Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

specmajster Wojciech Kunda

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Podlaskie, Białystok
Telefon: Kom. 660-49-48-16
Adres e-mail: wojciech kunda(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.specmajster.com.pl
Opis działalności: remonty,wykończenia wnętrz, hydraulika, docieplenia, elewacje Słowa kluczowe:

Ocena: 92% pozytywna 12x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 10x 1x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 2x 1x
Ceny usług: 50% niskie 1x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2803
Data utworzenia profilu: 2012-03-02 21:39:03
Data ostatniej aktualizacji: 2012-03-02 21:39:03 

Opinie o specmajster Wojciech Kunda

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adaptacja poddasza ,remont kapitalny całego domu oceniam na bdb,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mariola 35 dnia: 2017-12-27 12:11:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie bez zastrzeżeń, profesjonalne podejście, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2016-05-31 19:35:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista ,dowiózł ,doradził ,słowny i remont wykonał terminowo
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: grzegorz dnia: 2015-12-23 07:12:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjne podejście do prac, fachowość, rzetelne doradztwo i kompleksowa usługa, nie było żadnego problemu, uczciwość w rozliczeniach materiałów, polecam jako prawdziwego fachowca w sprawach budowlanych i remontowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2014-03-14 12:48:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace postępowały na bardzo wysokim poziomie,100% zadowolenia,polecam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: michał dnia: 2014-02-18 20:48:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hahah sam napisał sobie opinie HA HA HA żałosne...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Żygam wami
Opinia dodana przez: ADEX dnia: 2013-09-16 23:16:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjnie wykonany remont całego domu!Całkowicie bez zastrzeżeń.Wykonawca rzetelny,konkretny, miły.Potrafi doradzić i nie zdziera kasy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2012-11-14 16:54:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam p.Wojtka,potrafi doradzić,bardzo dokładnie pracuje,pięknie zrobił mi łazienkę,nie zdziera a przy tym jakosc usług na naprawdę duzym poziomie,szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2012-11-07 21:33:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec,usługa na najwyższym poziomie,dokładnie,pomysłowo,terminowo-bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: klient Białystok dnia: 2012-07-11 17:26:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma konkretna, bez ściemniania i naciągania na zbędne koszty.Profesjonalne podejście do prac. Remont wykonany bez zastrzeżeń.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2012-04-02 21:10:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace przeprowadzone rzetelnie ale terminowo rozpoczęły się z tygodniowym opóżnieniem , polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2012-03-12 09:22:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała adaptację mieszkania w nowym bloku na osiedlu Skorupy.Zakres prac:malowanie, panele, układanie glazury, terakoty, przeróbki ścian, oswietlenie.Wszystko wykonane wg zamówienia, bez zastrzeżeń, staranne,dokładnie, w terminie.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-03-04 11:55:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo rzetelna.Jakość wykonywanych usług na najwyższym poziomie.Właściciel znający się na swoim fachu, konkretny, rzeczowy, doradza.Szczerze polecam, jeżeli planujesz remont, przebudowę skorzystaj z usług p. Wojtka, nie zawiedziesz się!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2012-03-02 21:42:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją