Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

URBAN PROJECT Maciej Jamroży

Zawód: architekci Architekt 
Adres: Mazowieckie, 00-660 Warszawa Lwowska 9/2
Telefon: Kom. 501594905
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.urbanproject.pl
NIP:
659-150-57-39
Opis działalności: Architektura i urbanistyka. Projektowanie domów, wnętrz Słowa kluczowe: architekt, urbanista, inżynier, projektant, projekty domów, wizualizacja

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3309
Data utworzenia profilu: 2012-01-25 05:38:57
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-25 06:19:31 

Opinie o URBAN PROJECT Maciej Jamroży

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Apartament, coś pięknego. Dziękuję. Jestem pod wrażeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: S. dnia: 2013-08-21 13:09:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaprojektowane wnętrze biura zrobiło na mnie wrażenie. Cieszę się z nawiązanych relacji i mam nadzieję, że otrzymam wsparcie do samego końca, przy realizacji projektu oraz wszelkiej dokumentacji. Jeśli chodzi o sam projekt - jest dla mnie wymarzony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kujawiak dnia: 2013-07-26 09:16:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię sobie współpracę z Panem Maciejem. Wszystkie założenia są realizowane, zawsze jego firma wywiązuje się z terminu. Bardzo dobry partner. Takich ludzi powinno być na mazowieckim rynku więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-04 14:56:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt okazał się najlepszy jakie do tej pory widziałem. Świetnie że się z nimi skontaktowałem. Jestem pod wrażeniem projektu. Jest jedyny w swoim rodzaju i niepowtarzalny. Widać, że projekt został zrobiony przez człowieka z wyobraźnią i z kreatywnym podejściem do swojej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-20 11:14:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma, jestem bardzo zadowolona z ich pracy, projekt podobał mi się wiec fajnie. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-08 15:39:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz pierwszy zdecydowałam się napisać pozytywną opinie w internecie. Firma jednak (a w szczególności arch. Jamroży ) zasługują w pełni na pochwałę! Miałem dość skomplikowaną sytuację lokalizacyjną a i wymagania nie małe, po obdzwonieniu chyba 20 różnych biur w Warszawie wreszcie trafiłem na kogoś kompetentnego i znającego się na rzeczy. Sprawa została już szczęśliwe zakończona, a projekt powstał szybko i bez jakichkolwiek opóźnień. Dokładnie taki jak sobie z żoną wymarzyliśmy. Koszta są umiarkowane choć za te wszystkie spotkania, szybką realizację i rozwiązanie problemów należało się w zupełności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2012-01-25 06:03:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją