Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

A&E Plus Sp. z o.o. Adam Krzeczkowski

Zawód: architekci Architekt 
Adres: Małopolskie, 30-509 Kraków Kalwaryjska 7/12
Telefon: Kom. 502 474 193
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.aeplus.pl
NIP:
679-24-55-830
Opis działalności: Firma A&E Plus Sp. z o.o. to krakowskie biuro architektoniczne z wieloletnim doświadczeniem. Zespół cechuje się doskonałą znajomością rynku nieruchomości w Krakowie i województwie małopolskim. Słowa kluczowe: biuro architektoniczne, Krakow, architekt,krakowskie biuro architektoniczne, projekt domu, projekt budowlany, pozwolenie na budowe, wz, zastępstwo inwestycyjne, biuro architektoniczne krakow, architekci

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 2x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 4116
Data utworzenia profilu: 2012-01-10 15:01:52
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-10 15:01:52 

Opinie o A&E Plus Sp. z o.o. Adam Krzeczkowski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fatalny architekt. Dopiero teraz widzę, że adaptacja projektu polegała jedynie na przybiciu pieczątek i innych formalności a nie na praktycznym i ergonomicznym przystosowaniu domu do zaproponowanych zmian i rzetelnej konsultacji. Ciekawe jeszcze ile bubli wyjdzie po drodze. Wszystko generalnie zwalone na kierbuda, 6 okien zaprojektowane od północy..., ścianka kolankowa 40cm i słup w środku sypialni i kompletnie nic się nie da tam już ustawić, skos dachu taki zaprojektowane drzwi nie da się wymurować, więźba tak policzona, że połowa krokwi byłaby za krótka, schody zła wysokość bo nie raczył spytać czy wylewka będzie na piętrze wyższa, instalator od przyłącza wody stwierdził, że projekt robił ktoś kto w życiu rury w ręku nie trzymał. No po prostu koszmar. Do tego b. słaba komunikacja, zero krytycznego spojrzenia i doradzenia - wszystkie zmiany nawet bezsensowne wprowadzone - czego innego oczekiwałem od kogoś z takim doświadczeniem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-19 18:52:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adam jest inwestorem zastępczym przy budowie budynku usługowego, który zresztą on sam projektował, jestem bardzo zadowolony z jakości jego usług i podejścia całościowego do tematu, od projektu, poprzez pozwolenie na budowę do nadzorowania prac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-05-24 14:25:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma A&E zaprojektowała dla nas budynek usługowo mieszkalny, jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z tego jak układała się współpraca przy projektowaniu jak i z efektu końcowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: FPHU Skowronek dnia: 2012-09-19 21:18:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę z dużym doswiadczeniem, potrafi prowadzić najbardziej skomplikowane projekty pod wzgledem architektonicznym oraz formalno-prawnym . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenon dnia: 2012-08-31 12:56:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i niedroga w porównaniu z innymi adaptacja projektu typowego i zagospodarowanie terenu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-05 15:24:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma A&E Plus zaprojektowała dla nas halę magazynową, zależało nam nam bardzo na czasie. Wszystko udało się zrealizować nawet przed terminem szybko i sprawnie. Otrzymaliśmy również wartościową pomoc podczas realizacji samego projektu. Z całą pewnością możemy polecić usługi tej firmy. Grupa Sigma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Sigma dnia: 2012-02-27 22:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamawialiśmy projekt indywidualny domu, wszystko było na czas i zgodnie z oczekiwaniami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magda dnia: 2012-02-01 17:08:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłem w tej firmie projekt indywidualny domu jednorodzinnego, generalnie jestem zadowolony, wszystko wygląda tak jak chciałem, zlecenie zostało wykonane terminowo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Irek dnia: 2012-01-29 15:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projektant z długoletnim doświadczeniem co widać w bezpośrednich rozmowach i omawianiu problemów. Poszerzył mi spojrzenie na sprawy o których nie miałam pojęcia myśląc o domu i jego funkcjach. Polecam kontakt osobisty.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2012-01-10 15:04:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją