Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Sylwia Iwanicka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-441 Wrocław Tadeusza Kościuszki 108A/2
Telefon: Kom. 501 403 453
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: pomoc prawna, adwokat, kancelaria adwokacka, prawo karne, postępowanie karne, obrońca, pełnomocnik

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 0% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 5297
Data utworzenia profilu: 2012-01-10 19:11:50
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-10 19:11:50 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Sylwia Iwanicka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawność i zaangażowanie w sprawie godne dalszego zaufania i polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JJ dnia: 2017-06-08 19:18:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę z pełnym zaangażowaniem, za każdym razem była merytorycznie świetnie przygotowana - a ustalenia z nią dokonane na początku były dotrzymane do samego końca pomocy prawnej, świadczonej przez Panią mecenas. Godny polecenia, bardzo dobry i skuteczny adwokat !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-02-16 10:06:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam przed podpisaniem umowy miało być wszystko łącznie z reprezentowaniem w sądzie w cenie jednak kilka dni przed sprawą zażądała kolejnej kwoty pieniędzy czyli nie wywiązała się z umowy uważajcie na tą kancelarie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-01 21:19:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat to rzeczowa osoba. Była przygotowana do każdej rozprawy, a w kancelarii chętnie odpowiadała na wszystkie pytania.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-08-27 10:17:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z szacunkiem do klienta + wiedza do prowadzenia zleconej sprawy. Nie bez znaczenia dobra opinia w środowisku.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: K.Sz. dnia: 2014-03-27 21:31:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas zawsze cierpliwie odpowiada na pytania dotyczące dalszej części postępowania i czujemy się przygotowani do rozpraw. Cenię ten kontakt bo gdybyśmy wiedzieli czego się spodziewać to nie potrzebny nam prawnik. Zakreślam cenę usług jako przeciętną ponieważ mogliśmy kwotę zapłacić w dwóch ratach. Polecam Panią mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rodzina W. dnia: 2013-09-27 16:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas pomogła mojemu synowi w sprawie karnej. Działała bardzo szybko, w zasadzie zaraz po telefonie do niej już zaprosiła mnie do podpisania upoważnienia do występowania w sprawie i tego samego dnia już była na przesłuchaniu. Postępowanie trwa, ale syn nie siedzi w areszcie chociaż tego chciał prokurator.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2013-04-15 09:53:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas to sumienny, rzeczowy adwokat. Żywo zainteresowana zleconą sprawą i losem klienta. Polecam i dziekuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dolnoślązak. dnia: 2013-01-16 19:41:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją