Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SENATOR SZAFY WNĘKOWE ZBIGNIEW REJMER

Zawód: budowlane usługi i remonty Stolarz 
Adres: Dolnośląskie, 54-519 WROCŁAW JERZMANOWSKA 4C
Telefon: 713739171 Kom. 601740885 Fax: 713739171
Adres e-mail: senator(małpa)senator.wroc.pl
Strona internetowa: www.senator.wroc.pl
NIP:
8981027148
Opis działalności: usługa zabudowa wnęk, szafy wnękowe z drzwiami przesuwnymi,gardeboby,meble na wymiar Słowa kluczowe: szafy wnękowe, drzwi przesuwne,zabudowa wnęk, garderoby,meble na zamówienie

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 100% niskie 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4696
Data utworzenia profilu: 2012-01-23 17:55:09
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-23 17:55:09 

Opinie o SENATOR SZAFY WNĘKOWE ZBIGNIEW REJMER

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Senator wykonała dla mnie meble do sypialni i przedpokoju. Wszystko zostało świetnie wykonane i nie ma się na prawdę do czego przyczepić. W porównaniu do konkurencji cena też była sporo niższa także polecam z małżonką, bo jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamil38 dnia: 2017-06-20 08:52:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DZIĘKUJE FIRMIE SENATOR ZA PIĘKNIE WYKONANĄ GARDEROBĘ I SZAFĘ W PRZEDPOKOJU. POLECAM KAŻDEMU
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KAROLINA dnia: 2014-04-03 10:00:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniali fachowcy, szybko i profesjonalnie zajęli się wykonaniem pię?nych i funkcjonal nych mebli do mojej kuchni, jestem bardzo zadowolona z rezultarów ich pracvy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pati dnia: 2013-12-16 09:59:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki i profesjonalny montaż,krótki czas realizacji.Szafa z "górnej półki"Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-25 21:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawna załoga montażowa (złożyli wnęke w niecałe dwie godziny!), w porównaniu z firmami mają bardzo niskie ceny. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marian78 dnia: 2013-03-13 09:05:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma z ogromnym doświadczeniem , fachowo, rzeczowo i szybko załatwienie rat i profesjonalnie zrobienie szafy w przedpokoju polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dr021 dnia: 2012-01-23 17:57:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją