Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Galwat Piotr Galuba

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Łódzkie, 92-219 Łódź Antoniewska 48/2
Telefon: Kom. 502263213
Adres e-mail: galubapiotr(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: wszystkie zakresy remontów ( po instalacje elektryczne ) Słowa kluczowe: remonty,instalacje,malownie,tynkowanie,naprawa,itp

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 2x 9x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 7874
Data utworzenia profilu: 17.06.2010 13:15:46
Data ostatniej aktualizacji: 14.02.2012 21:22:03 

Opinie o Galwat Piotr Galuba

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Ja korzystałam z usług pana Piotra z polecenia .Tak jak widziałam jak wykonał remont u znajomych to od razu poprosiłam o telefon.Widać że zna się na swojej pracy i że ma pomysły.Remont wykonał bardziej niż się tego spodziewałam.Fakt że terminy ma odległe ale warto było czekać.Polecam wszystkim pana Piotra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Irena i Andrzej dnia: 28.09.2013 11:43:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja odnalazłam pana Piotra w internecie.Zadzwoniłam przyjechał,wycenił,zrobił.Ale nie spodziewałam się że z tak zaniedbanych i zdewastowanych pomieszczeń można zrobić cacko tak jak to zrobił pan Piotr.Widać że zna się na rzeczy .A że terminy ma długie to tylko świadczy o jego fachowości.Polecam wszystkim zainteresowanym usługi pana Piotra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak!!!
Opinia dodana przez: Halina i Zygmunt dnia: 20.04.2013 12:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich i jednocześnie polecam usługi p.Piotra.Fakt że czekaliśmy dwa miesiące bo do p.Piotra tyle się czeka ale było warto.Remontowaliśmy pokój dziecinny oraz łazienkę wszystko przeszło nasze oczekiwania po prostu super .Widać że p.Piotr ma pojęcie co robi a i potrafi doradzić.Teraz już wiemy że na fachowców trzeba poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Henryk z żoną dnia: 05.02.2013 18:05:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również przyłączam się do pozytywnych opinii o fachowości Pana Piotra. Remont kapitalny całego mieszkania w kamienicy, wszystko wykonane fachowo, dokładnie cudnie!!!! Warto było czekać, bo terminy odległe, ale jakość wykonania nie do pobicia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa ul. Zamenhofa dnia: 10.08.2012 13:05:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie. Po przeczytaniu poniższych opinii i zweryfikowaniu ilości odsłon profilu jestem bardzo zdziwiona ze tak mała jest sława pana Piotra. Jeśli chodzi o moj werdytk. Otóż usługi P.Piotra są nieocenione. Dokładnie miesiąc temu, wykonał pod moją nie wymiarową i małą kuchnie, meble. Solidnie! Wszystko równiutko! Generalnie nie mialam pomysłu jak rozplanować te wszystkie garnki, szklanki itp. Wizja przedstawiona przez Fachowca ( oczywiście Piotra Galuba ), od samego początku mi przypadła do gustu. Oczywiście wszystkie meble, są zrobione od początku do końca przez tego Pana. W okresie letnim planuje jeszcze zrobić a la pawlacz w kuchni. Jestem bardzo zadowolona. I wszystkim serdecznie mogę P.Piotra polecić. Jeśli chodzi o kwestie finansową. Jak na usługi jakie oferuje, wszystko na Tip-Top, ceny nie są za wysokie. Serdecznie polecam. ( i proszę nie oszczędzać, jeśli chcecie mieć wszystko zrobione na dlugie lata, porządnie i elegancko ).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Patrycja Gruszczyńska dnia: 15.02.2012 20:30:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny człowiek, z wizją. Fachowiec któremu warto zaufać. Za rozsądną cenę, czego obecnie coraz mniej na rynku, potrafi zdziałać cuda. Przy tym dokładny, solidny, terminowy i pedantyczny. Podpowie i pomoże wporwadzić rozwiązania do mieszkania które, są nowoczesne i nie koniecznie extra drogie. Polecam w 100%. U mnie była przerabiana łazienka, kuchnia oraz pokój. Facet wie co robi, zna się doskonale na elektryce, hydraulice. Jest wszechstronny, położenie paneli czy płytek to fachowiec pełną gębą. Wykonuje swoją pracę z pasją. Widać, że lubi to co robi. Pozdrawiam serdecznie Pana Piotra i polecam go znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bednarska dnia: 14.02.2012 21:12:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich!Z usług p.Piotra korzystam pierwszy raz i już wiem że na pewno będę wszystkim znajomym go polecał.Wykonał u mnie naprawę kawał dobrej roboty.Z tego co wiem z każdej pracy robi zdjęcia i na tej podstawie zdecydowałem się na jego usługi.Na prawdę warto było!!! Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janek dnia: 18.01.2012 08:08:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i konkretny.Z pomieszczenia 24m2 zrobił 3 pomieszczenia,pokój,łazienkę,kuchnię i przedpokój,naprawdę cudo zrobił z jednego pomieszczenia.Sufity podwiesił,płytki położył,panele podłogowe jednym słowem zrobił wszystko na tip top.Polecam tego pana Piotra bo naprawdę zna się na tym co robi.Cenowo niema tragedii .POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria z Łodzi-Widzewa dnia: 28.01.2011 18:06:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec to widać od pierwszego spotkania.Praca którą wykonał dla nas przekroczyła nasze oczekiwania.Ten człowiek ma wyobraźnię i oby takich fachowców było więcej.Cenowo do przyjęcia ale warto było.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Roman i Monika dnia: 26.11.2010 18:54:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!Sufit podświetlany super sprawa!Panele położone fachowo,przeróbki hydrauliczne też bardzo dobrze wykonane,wizja którą p.Piotr posiada jest naprawdę bez błędna w moim akurat przypadku.Ceny do przyjęcia.POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 22.06.2010 21:15:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko,sprawnie,solidnie i co najważniejsze z głową.Wykonawca proponuje również własne rozwiązania na zaaranżowanie przestrzeni remontowanego lokalu(w naszym przypadku oświetlenie)warto było skorzystać :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: diet1 dnia: 17.06.2010 18:14:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejny raz korzystam z usług Pana Piotra i chce wam go polecic! fachowiec! solidny! i co najwazniejsze niejest bardzo drogi... nigdy nie wiedzialam tak rzetelnej,uczciwej,odpowiedzialnej osoby jak ten czlowiek ! Ceny przyzwoite! praca ktora wykonuje jest naprawde dokladna i widac ze to fachowiec!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 17.06.2010 13:18:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją