Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Grzegorz Szymczyk

Zawód: Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-078 Wrocław Leszczyńskiego 4/44a
Telefon: 71 7072519 Kom. 725118998 Fax: 71 7072549
Adres e-mail: adwokat.szymczyk(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.adwokat-szymczyk.pl
Opis działalności: Kancelaria zajmuje się sprawami o rozwód, separacje, alimenty, podział majątku, prowadzi obronę w sprawach karnych, prowadzi stałą obsługę firm, dochodzi odszkodowania oraz wierzytelności, sporządza opinie prawne i projekty umów. Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria, adwokacka, obrońca, obrona, rozwód, separacja, pełnomocnik, odszkodowanie, alimenty, karne, gospodarcze, podział majątku, egzekucja, wierzytelności, windykacja,

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 12x 4x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 5176
Data utworzenia profilu: 2011-11-08 08:59:27
Data ostatniej aktualizacji: 2012-02-27 14:40:47 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Grzegorz Szymczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinią tą chciałbym podziękować za poprowadzenie sprawy karnej. Rzetelna i profesjonalna obsługa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-03 07:20:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecania. Mi prowadził sprawę karną i o rozwód.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2017-11-03 23:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno byłem na poradzie i polecam. Daje mu pozytywną opinie, bo się należy za podejście do mnie i do mojej sprawy. Mecenas był rzeczowy i przygotowany. Pozytywna opinia jak najbardziej uzasadniona. Relacja ceny, do jakości zdecydowanie mnie zadowala. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2017-09-11 13:39:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził mi dwie sprawy Karne. Obie wygrane. Mogę go polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-02-23 20:12:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę podzielić się wyłącznie swoim doświadczeniem z kontaktu z adwokatami a zmieniałem adwokatów z Wrocławia kilka razy (7)aż trafiłem przez znajomego do tego adwokat i od 3 lat nie zmieniłem, co mogę napisać mi odpowiada bo jest konkretny i liczy się z klientem, no i jest skuteczny!!!.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2015-08-28 15:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność zlecić temu adwokatowi sprawę przeciwko lekarzowi o odszkodowanie i zadośćuczynienie za błędy popełnione podczas leczenia mnie, którą wygrałam. Jestem z jego usług zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-08-06 14:25:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałem dobrego adwokata do prowadzenia spraw mojej firmy, no i ten adwokat z Wrocławia okazał się najbardziej rzetelny i kompetentny. Zanim zatrudniłem go do obsługi mojej firmy to był moim obrońcom w sprawie karnej, która była bardzo trudna i on sobie z nią świetnie poradził. Polecam go teraz moim znajomym i nie narzekają. Można powiedzieć, że bardzo dobrze się z nim współpracuje. Terminowo składa pisma i mam zawsze na bieżąco informacje w sprawach, które prowadzi dla mnie – warto skorzystać z jego usług, ja korzystam i jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2014-03-27 09:01:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tego adwokata wynajęłam do sprawy o zasiedzenie oraz o zapłatę od Alianz odszkodowania i poprowadził mi sprawy wyśmienicie. Zasugerowałam się opiniami zamieszczonymi w internecie i się nie zawiodłam. Myślę że jest jednym z lepszych adwokatów we Wrocławiu. Polecam bo warto, no i co najważniejsze można się dogadać co do sposobu zapłaty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Władysława
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-11 15:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panu Mecenasowi powierzyłem sprawę o rozwód i nie żałuje. Polecam innym, bardzo rzetelny adwokat, doskonała komunikacja i zawsze znajdzie czas dla swojego klienta. Jakbym miał inną sprawę to też pojawię się u tego właśnie adwokata. Godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2013-11-25 17:05:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził mi najpierw sprawę o alimenty i dzieci a potem sprawę o rozwód. Wykazał się profesjonalizmem i rzetelnością. Zawsze miałam z nim dogodny kontakt oraz ustalone dogodne warunki płatności. Polecam tego adwokata. Jest bardzo konkretny nie traci czasu na zbędne mydlenie oczów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2013-08-15 11:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki temu adwokatowi jestem na wolności i nie odebrano mi dzieci, bardzo szczerze polecam. Inni mieli mnie gdzieś a tu wielki szacunek sprawa załatwiona z powodzeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej B. dnia: 2013-05-17 11:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, rzetelny, solidny, konkretny, w dodatku bardzo komunikatywny. Mi poprowadził dwie sprawy: o alimenty oraz o ograniczenie władzy rodzicielskiej i ustalenie kontaktów z dzieckiem. Obie sprawy zakończone pełnym SUKCESEM, w dodatku bardzo dogodna forma płatności. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2013-04-11 14:19:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana adwokat z Wrocławia prowadził mi sprawę o odszkodowanie, inni oceniali moją sprawę jako przegraną ale pan mecenas podjął się jej prowadzenia i wygrał, jestem bardzo zadowolona, moje cierpienie zostało wynagrodzone. Super adwokat polecam, zawsze znajduje czas dla swojego klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pałlina dnia: 2013-04-07 17:34:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat któremu warto powierzyć swoją sprawę, mi przeprowadził rozwód, nie spodziewałem się tak korzystnego rozstrzygnięcia. polecam tego adwokata z czystym sercem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 2012-11-12 14:45:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonale poprowadził mi sprawę o rozwód i alimenty, jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-06 13:43:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały fachowiec w sprawach karnych. Jak będę miał inną sprawę na pewno się do niego zgłoszę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-24 13:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata w sprawach o rozwód, profesjonalna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-21 17:11:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i rzetelny adwokat,
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-08 09:02:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją