Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Natalia Gnat

Zawód: Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-071 Wrocław Wrocław Plac Wolności 7/304
Telefon: Kom. 695225290
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokatgnat.pl
Strona internetowa: www.adwokatgnat.pl
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: adwokat wrocław obrońca karne cywilne rozwód alimenty

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3853
Data utworzenia profilu: 2012-01-13 12:38:48
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-13 12:38:48 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Natalia Gnat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecam od 12 lat prowadzenie spraw związanych z nieruchomościami wszystkim tzw. najlepszym (najdroższym)prawnikom w Polsce. Nikt z tej listy nie wytrzymuje z Panią Mecenas jakiegokolwiek porównania. Kto chce dowiedzieć się, co to znaczy zawód zaufania publicznego, ma wyjątkową szansę. Sklonować i osiedlić po całej Polsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: tochtamysz dnia: 2017-03-03 23:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani mecenas to prawdziwy fachowiec. Przeprowadzała mój rozwód. Sprawa była skomplikowana, ale się udało i wszystko poszło dobrze. Zawsze mogłam się poradzić i wiedziałam, co się w sprawie dzieje. Jeszcze raz polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena B. dnia: 2015-02-11 14:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas! Jest bardzo konkretna, ale przy tym wszystko po ludzku wytłumaczy. dokładnie wiedziałam co i dlaczego się w mojej sprawie dzieje. Sprawa wygrana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-06-14 23:18:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Pani mecenas najpierw pomogła mi w sprawie karnej a później wygrała jeszcze odszkodowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-10-08 15:07:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam bardzo skomplikowaną sprawę rodzinną ale pani Natalia znalazła rozwiązanie.Jestem bardzo zadowolona z jej usług.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-01-02 00:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Natalia Gnat jest prawnikiem konkretnym.Bardzo angażuje się w sprawę którą prowadzi a przy tym nie naciąga i nie wymyśla niebotycznych kosztów.Ceny są bardzo niskie.Pomaga nawet wtedy kiedy powinna wypoczywać,nie zostawia człowieka bez kontaktu.Każdemu polecam Panią Mecenas Natalię Gnat,a napewno ten,kto skorzysta z porad w jej Kancelarii,nie będzie żałował.Grażyna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2012-08-19 16:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie, skutecznie, zawodowo. Bez naciągania i wymyślania dodatkowych kosztów. Podobało mi się, że zawsze można się dodzwonić i szybko umówić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2012-03-23 22:27:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas przeprowadzała mój rozwód. Wszystko poszło po mojej myśli, za co jestem jej wdzięczny. Koszty bardzo przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 2012-01-21 15:30:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Pani mecenas jest zaangażowana i konretna. Zawsze dobrze przygotowana. Wygrała moją sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja Z. dnia: 2012-01-13 12:45:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją