Opinie o Atelier Fryzury i Urody Mikołów

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Atelier Fryzury i Urody

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 43-190 Mikołów Kolejowa 4
Telefon: 32 7842306 Kom. 725286947
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.atelierfryzuryiurody.pl
Opis działalności: Fryzjerstwo, stylizacja, koloryzacja , kosmetyka, makijaż, manicure, pedicure Słowa kluczowe: Fryzjerstwo, kosmetyka

Ocena: 75% pozytywna 24x 2x 8x

Jakość usług: 75% wysoka 24x 2x 8x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 29x 1x 3x
Ceny usług: 30% niskie 3x 23x 7x
Ilość opinii w serwisie: 34
Ilość odsłon profilu firmy: 6770
Data utworzenia profilu: 2012-02-13 15:43:57
Data ostatniej aktualizacji: 2012-02-13 15:43:57 

Opinie o Atelier Fryzury i Urody

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały profesjonalizm Pana Pawła! Propozycje zawsze trafne. Przyszłam pierwszy raz ratowąc włosy po złym strzyżeniu i farbowaniu w innym ''salonie''. Doradził wyrównanie i wycieniował tak ze pięknie się układały mimo ''wpadki'' u innego fryzjera. Drugi raz poratował moje wypadające włosy po porodzie. Zaproponował boba, pięknie podniesione włosy i ampułka - cudo! polecam gorąco - ma fach w ręku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-18 20:55:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie dwa lata temu. Chciałam wykonać prosty french na paznokciach oraz makijaż. Pani kosmetyczka z średnim wieku spytałąwpierw, co robimy najpierw (!), po czym zgodnie z moją sugestią zabrała się do paznokci. Jako, że nie miałam dużego doświadczenia w tego rodzaju usługach nie zaprotestowałam, gdy wyjęła nalepki, które można zakupić w drogeriach. Wyraziłam jednak swoje zaniepokojenie, z uwagi na to, że moje próby z tąże metodą zawsze kończyły się fiaskiem. Pani pół godziny próbowała ratować paznokcie, które zmasakrowała malując "kreski" przy pomocy nalepek. Było to doysć żałosne. W końcu nawet ja, człowiek spokojny, stwierdziłam, że Pani wykorzystała już swoją szansę. Efekt jej pracy został pokornie zmyty z pasnokci na moją prośbę. Pieniedzy przynajmnij honorowo nie wzięła, trzeba przyznać. Całe szczęście, że nie oddałam w jej ręce wcześniej swojej twarzy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-22 18:41:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolna z usług fryzjerskich, kosmetycznych (zagęszczenie rzęs, makijaż pernamentny)i super suana. Tylko strasznie drogo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 2014-01-13 15:37:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi bardzo dobrze wykonane przez dobrego fachowca (P.Jola), w międzyczasie dowiedziałam się dużo przydatnych porad na temat moich włosów. Profesjonalna obsługa, jednak trochę droga za podcięcie i nadanie kształtu grzywki na długich włosach to koszt 50 zł.. Sauna genialna + dobra cena. No i trochę długo to wszystko trwało.. 1,5h.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ines dnia: 2013-10-25 11:03:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny salon i fryzjerzy, tak się składa ze byłam zarówno u fryzjerki jak i u kosmetyczki na przedłużaniu rzęs i paznokciach. Z każdej usługi jestem mega zadowolona, a przede wszystkim z profesjonalnego podejścia do klienta, doradzono mi fryzurę, którą zachwalają mi wszystkie koleżanki. Do tego ceny dużo niższe niż w Lorealu w Katowicach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AAAnia dnia: 2013-08-04 21:26:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ulka najlepsza :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zadowolonaklientka dnia: 2013-06-14 11:29:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko jest Ok!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-26 12:02:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TRAGEDIA !!!! miałam rozjaśniane włosy miało być 6 a było 12 ! mam teraz spalone włosy ! a przedłuzanie rzęs to istna masakra
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-24 18:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chodzę tam do kosmetyczki na robienie paznokci i przedłużanie rzęs Miałam też robiony makijaż permanentny brwi i jestem zadowolona z usług!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-02-10 17:56:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja tyam jestem zadowolna. chodze tam reguralnie i wszystko jest ok. No ale nie kazdemu można dogodzić. faktycznie kiedyś pracował tam taki bartek-sama korzystałam z jego usług, był swietny, no ale miał zbyt dlaeki dojazd i zmienił pracę, a szkoda. Ale ogoilnie jest ok...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ewka dnia: 2013-02-09 14:43:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja tez niestety nie jestem zadowolona z usług pana Pawła skusiłam się pozytywnymi opiniami na forum o salonie i poszłam tam strzyżenie było fatalne bez uzgodnienia ze mną pan powiedział ze tak będzie dobrze i nawet nie zapytał o zdanie, obciął mi włosy na prosto w ogóle nie wycieniował i się nie układają, słyszałam już po wizycie w tym salonie od koleżanek ze już tam nie chodzą bo zmieniła się ekipa, słyszałam o jakimś barku który było ponoć rewelacja i jakaś dziewczyna imienia nie pamiętam, ale oni już tam nie pracują ciekawe czemu?, a co do fryzjera w Mikołowie to polecam centrum urody ach
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-07 09:08:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam tam już kilka razy u pana Pawła. Na początku byłam w miarę zadowolona,chociaż idealnie nie było. Naturalnie mam ciemny blond, jakies 2 miesiace temu pofarbowałam włosy do jasnego blondu i byłam zadowolona i pan Paweł wiedział że chce mieć jasne włosy, co kilkanaście razy podkreślałam i przy ostatnim farbowaniu wymyślił sobie że odrobinkę przyciemni czubek a reszta bedzie tak jak jest. Pasowało mi to, do póki nie zobaczyłam efektuy końcowego. Porażka!!! Włosy mam ciemniejsze niż naturalnie. Jestem teraz wręcz brunetką! Jestem wściekła, szczegółnie ze 180zl które wydałam nie są małym wydatkiem. Uważam ze pan pawel ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, uwaza się za nie wiadomo jak cuownego i bardziej realizuje jakies swoje chore koncepcje niz slucha klienta. Na pewno wiecej tam nie pojde i nie polecam.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Niezadowolona dnia: 2013-01-17 21:02:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KOMPLETNY BRAK PROFESJONALIZMU! SALON ŁADNY NATOMIAST FRYZJERZY NIE PRZESZKOLENI, DO PRACY W TAKIM SALONIE ZA DUŻO NISZA CENĘ TA SAMA JAKOŚ W INNYM SALONIE
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-28 08:07:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PEŁEN PROFESJONALIZM ;))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: k dnia: 2012-12-23 20:18:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo mi przykro ale muszę wystawić negatywny komentarz dla ekipy która tam pracuje, atmosfera jaka tam panuje- to jakiś żart głośne śmiechy z zaplecza miałam wrażenie ze śmieją się ze mnie;(, co do strzyżenia to powiem tak jak na taki salon spodziewałam ze zostanie mi coś zaproponowane, doradzone,natomiast ja siadam na fotel a fryzjerka pyta "jak strzyżemy"? ja do niej "a co pani proponuje" ona do mnie a "jak pani miła ostatnio?" ja "ze od lat mam tą samą fryzurę i chciałabym zmienić coś" ona "a po co jak pani w tym dobrze"? w końcu zostały podcienie mi tylko końcówki i tyle, tydzień temu byłam u innego fryzjera w Katowicach i jestem bardzo zadowolona gdy tylko weszłam posadził mnie na fotel i mówi:zaproponował bym pani.....a ja słucham i jestem w szoku, mam zupełnie inną fryzurę, a w tym atelier no niestety... nie polecam!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-23 07:36:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super, dziś byłam juz kolejny raz. Bardzo polecam, nie tylko fryzjera ale i zabiegi kosmetyczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: alexandra dnia: 2012-12-21 13:23:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WIECIE CO, WY TO MACIE PROBLEMY. PRZECIEŻ NIGDY NIKOMU WE WSZYSTKIM SIĘ NIE DOGODZI, I TAK JEST ZE WSZYSTKIM. JEDNYM SIE PODOBA DRUGIM NIE.Każdy ma inny gust.ja tam uważam że idealny nikt nie jest, ale ogólnie zle też nie ma.ja sie nie podoba to zmieniam fryzjera, proste.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: taka jedna dnia: 2012-11-28 17:14:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś czas temu byłam tylko podcinać włosy. Nie miałam pomysłu na fryzurę i w sumie też nic nowego i ciekawego mi nie zaproponowano. Ale włosy dość dobrze się układały. W trakcie strzyżenia Pani rzucała radami odnośnie pielęgnacji włosów - co uważam za plus.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2012-11-21 08:32:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DO ewa.walc74 no cóż, we wszystkim nie mozna każdemu dogodzić. Smieszne jest tylko to że robisz cyrki z imionami. Moze ktos ma zmienic sobie imie specjalnie dla ciebie bo niedosłyszysz przez telefon że jola to nie Wiola??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2012-11-15 20:24:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DO ewa.walc74 i jeszcze zapomniałąm dodać ze rozbawłaś mnie tym narzekaniem ze niby nie wiola a Jola. To moze Jola miała zmienic sobie imię zebys ty ich nie pomyliła?? Boze jaka ty głupia jestes skoro robisz sztuczne problemy z czyichś imion
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: jasmine dnia: 2012-11-02 20:28:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oj ja się nie zgadzam z opiniami ze Pani Jola to takie dobry fachowiec, chyba sama je sobie pisze. Ja byłam już u Pani Justyny na regulacji brwi kilka razy i zawsze było ok, kiedyś pracowali tam pan Bartek i pani Wiola i korzystałam z usług fryzjerskich i byłam bardzo zadowolona, chciałam sobie tylko podciąć końcówki, myślałam ze trafie do pani Wioli a tu taki psikus ze to nie Wiola a Jola ;) i WIELKIE ROZCZAROWANIE! dziewczyna nie wiedział zupełnie co ma robić, nie umiała odpowiedzieć na moje pytania jakie jej zadałam o moje włosy w czym i będzie lepiej czy z grzywką czy bez, mówię jej ok to tylko końcówki dla odświeżenia, a ona 5 cm obcięła i stwierdziła ze to przecież są końcówki ;) oj ja już nigdy tam nie pójdę, czuje się oszukana, to taki chwyt marketingowy chyba ze nie Wiola a Jola, bo podobnie brzmi, a to zupełnie inna osoba, Pani Wioletka była profesjonalistką strzyżenia jakie wykonywała zazdrościły mi koleżanki, włosy same się układały miła rzeczowa i życiowa dziewczyna a ta Jola to jak by się z powołaniem minęła, nawet rozmawiać z nią o czym nie miałam nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ewa.walc74 dnia: 2012-10-14 11:00:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje włosy są wspaniałe! polecam salon fryzjerski i usługi kosmetyczne!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ja dnia: 2012-09-28 18:03:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z usług fryzjerskich .Koloryt włosów za kazdym razem dokładnie taki jaki chcę. Gorąco polecam. Choć widzę (komentarz pode mną) nie kazdemu mozna dogodzić, ale coż to chyba sprawa indywidualna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna dnia: 2012-09-20 19:49:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompletny brak kompetencji, miałam wrażenie że Pani fryzjerka nie wiedziała co robi. Absolutnie nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-17 10:21:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam salon! Profesjonalna obsługa, za kazdym razem wychodzę zadowolona. Kosmetyki najwyższej jakosci, moje włosy mają piekny kolor.Pani Jola, kapitalna! Po za tym usługi kosmetyczne-rzęsy jak firanki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2012-08-28 17:54:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Jola i Pan Paweł są profesjonalistami, potrafią świetnie dobrać fryzurę i kolor włosów do cery klientki. Pani Justyna - kosmetyczka to przemiła osoba, która swym profesjonalizmem doradzi jak dbać o wygląd skóry. POLECAM !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-27 11:04:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam panią Jole!!!! Włosy farbuje baaardzo dobrze!!! jestem superr superr zadowolona!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ktos dnia: 2012-08-17 20:05:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja polecam uczciwie. Fryzjerka P.Jola wykonała mi nowy zabieg pielęgnacyjny do włosów tzw.botox dla wlosow Fiberceutic oprócz tego świetna bezamoniakowa koloryzacja inoa.nareszcie jestem zadowolona a włosy są pełne blasku !profesjonalny salon ps.maz tez korzysta zfachowosci P.pawla polecamy:-))))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2012-08-14 18:18:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam przez przypadek skuszona dobra marka salonu oarz przestepnymi cenami... naprawde polecam z całym sercem nie tylko wyszłam z nowa rewelacyjna koloryzacja wykonana pzrze mojego "nowego ulubionego fryzjera ":)ale tez rzesami ktore trzymaja sie do dzis i kokietuja codziennie mojego mezusia! Super nowy i piekny salon i moje odkrycie roku ...polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ola dnia: 2012-08-14 13:06:07 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam zadowolona i z chęcią chodziłam do salonu gdy pracował Pan Bartek! Włosy robił mi kapitalnie, koloryzacja dokładnie taka jak chciałam. Teraz gdy odszeł już tam nie chodze bo juz nie jestem zadowolona z usługi. Pan Bartek robił włosy najlepiej i widze ze to nie tylko moja opinia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: była kilentka dnia: 2012-06-08 17:25:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna koloryzacja, cena także bardzo zadawalająca, gdyż zapłaciłam ze strzyżeniem 139zł. Miła atmosfera, naprawdę mozna się zrelaksować
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2012-05-09 11:25:36 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś czas temu skorzystałam z usług salonu. Dlaczego ocena neutralna? Ponieważ moje zadowolenie jest równie umiarkowane. Fryzjer - Pan Paweł. I tak, kolor faktycznie ładny - choć w moim mniemaniu, mógłby być lepiej dobrany. Na strzyżenie się zachęciłam, choć niepotrzebnie - ponieważ do wakacji miałam nadzieję zapuścić włosy. I niestety, Pan ściął na moje oko za dużo i nie potrzebnie wycieniował ( bo włos marny i wygląd ma teraz postrzępiony, raczej nieefektowny bez prostownicy z której nie korzystam ). Więc reasumując: salon gustownie urządzony, właściciel miły - dbający o komfort klienta, fryzjer dobry, ale jak dla mnie nie wystarczająco dobry, na tyle abym chciała wrócić tam ponownie. I na koniec cena : 180zł. Myślę, że salon stracił po odejściu Pana Bartka, który zdecydowanie przyciągał klientki z poprzednich miejsc pracy - i zapewniał dobrą opinię w obiegu słownym zadowolonych klientek. Wybór drogie Panie pozostawiam Wam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julka dnia: 2012-03-05 14:43:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PEŁEN PROFESJONALIZM POLECAM! Mega pozytywny przykład dla wszystkich jak dochodzić na szczyt talentem i pracą ;)Witam, chcę polecić wszystkim panią kosmetyczkę Justynę. Manicure i pedicure wykonane przez panią Justynę naprawdę wzbudził zazdrość wśród moich koleżanek. Jest to miła, skromna i spokojna osoba a wizyta w tym gabinecie kosmetycznym była dla mnie czystą przyjemnością
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2012-02-22 09:18:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepiękny salon i świetni fachowcy. Nic dodać nic ująć polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Victoria dnia: 2012-02-13 15:45:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją