Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Meble na wymiar Marek Burnecki

Zawód: Stolarz 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 663848750
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Meble na wymiar Słowa kluczowe: meble kuchenne, pokojowe, szafy wnękowe, komody, itp

Ocena: 91% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 88% niskie 8x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 4912
Data utworzenia profilu: 2012-02-05 12:43:26
Data ostatniej aktualizacji: 2012-02-05 12:43:26 

Opinie o Meble na wymiar Marek Burnecki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo, tanio, zgodnie z umową + dodatkowy rabat na koniec :) poleciliśmy znajomym, kto się zdecydował był zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Po 3 latach użytkowania, brak reklamacji
Opinia dodana przez: Wrocław, Krzyki dnia: 2018-08-04 21:13:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem skąd te wszystkie pozytywne opinie.Dla mnie ten fachowiec to jakaś pomyłka,niedosyć że ceny kosmiczne w porównaniu do jakości wykonania to nie ma mowy o wystawieniu rachunku.Czuję tu jakieś lewe interesy z dala od fiskusa.Nie polecam .
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Arek Dębski dnia: 2014-09-28 22:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Marka, ponieważ jest na prawdę solidny i sumienny. Dokładnie potrafi określić czy jakiś pomysł ma szansę na powodzenie czy lepiej go sobie odpuścić. W razie jakiś zmian w projekcie nie robi żadnych przeszkód. Kontakt z Panem Markiem też jest bez zarzutu. Nawet jeżeli nie odbiera to zawsze oddzwania. Jestem bardzo zadowolony z jego pracy i bardzo go polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr S. dnia: 2014-09-06 15:20:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bardzo konkretny i dobry fachowiec. Wszystko szybko i fajnie zrobione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 20:40:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, wszystko zrobione w umówionym terminie, tak jak powinno być. Jestem bardzo zadowolona! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-23 13:45:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam Pana Marka. Fachowiec jakich mało w tej branży. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 2012-07-06 16:40:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Marka, bardzo dobry fachowiec. Szybka realizacja zamówienia i meble zgodne z umówionym wcześniej projektem, za umówiona kwotę, bez żadnych dodatkowych kosztów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-14 11:05:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solindy Pan, praca wykonan w 100% wg moich oczekiwań. Pan Marek jest bardzo cierpliwy i otwarty na wszelkie pomysły, które później potrafi wcielić w życie. Efekt - meble wyglądają świetnie. Projekt i montaż przebiegał bez problemu. Polecam Pana Marka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-17 22:24:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, realizacja zamówienia następuje w określonym terminie, bez żadnych problemów. W razie ewentualnych wątpliwości okazuje cierpliwość i radę. Polecam bardzo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-06 19:22:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Z ręką na sercu mogę go polecić. Miły, rzetelny i uczciwy:) Polecam bardzo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Usatysfakcjonowany klient dnia: 2012-02-13 15:46:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek jest prawdziwym fachowcem. Robi bardzo ładne i porządne meble. Jezeli ktoś byłby zainteresowany, to mogę wysłać zdjęcia kuchni, mebli pokojowych i szafy jakie zrobił mi Pan Marek. Prosze pisac na karolina586@onet.eu POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2012-02-12 14:58:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek jest bardzo rzetelny i konkretny. Meble montowane są w umówionym czasie i za umówioną cene. Jakośc mebli i jej wykonanie sa bardzo wysokie. Zamówiłem u tego Pana kuchnię i dodatkowo Pan Marek podłączył mi od razu halogeny z szafek i hydraulikę pod zlewem. Polecam bardzo tego Pana!!! Swietny fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-02-05 12:46:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją