Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sajteo Meble na wymiar Józef Śmigowski

Zawód: meble biurowe Stolarz 
Adres: Śląskie, 44-300 Rybnik Wodzisław Śląski Jana Pawła II
Telefon: 32 456 17 39 Kom. 603117789 Fax: 32 456 17 39
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.sajteo.com
Opis działalności: Meble na wymiar, na zamówienie - okolice Rybnika. Do biura, kuchni, salonu, łazienki, przedpokoju. Usługi stolarskie. Szafy z drzwiami przesuwnymi, zabudowy wnęk. Słowa kluczowe: stolarstwo meblowe, stolarz, meble na wymiar, meble na zamówienie, szafy przesuwne, meble biurowe, kuchnie, zabudowy wnęk, usługi stolarskie, Rybnik, Śląsk

Ocena: 100% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 5578
Data utworzenia profilu: 2012-01-12 14:21:02
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-12 14:21:02 

Opinie o Sajteo Meble na wymiar Józef Śmigowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi firmy Sajteo!!! Szafa wykonana solidnie, w ekspresowym tempie i przed umówionym terminem realizacji. Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-02-12 14:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Transakcja przebiegła pomyślnie! Polecam serdecznie tego fachowca! Meble przedpokojowe zostały wykonane idealnie tak jak chciałem. Fachowcy z innych firm, nad którymi wcześniej się zastanawiałem, albo nie mieli pojęcia o co mi chodzi, albo rzucali jakimiś kosmicznymi cenami. Sajteo zrealizowało moje zamówienie w 100% dobrze, stosunkowo tanio i na czas. Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-09 19:03:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy się na firmę Sajteo po przeczytaniu na jej temat wielu pozytywnych opinii w internecie. Dziś, kiedy mamy już wspaniałe meble kuchenne, możemy dołączyć do wielbicieli tych fachowców :) Charakteryzują się oni bardzo miłą i rzeczową obsługą i prawdziwą chęcią pomocy, tak by meble zajmowały jak najmniej miejsca, dużo pomieściły, były w sam raz "na kieszeń" klienta, a do tego ładnie i nowocześnie wyglądały. Teraz praca w naszej kuchni to sama przyjemność! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rybniczanie dnia: 2013-01-28 16:12:39 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W poprzednim roku zamawiałem w Sajteo kuchnię, z wykonanej kuchni jestem średnio zadowolony, termin realizacji był kilkukrotnie przesuwany, kolorystyka frontów nieco odbiega od uzgodnionej, podnośniki górnych klap nie podnoszą się tak jak na początku, a co do cen to wiem już dzisiaj że przepłacilem ale człowiek uczy się całe życie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2013-01-22 14:01:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SAJTEO ZNACZY RZETELNY! Polecam wszystkim tego wykonawcę. Od pierwszej rozmowy, poprzez pomiar i doradztwo, aż po wykonanie są wzorowi. Doradzą, odradzą i podpowiedzą rozwiązania o których klient nie ma pojęcia, lub ma pojęcie błędne. Na realizację umówili się z kilkutygodniowym wyprzedzeniem i przybyli punktualnie. Miało być o 10:00 i było. Efekt końcowy (szafa z przesuwanymi drzwiami, łóżko i nocne stoliki) zachwyca. Wszystko jest dopracowane, dopieszczone. Jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni wykonawcy. Mamy nadzieję, że zgodzicie się Państwo na kolejne realizacje w naszym domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: g_mikosz@tlen.pl dnia: 2012-12-03 11:22:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam w pełni zasłużoną pozytywną opinię! Firma Sajteo wykonała dla mnie meble kuchenne na wymiar, które są ładne, dobrze mi służą i są tak mocne, że po roku nie widać na nich najmniejszego śladu użytkowania. Obecnie ponawiam współpracę z firmą Sajteo, która tym razem wykona u mnie w domu szafy z drzwiami przesuwnymi do salonu i sypialni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2012-05-16 12:09:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Sajteo zaprojektowała i wykonała u mnie nowoczesną szafę wnękową oraz biurko na wymiar. Meble były tanie, bardzo wysokiej jakości i estetycznie wykonane. Pan Józef to mądry fachowiec, dla którego liczy się przede wszystkim dobro i komfort klienta. W realizacji nie było opóźnień, wszystko świetnie i na czas. Polecam, bo warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: hoshi dnia: 2012-01-12 14:36:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją