Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adwokat Tomasz Kowalczyk

Zawód: Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-800 Zabrze Dworcowa 8a/2
Telefon: 32 271 06 55 Kom. 604630023 Fax: 32 271 06 55
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.adwokatkowalczyk.pl
NIP:
568-105-92-89
Opis działalności: kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, sprawy karne, cywilne, rodzinne

Ocena: 100% pozytywna 28x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 29x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 26x
Ceny usług: 100% niskie 17x 6x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 12447
Data utworzenia profilu: 2012-01-26 15:49:31
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-26 15:49:31 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adwokat Tomasz Kowalczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług mecenasa trzykrotnie i nigdy się na jego profesjonalizmie nie zawiodłem. Skuteczny, rozsądny i rzetelny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AndrzejTrok dnia: 2018-06-08 12:24:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomek to poważny rozsądny oraz obiektywny prawnik i co ważne dzięki tym zaletom szanowany w środowisku wymiaru sprawiedliwości co jest bardzo istotne jak nie najważniejsze Polecam usługi Pana Tomka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz K dnia: 2016-06-11 09:37:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny, solidny i tyle w temacie. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota z Rokietnicy dnia: 2015-09-16 17:10:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Pana Mecenasa,bardzo szybko załatwił moją sprawę, a zależało mi na czasie. Pan Mecenas jest profesjonalista w każdym calu, rzetelny i konkretny, wie jak załatwić sprawę szybko i konkretnie. Rozmawiałam z wieloma adwokatami, ale miałam wrażenie, ze im zależało tylko na kasie. Pan Tomasz nie tracił czasu tylko od razu zaczął załatwiać moją sprawę.Jestem wdzięczna Panu Mecenasowi i serdecznie pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zarzutu
Opinia dodana przez: Dorota Pietrzyk dnia: 2015-02-02 11:03:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bez zarzutu poprowadzil moją sprawę . Bardzo sprawnie i uczciwie bez mydlenia oczu i za rozsadna cene. Choc mam nadzieje ze nie bede musial juz korzystac z jego uslug to polecam go wszystkim rekami i nogami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mar-dek dnia: 2015-01-20 11:23:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostały mi postawione zarzuty do których się przyznałam, mimo to sprawa zakończyła się warunkowym umorzeniem. Mecenas Tomasz Kowalczyk przekonał panią prokurator,która w swojej karierze zawodowej zgodziła się na 3 warunkowe umorzenia,że czyn ten był mało szkodliwy dla społeczeństwa. W trakcie trwania sprawy zawsze mogłam liczyć na wysłuchanie i dobrą poradę. Jestem Panu Tomaszowi bardzo wdzięczna. Gorąco polecam go wszystkim,którzy znaleźli się w tarapatach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R. dnia: 2015-01-15 10:49:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa bardzo profesjonalna, znajomość podstaw prawnych na wysokim poziomie- bardzo zrównoważone, a zarazem zdecydowane podejmowanie decyzji ..polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: nie miałem do czynienia z reklamacjami
Opinia dodana przez: Ryszard 226 dnia: 2015-01-15 08:49:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Tomasz Kowalczyk jest profesjonalistą w każdym calu.Jest to osoba godna zaufania,poświęci czas klientowi w każdej chwili.Nie liczą się dla niego tylko pieniądze,ale poszanowanie,sprawiedliwość.Moja sprawa była bardzo skomplikowana a mimo to Pan Mecenas poradził sobie bez problemu.Podziwiam Pana Mecenasa i polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2015-01-12 13:24:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest genialny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mocny dnia: 2014-12-16 14:44:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził moją sprawę rozwodową w Sądzie Okręgowym w Gliwicach w dniu 24.07.14. Jestem bardzo zadowolony z usługi, profesjonalne i rzetelne podejście do sprawy. Rozwód uzyskałem na pierwszej sprawie, na warunkach mnie zadowalających. Cena usługi niska jak na zabrzańskie tego typu usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Jarosz dnia: 2014-08-27 15:53:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piszę opinię w imieniu mego syna, którego mecenas Kowalczyk bronił w sprawie karnej. Jestem pełna uznania dla pracy Pana Mecenasa. Dzięki niemu syn nie trafił do więzienia. Polecam mecenasa Kowalczyka tym którzy potrzebują szybkiej i skutecznej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A. D. dnia: 2014-07-29 14:32:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat,prowadzil moja sprawe sprawnie ale przede wszystkim skutecznie i z wysokim profesjonalizmem.Fachowiec-dziekuje Panie Mecenasie!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-03-10 11:11:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z zasady nie wystawiam komentarzy i opinii w necie. Przyczyna jest prozaiczna - nie mam na to czasu. Tym razem zrobię jednak wyjątek, bo i osoba adwokata Kowalczyka jest wyjątkowa. Napisany przez pana mecenasa pozew pokazywałem wielu znajomym i ocena wszystkich była zbieżna - majstersztyk. Sprawę oczywiście wygrał i to w tak zręczny sposób, że strona pozwana nie miała już ochoty na odwołanie się od wyroku. Dodatkowo wywarł na mnie spore wrażenie swoją niespotykaną wręcz pamięcią do szczegółów. I bardzo, ale to bardzo podoba mi się, że zawsze oddzwania, jeśli nie mógł wcześniej rozmawiać. Podsumowując: absolutny profesjonalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2014-03-01 12:57:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat na Śląsku!!! Jest świetnym fachowcem również prawie pracy, co jest udowodnione na moim przykładzie. Pozdrawiam Mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2014-02-27 19:58:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie Pan Mecenas Kowalczyk prowadził sprawę karną. Szaybko, sprawnie, niedrogo i co najważniejsze z pozytywnym efektem. Poza tym w trakcie sprawy zawsze mogłem liczyć na jego poradę. Naprawdę gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech Z dnia: 2014-02-27 11:28:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: świetny człowiek.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-10 18:29:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mec.Tomasz Kowalczyk jest Najlepszym adwokatem bynajmniej na terenie slaska.Ten czlowiek zostal mi przydzielony z urzedu przez Sad i bronil mnie w trudnej sprawie tak jak bym jemu zaplacil wielka sume pieniedzy,Jest oddany totalnie swojej pracy ktora wykonuje.Wrazliwy z odpowiednim kregoslupem moralnosci.Pan mec broniac mnie dowiodl przed sadem ze jestem calkowicie Niewinny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: m.bulanda dnia: 2013-11-06 11:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwróciłam się o pomoc do mecenasa Kowalczyka kierując się opiniami z tego portalu. Nie zawiodłam się. Pan mecenas to nie tylko dobry prawnik, ale też człowiek na którego można zawsze liczyć. Polecam go.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danusia dnia: 2013-09-25 15:52:32 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam do spraw związanych z rozwodem, opieką nad na dziećmi, sprawę przegrałam, dopiero w apelacji sprawy się wyprościly po zmianie adwokata.
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2013-09-04 18:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie,fachowo i nie drogo.Polecam tym którzy walczą o sprawiedliwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-01-29 15:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm w wykonywanych uslugach.Pomimo wielu trudnosci sprawa zakonczona sukcesem.Polecam goraco. !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-12-07 22:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PROFESJONALISTA w każdym calu, dzięki Tomaszowi wygrała sprawiedliwość. Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-12-04 16:52:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystalem z pomocy Pana Mecenasa w sprawie karnej. Wyciągnął mnie ze sporych kłopotów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-11-14 19:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jezeli ktoś szuka prawnika, który bardzo angażuje się w prowadzoną sprawę to polecam adwokata Tomasza Kowalczyka. Dzięki niemu mój syn nie trafił do więzienia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2012-09-11 13:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam w 100% opinię pozytywną. Dobry fachowiec,uczciwy i nie jest pazerny na kasę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czarny dnia: 2012-07-12 09:04:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas jest nie tylko rzetelną,ale i bardzo uczciwą osobą .Poza tym w odróznieniu od swoich kolegów nie traktuje swoich klientów jak zło konieczne i jest prawdziwym mistrzem w swoim fachu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: cleopatra dnia: 2012-03-29 16:06:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do Pana Mecenasa z polecenia i nie zawiodłam się. Sprawę poprowadził po mojej myśli. Polecam go gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2012-03-06 14:56:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry Adwokat,mily człowiek.Fachowiec.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie wiem
Opinia dodana przez: Ania M. dnia: 2012-02-17 10:45:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy fachowiec. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek Wróbel dnia: 2012-02-06 12:07:32 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę praktykę adwokacką od 2008 r. Opinie o mnie załączone są także na profilu adw. Stanisławy Janota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz Kowalczyk dnia: 2012-01-26 15:58:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją