata do Sądu ani rusz! A ten jest NAJLEPSZY. Zanim został moim Pełnomocnikiem byłam znerwicowana,czytałam pozwy męż pełne oszczerstw i płakałam,przeżywałam- zaoszczędz sobie nerwów i jak musisz wziąć dobrego adwokata z Wrocławia to wez Radosława Wawrzczaka. Nie chciałabym go mieć za przeciwnika.Plusem jest u niego jeszcze to,że sprawy odbiera bardzo osobiście i nie spocznie dopóki nie znajdzie sposoby na wygraną.A dla potwierdzenia tego,że jestem prawdziwym,żywym człowiekiem i to jest prawdziwa historia podaje mój nr.tel.667-206-963. Pozdrawiam i życze powodzenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2012-03-04 01:04:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją