Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BIBIUTI Studio Fryzur i Urody

Zawód: Fryzjer 
Adres: Wielkopolskie, 61-831 Poznań Pl. Wiosny Ludów 2
Telefon: 61 850 91 54 Kom. 513 460 664
Adres e-mail: salon(małpa)bibiuti.pl
Strona internetowa: www.bibiuti.pl
Opis działalności: Oferujemy najwyższej jakości usługi fryzjerskie i kosmetyczne Słowa kluczowe: Fryzerstwo, Kosmetyka, Salon Fryzjerski, Salon Urody

Ocena: 70% pozytywna 14x 1x 6x

Jakość usług: 72% wysoka 13x 3x 5x
Terminowość: 94% bez zastrzeżeń 16x 4x 1x
Ceny usług: 0% niskie 14x 7x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 5097
Data utworzenia profilu: 15.02.2012 18:33:20
Data ostatniej aktualizacji: 15.02.2012 18:33:20 

Opinie o BIBIUTI Studio Fryzur i Urody

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Martę ktora zrobiła mi super ombre.Do jest bardzo mila osoba i fajnie sie rozmawialo. Duzo dowiedziałam się o kosmetykach do włosów które powinnam stosować i ogólnie dużo porad.Doradzila mi fryzurę i spełniła moje oczekiwania.Sama robila wrażenie swoja fryzuea dlatego ma się do niej zaufanie od poczatku.cena nie najwyższa nie najniższa dla biednej studenki troche dużo ale bylo warto! Na pewno wybiorę sie tam jeszcze raz. Obsluga całego salonu bardzo mila , milo spędzony czas!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: joanna dnia: 18.01.2016 22:55:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo lubię tam chodzić,korzystam z usług P.Jagody i jestem bardzo zadowolona,wysłałam do niej męża i mamę i nie mają mi tego za złe :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 16.12.2015 13:23:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zdecydowanie polecam.Chodzę do Pani Jagody od prawie roku i zawsze wychodzę zadowolona,czy to kolor,czy strzyżenie.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 24.10.2015 22:00:53 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sama jakość usług ok, aczkolwiek zapłaciłam za coś czego praktycznie nie było. Miałam podkręcone jedno pasmo prostownicą i zapłaciłam jak za stylizację z prostowaniem włosów, a powinnam zapłacić po prostu za stylizację...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 14.10.2015 20:46:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Julia to jakiś żart, nie ma pojęcia chyba co robi, w ogóle nie słucha co się do niej mówi, powolne ślamazarne ruchy i opowiadanie całej historii swojego życia, a w efekcie poprawiane ombre !! Żenada nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Enemy dnia: 16.09.2015 18:47:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło i sympatycznie! Jestem stałym klientem pani Lidki :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 13.02.2015 09:52:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sceptycznie podchodzę do ocen zamieszczanych na forach ale tutaj muszę przyznać pełen szacunek. Profesjonalnie, widać że fryzjer ma ogromne pojęcie o tym co robi. Miła obsługa przystępne ceny - oby tak dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 19.04.2014 08:28:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do salonu chodzimy rodzinnie mąż zachwycony córka również no ja oczywiście tez.O jakości usług w tym miejscu można by pisać w nieskończoność ,tak bardzo odbiegają one od tego co można zastać w innych salonach.Pani Jagoda cechuje się ogromna wiedzą talentem i pasją w swoim zawodzie...Z całą pewnością to salon nr 1 w Poznaniu GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 17.02.2014 07:55:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TRAGEDIA! włosy obcieto mi tak krzywo ze musialam dzisiaj isc ponownie do fryzjera! Totalne dno. Zamierzam reklamowac ta usluge bo musialam zaplacic za ponowne obiecie! pomijam fakt ze z zapuszczania wlosow nic nie wyszlo bo zeby moja glowa jakos wygladala fryzjerka musiala mnie obciac bradzo krotko.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Malgorzata dnia: 14.02.2014 21:05:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Fryzjerka mimo moich zapewnień, ze nie poradzi sobie z włosami koniecznie chciała spróbować. Pozwoliłam. W efekcie miałam włosy bardziej zniszczone i bez żadnej poprawy tego co było. Gdy poprosiłam by w takim razie przywróciła je do stanu poprzedniego ( kolor chociaż, bo zniszczeń się nie da) to zgodziła się ale już za opłataą. Dla mnie to bezczelność, bo jeśli coś zepsuli to powinni naprawić za darmo. W dodatku bezczelnie Pani stwierdziła, że skoro ja jestem taka, że nie chce płacić to pewnie za ułożenie też nie będę chciała więc ona mi tylko wysuszy włosy. NIE POLECAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 17.01.2014 21:15:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Układanie włosów mogę polecić np. U Pani Lidki;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mimi dnia: 04.01.2014 17:45:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrzy fachowcy i przyjazne ceny jak na tak wysoki poziom usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 17.09.2013 12:46:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja jestem bardzo zadowolony z usług p. Angeliki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 12.08.2013 22:46:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna atmosfera i usługi na wysokim poziomie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 03.08.2013 08:05:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie nie polecam!!! kosmetyczka to naciągaczka - chciała wyłudzić 100zł za zamknięcie 1 naczynka, chociaż się umówiła na 50 zł i twierdziła, ze pracuje zgodnie z cennikiem, cały zabieg trwał niecałe 5 minut! za poprawkę, początkowo niby wliczoną w cenę chciała kolejne 50 zł - czyli 100zł za 10 minut łącznie !! zdziercy!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 29.07.2013 15:12:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny bardzo wysokie , jakoś usług średnia , jak na kupiec poznański myślałam ze będzie zupełnie inaczej . Pani Kasjerka bardzo niemiła .
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 18.04.2013 23:45:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wlosy krzywo ściete w dodatku obsługa nie miła...owszem zostałam uznana reklamacja usługi ale z dużą niechęcią
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ...
Opinia dodana przez: ama dnia: 09.02.2013 16:23:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko na wysokim poziomie!Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nastka dnia: 30.11.2012 22:40:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa! Pierwszy raz się spotkałem z tak dobrymi relacjami pomiędzy klient - obsługa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ireneusz dnia: 10.11.2012 18:20:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, świetna atmosfera i bardzo wysoki poziom usług!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 31.08.2012 18:40:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mnie jeden z najlepszych salonów w Poznaniu.Paula i Damian bardzo mili i uśmiechnięci fryzjerzy, super obsługa, przede wszystkim doradztwo i wiele pomysłów na różne fryzury. Zawsze wychodzę zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 21.08.2012 21:25:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją