Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Odnowy Biologicznej SUNSET Kasia Bachanek

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 05-190 Nasielsk warszawska 84
Telefon: 23 6912157 Kom. 501060449
Adres e-mail: salonsunset(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://www.sunset.lajt.info
Opis działalności: czynne poniedzialek -piątek od 10 do 20 w soboty od 9 do 16. Profesjonalna kosmetyka,fale radiowe,kwasy,tipsy,manicure,pedicure,fryzjerstwo,biżuteria,fitnes,aerobik,sauna fińska,solarium itp. Słowa kluczowe: kosmetyczka,fryzjer,solarium,nasielsk,sauna,fitness,aerobik, mezoterapia mikroigłowa, piercing, tipsy, hybryda, makijaż, odchudzanie, masaż

Ocena: 85% pozytywna 30x 2x 5x

Jakość usług: 96% wysoka 32x 1x 1x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 25x 1x 2x
Ceny usług: 100% niskie 26x 2x
Ilość opinii w serwisie: 37
Ilość odsłon profilu firmy: 6197
Data utworzenia profilu: 23.01.2010 11:15:27
Data ostatniej aktualizacji: 24.02.2012 07:51:14 

Opinie o Salon Odnowy Biologicznej SUNSET Kasia Bachanek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sunsed:-)Uwielbiam! Nie zamienię na inne miejsce! Tam to jest dopiero przyjemnie pójść!!! ...a co do P.Kasi...nie musi Ona się wszystkim podobać,a opinie na temat czy jest taka czy owaka to w domu sobie wystawiajcie do kota czy psa,może was posłucha:-)...Najważniejsze,że jest sympatyczna,kulturalna i słucha ''nas''swoich klientów!!! A co od razu ktoś by tu chciał przyjaciół znaleźć;-)...he:-) Dziecinne:-) Pozdrawiam Panią Kasie i jej załogę,buziaki :-*
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwa dnia: 06.12.2012 21:42:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A I JESZCZE JAK KTOŚ PISZE "SALON JEST DROGI... ble ble ble " TO NIECH SOBIE DO WARSZAWY NA ZABIEG JEŹDZI- NA PEWNO BĘDZIE TANIEJ :)hi hi
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: AGA dnia: 16.11.2012 13:58:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kasiu przypadkiem trafiłem na tę stronę i opiszę Twoją pracę w wycięciu mi jakichś "wynaturzeń", które były na moim ciele. Zrobiłaś to profesjonalnie - choć miałem obawy gdy zbliżałaś się do mnie z igłą i prądem:). Szybko wszystko się zagoiło i bez komplikacji. O kawie pamiętam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.10.2012 21:33:15 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę, że sporo się kręci wokół mojej osoby i salonu. Dziękuję za wszystkie opinie, szczególnie te negatywne, bo one mnie motywują do poprawiania pracy salonu. Cóż, podziwiam osoby, które po 15 min. ze mną są w stanie stwierdzić czy mam wahania nastroju czy nie, zwłaszcza, że osoba, która napisała negatyw(salon jest bardzo drogi pani Kasia ma wahania nastroju i źle zrobiła mi kolczyk poza tym się nie goiło w ogóle, a jej pracownicy są nie zorientowane co do czego:( ) pojawiła się jednorazowo. Odnośnie kompetencji i wykwalifikowania mojego personelu- wszystkie certyfikaty i świadectwa są widoczne na naszych profilach na fecebook-u i na ścianach naszego salonu. Nie wstydzimy się wykształcenia :)) Jeśli chodzi o wysokie ceny- rzeczywiście pewnie są wysokie w porównaniu z "rękodziełem" wykonywanym w domu lub na czarno. W salonach obowiązują inne zasady niż te chałupnicze, są kasy fiskalne, czynsze i wszelkie opłaty z tym związane. Ja uważam, że ceny są normalne, bo inaczej nie miałybyśmy klientów. Na mojej stronie www.sunset.lajt.info są wszystkie informacje dotyczące piercingu. Niestety nie ode mnie zależy czas i tempo gojenia się przekłuć. To jest uzależnione od organizmu, jego zdolności do regeneracji i niestety od higieny. Wielokrotnie występuje alergia, o której klient(ka) nie ma pojęcia. I co to znaczy, że źle przekłułam? zawsze pytam 3 razy, zanim dokonam przekłucia. Bardzo żałuję, że żadnej z tych Pań ( negatywów) nie przyszło do głowy aby się podpisać, bo miałabym szansę się obronić. Ostania sprawa- komentarze z jednego dnia: mam kontakt fejsbukowy i mejlowy z moimi stałymi klientkami, dzięki czemu udostępniam linki z m.in. informacjami np na tej stronie.Nie mam wpływu na to, o której godzinie i jakiego dnia po obejrzeniu linku osoba wystawi komentarz. Ten komentarz jest pierwszym, jaki wystawiłam. Pozdrawiam i zachęcam do odwiedzenia naszego profilu również na facebook-u. :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Zdarzają się naprawdę bardzo rzadko ale nie zdarzyło mi się jakiejś niuwzględnić.
Opinia dodana przez: Kasia Bachanek dnia: 30.08.2012 18:06:31 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytam te komentarze i nasunęła mi się jedna myśl. Byłam na solarium ostatnio i nie mam zastrzeżeń dziewczyna była miła może tylko to, że w tym pomieszczeniu nie można się zamknąć odczuwałam lekki dyskomfort i tyle. A co do tych komentarzy to na jeden negatyw pojawia się pięć pozytywów. Rozumiem, że są osoby, które nie zgadzają się z negatywem, ale zastanawia mnie odstęp czasowy między tymi pozytywami jak by ktoś przysiadł i napisał wszystko sam…. zostawiam to Wam do oceny. Wybieram się również na paznokcie to już wkrótce będę miała opinię o Pani Kasi to napiszę.
Opinia dodana przez: Monika dnia: 29.08.2012 10:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A JAK WAM COŚ NIE PASUJE TO SOBIE ZMIEŃCIE KOSMETYCZKĘ A NIE PISZECIE PIERDOŁY.....
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: AgA dnia: 23.08.2012 15:36:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kasia jest osobą niezwykle empatyczną, miłą i pozytywnie nastawioną do życia. Jest genialną kosmetyczką a do tego przychodząc do niej na zabiegi można doznać odprężenia i zapomnieć o codzienności. Usługi świadczone na najwyższym poziomie. Gorąco polecam!!!!1
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jeżeli jest ona uzasadniona- bezproblemowo :)
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 20.08.2012 15:09:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług. Pesonel uprzejmy i bardzo się stara dobrze obsłużyć Klienta. Uwag niezadowolonego "Klienta" z opinii kwietniowej chyba nie należy traktować poważnie. Skoro usługa była zła trzeba ją reklamować, a może usługa była dobra tylko poziom Klienta zbyt niski. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 20.08.2012 12:45:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właścicielka jest świetną kosmetyczką, ma indywidualne podejście do klientów, stale się edukuje i podnosi poziom kwalifikacji. każde zabiegi dobiera indywidualnie, głównie dbając o dobro klienta. jest szczerą osoba. personel bardzo przyjazdy i chętny do pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiosna dnia: 20.08.2012 11:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie.. Pani Kasia to idealna kosmetyczka i psycholoszka :-) moja opinia to 11/10 pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 20.08.2012 10:50:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kasia to niesamowicie ciepła i przyjazna osoba, pobyt w salonie to naprawdę niesamowity sposób na relaks i odpoczynek. Miałam przyjemność korzystać z wielu usług salonu i zawsze wychodziłam cudownie zachwycona. Zawszę można liczyć na profesjonalne rady i opinie oraz pomoc. Takich ludzi jak Pani Kasia pełnych pasji, którzy naprawdę kochają to co robią i wkładają w to całe swoje serce jest bardzo mało. To Kobieta niezwykła i bardzo dobry fachowiec! Polecam salon i usługi bo dłonie tej Kobiety naprawdę są niezwykłe i działają cuda!! Pani Kasiu oby tak dalej, ja trzymam kciuki aby salon dalej się rozwijał a Pani dalej była tak cudowna i dobra osobą.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 20.08.2012 10:37:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon jest bardzo drogi pani Kasia ma wahania nastroju i źle zrobiła mi kolczyk poza tym się nie goiło w ogóle, a jej pracownicy są nie zorientowane co do czego:(
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: PP dnia: 11.08.2012 19:30:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dotyczy Opinii dodanej przez:Bogusiadnia:2012-06-12 12:35:03 Opinia była odniesieniem do zachwytu innych osób, wyraziłam swoje zdanie chyba po to jest ta strona. Napisałam jak czułam się w obecności Pani Kasi i jak byłam traktowana to są moje wnioski i chyba mam do twego prawo. Napisałam: „… Pani Kasia to zmienna osoba o skomplikowanej osobowości szczerze wątpię w jej szczerość do klijeta - to moje odczucia…” a w odpowiedzi czytam : „… Jeśli chce Pan lub Pani szczerości i otwartości to chyba nie ten GABINET, prosze udać się do PSYCHOLOGA…” to pani komentarz do mojej wypowiedzi, wystarczy czytać tekst ze zrozumieniem i uniknęlibyśmy tych nieporozumień. Może jestem negatywnie nastawiona, ale takie komentarze dodatkowo mnie rozdrażniają. Ponieważ wygląda na to, że można wyrazić swoją opinię tylko, jeśli jest pochlebna. Odniosła się do konkretnej sytuacji.
Opinia dodana przez: dnia: 06.08.2012 13:53:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaskoczona jestem opinią "KLIJETA" z 25-04-2012r. i pragnę się do niej odnieść. Jeśli chce Pan lub Pani szczerości i otwartości to chyba nie ten GABINET, prosze udać się do PSYCHOLOGA. Sam GABINET Pani KASI w mojej ocenie na piątkę z plusem. Miło, sympatycznie a przede wszystkim profesjonalnie, bo tak naprawdę o to chodzi!!!!!! Szanowni Państwo przeciez my chodzimy tam reperować ciało, a nie duszę!!!!! Pozdrawiam wszystkich z uśmiechem Bardzo zadowolona z Salonu Odnowy Biologicznej SUNSET - klientka Bogusia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusia dnia: 12.06.2012 12:35:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kasia to zmienna osoba o skomplikowanej osobowości szczerze wątpię w jej szczerość do klijeta - to moje odczucia
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klijęt dnia: 25.04.2012 00:06:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa bardzo miła,Pani Kasia jest po prostu super lepszej kosmetyczki w okolicy się nie znajdzie a ceny po prostu rewelacyjne:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.02.2012 16:04:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywnych nikt nie czyta;) więc jeśli chodzi o sunset to salon jest super obsługa świetna ogólnie pełen full service;) gorąco polecam wszystkim!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aga dnia: 23.02.2012 21:07:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam salon SUNSET - profesjonalna obsługa, miła atmosfera, zawsze uśmiechnięci ludzi. Dziś byłam na fitnesie i już nie mogę doczekać się jutra, kiedy tam wrócę ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 23.02.2012 20:31:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna atmosfera , profesjonalna obsługa ,chwila relaxu dla każdej kobiety. Kasia - perfekcjonistka w każdym calu :):):):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: W. Ż. dnia: 23.02.2012 19:46:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała, profesjonalna obsługa. Nie mam żadnych zarzutów. Lepszego miejsca nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Gorąco polecam i dziękuję za miłą obsługę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 23.02.2012 18:52:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zakład P. Kasi miła i profesjonalna obsługa , super klimat i atmosfera, która nie powoduje dyskomfortu w przebywaniu w salonie i na ćwiczeniach fitness.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: monika dnia: 23.02.2012 11:40:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest bardzo dobrze prowadzona ,bez żadnych zastrzeżeń. Polecam tam przychodzić ćwiczyć ,poprawiać swój wygląd.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldi dnia: 23.02.2012 11:16:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesympatyczna obsługa, pełen profesjonalizm, super atmosfera :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: aga dnia: 23.02.2012 10:47:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa,zwłaszcza właścicielka.Rewelka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renia dnia: 16.02.2012 16:33:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa i sympatyczna włascicielka...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lalcia dnia: 22.10.2011 11:47:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko świetne. polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.06.2011 00:30:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa nie miła. Bardzo mało miejsca. Kosmetyczka nieprofesjonalna.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 06.04.2011 13:54:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczna atmosfera wnętrza Salonu, profesjonalne wykonanie usługi, miła obsługa, warto polecać innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamcji - profesjonalne wykonanie :)
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 03.12.2010 23:22:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Relaksacyjna muzyka, pozytywna osoba, klimatyczne wnętrze - wszystko to sprawia, że z zabiegów czerpie się dodatkową przyjemność; Pani Kasia o wszystkim informuje i objaśnia, co nakłada, dlaczego i jaki będzie efekt końcowy. Jestem pod wrażeniem - pełne zaangażowanie, perfekcja i profesjonalizm. Polecam, zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.10.2010 10:32:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kasia to najlepsza kosmetyczka w okolicy. Jej podejście do klienta oraz perfekcyjnie dobrany zabieg kosmetyczny do cery nie można przyrównać do innych kosmetyczek u których poprednio bylam. Do tego zakład pani Kasi jest czyściutki i przytulny, a atmosfera sprzyjająca.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 12.04.2010 17:02:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco polecam Salon Sunset oraz usługi Pani Kasi.Miałam okazję korzystać z usług innych kosmetyczek i z całą pewnością mogę stwierdzić że w wyżej wymienionym miejscu,czułam się i zostałam obsłużona najlepiej.Zabiegi na profesjonalnych kosmetykach,atmosfera rewelacyjna i fachowa obsługa.Makijaż zjawiskowy,dobrany do urody klientki. W miejscu tym można nie tylko korzystać z profesjonalnych usług ale i również się odprężyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 29.03.2010 23:10:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Salonie SUNSET wypoczywam.Po zabiegach kosmetycznych, jak i po aerobicu, czuję wyraźne efekty. Odpowiada mi chigiena zachowana wokoło, wyciszjąca muza w tle, zapach kadzidełka, a przede wszystki nowoczesne wykończenie wnętrz. Tutaj depilacja miejsc intymnych, jak okolice bikini, nie zawstydzają mnie. Makijaż wykonany przez właścicielkę powala wszystkich na kolana. Polecam wzsystkim :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czarna Mamba dnia: 29.03.2010 15:07:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa, cieplutki klimat - a do tego co najważniejsze- konkretne usługi.100% zadowolenia. Czystość, perfekcja. Polecam szczerze.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magnolia- klientka dnia: 29.03.2010 10:43:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług włascicielki od dosyć dawna.Profesjonalizm w kazdej dziedzinie.Nie obawiam sie oddaĆ w jej ręce.Zabiegi wykonywane przez Pania Kasię , zawsze dają widoczne długotrwałe efekty.Dzięki miłemu klimatowi panującemu w salonie,po każdej wizycie jestem zrelaksowana i mam lepsze samopoczucie. SZCZERZE POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 29.03.2010 09:40:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita dziewczyny,bardzo dobre kosmetyki,fachowe rączki i do tego niskie ceny Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 29.03.2010 08:56:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło, sympatycznie, fachowo. Salon godny odwiedzin.Pełna satysfakcja, napewno tam wróce i oddam się w ręce profesjonalistów! Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 28.03.2010 22:40:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła wyciszająca atmosfera,pełna informacja o zabiegu,dobry fachowiec,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.01.2010 11:17:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją