Opinie o Fryzjernia Iwona Pielaszkiewicz Lublin

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Fryzjernia Iwona Pielaszkiewicz

Zawód: Fryzjer 
Adres: Lubelskie, 20-618 Lublin Głęboka l10/30
Telefon: Kom. 516169415
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: salon fryzjerski Słowa kluczowe: fryzjerstwo

Ocena: 97% pozytywna 42x 2x 1x

Jakość usług: 97% wysoka 41x 2x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 40x
Ceny usług: 90% niskie 30x 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 45
Ilość odsłon profilu firmy: 7554
Data utworzenia profilu: 2012-01-07 20:07:16
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-07 20:07:16 

Opinie o Fryzjernia Iwona Pielaszkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne strzyżenie,włosy dobrze się układają na pewno do tej Pani wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pysiek dnia: 2017-07-02 10:59:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Iwonka miła osoba.Z fryzury jestem ogólnie zadowolona. Nie jest do końca to czego oczekiwałam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kik dnia: 2017-06-11 19:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Iwona swietna fryzjerka umie doradzic powiedziec jak lepiej sie wyglada w danej fryzurze . Jestem bardzo zadowolona zrobila metaformoze doskonala. Pozdrawiam Pani Iwonko
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-02 10:52:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klijentką p.Iwonki od wielu lat zawsze wychodze zadowolona a co do osoby uważam że świetnie dogaduje ze wszystkimi.Dobry fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ella dnia: 2015-01-25 00:03:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygórowane mniemania o sobie pracowników i właścicielki nie idą w parze z jakością usług.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Była klientka dnia: 2014-12-16 11:44:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od 7 lat chodze do pani Iwonki na strzyzenie i uczesania okazjonalne (wesela, polmetek, bale). Nigdy sie nie zawiodłam, to jedna z niewielu fryzjerek ktora wie co doradzić! Polecam również dla mezczyzn- po strzyzeniu mojego chlopaka bo nowa fryzura swietnia zostala dobrana;). Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: paulaaaaa dnia: 2014-11-19 22:58:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Czesałam się u p.Iwony na wesele. Mam zniszczone,niesforne włosy z których fryzjerzy niewiele mogli zrobić.Zanim zostałam uczesana p.Iwona przeprowadziła zabieg pielęgnacyjny sauny ozonowej która oczysciła włosy z wszelkich produktów kosmetycznych!i bingo włosy w końcu nabrały blasku fryzura zyskała porządnego eleganckiego wyglądu.Jestem zadowolona pielęgnacja+czesanie oto mi chodziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nelka dnia: 2014-08-07 21:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zadowolona z usług i mam kręcone włosy ii naprawdę się fajnie układają więc nie chce mi się wierzyć w to co ta pani napisała.zadowolona z usług klientka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gocha dnia: 2014-03-13 09:40:41 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Daje neutral dlatego, że korzystałam tylko ze strzyżenia, więc może inne zabiegi są na lepszym poziomie...Poszlam do Pani Iwona zachęcona licznymi świetnymi opiniami na jej temat, które tutaj przeczytałam. I co? masakra. Moze i Pani Iwona jest dobrą fryzjerką, ale na pewno strzyc włosy kręcone to nie potrafi w ogóle. Przede wszystkim obcieła mi włosy krzywo i to znacząco, co ujawniło się dopiero po ich umyciu w domu. Poza tym kompletnie sie nie układają, ja wiem, że włosy kręcone nie są łatwymi, ale jezeli ktoś nie potrafi je ściąć to niech chociaż się do tego przyzna albo zrobi to co potrafi, a nie eksperymentuje, bo włosy to nie paznokcie, tak szybko nie odrastają. A te wszystkie komentarze to chyba znajomych tej Pani. Może na podcinaniu końcówek czy farbowaniu ta Pani się zna ale radzę zastanowić się każdej dziewczynie z większą potrzebą zmiany czy aby na pewno wybrać się tu czy może dopłacic troche wiecej i miec normalną fryzurę, bo ostatecznie i tak będzie trzeba wybrać się do innego fryzjera, które będzie musiał po tej Pani poprawić.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2014-03-07 11:26:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodziłam do różnych fryzjerów, ale nigdy nie byłam zadowolona dopóki nie trawiłam do P. Iwony. Tak jak ona zrobi fryzurkę to nikt tak nie zrobi a jej czesanie trzyma się tydzień. Od 2 lat jestem stałą klientką. Polecam z czystym sumieniem. !!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-12-20 13:30:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super super super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-09 20:07:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chodze do Iwony od kilku lat spoko dziewczyna zawsze jestem zadowolona ze strzyżenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: izka T dnia: 2013-09-01 22:56:09 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam pani agnieszki straszna plotkara zadufana sztuczną masakra pani iwona i pani asia to co innego pełna kultura
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: snna dnia: 2013-08-28 18:45:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne i trwałe czesanie na wesele potwierdzam byłam skorzystałam,jestem zadowolona.Byłam u p.Iwonki.cena sensowna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amanda dnia: 2013-06-28 22:41:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią asie jest super potrafi doradzić zna się na rzeczy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kssis dnia: 2013-06-06 00:19:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja korzystam x usług pani asi zawsze jestem zadowolona oczywiście pracuje w fryzjerni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2013-05-22 21:30:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadza się sprawdziłam pani fryzjerka zrobiła mi fajną grzywe coollll.napewno ja odwiedze MIMI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MIMi dnia: 2012-12-29 18:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO POLECAM PANIA IWONKE JEST NAPRAWDE WSPANIALA W TYM CO ROBI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: STEFAN dnia: 2012-08-12 22:27:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pania Iwonke bo znam ja osobiscie i korzystam bardzo czesto z uslug w tym salonie i u tej Pani
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: SYLWEK dnia: 2012-07-19 14:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widze same pozytywne ocenki na profilu tej Pani:) Naprawde goraco polcem bo jest swietna ostatnio zawitalam z ciekawosci na farbowanie i wyszlam bardzo zadowolona teraz musze umowic sie na strzyzenie . Widac ze kobieta zna sie na rzeczy i posiada fach w jednym paluszku .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie ma mowy o jakiej kolwiek reklamacji
Opinia dodana przez: Roxi dnia: 2012-07-15 22:35:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W internecie wyczytałam o pozytywnych opiniach salonu Fryzjerskiego w Lublinie.Odważyłam się skorzystać z usługi p.Iwony (czesanie ślubne) i byłam bardzo zadowolona. Skorzystała również moja mama i siostra były również pod wielkim wrażeniem bo nikt ich tak nie uczesał.Od tamtej pory jesteśmy stałymi klientkami P. Iwony. POLECAM TĄ DZIEWCZYNĘ !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-13 22:14:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ŚWIETNA- MIŁA PANI IWONA ,MISTRZYNI FRYZJERSTWA ,DOBRA RĘKA, GORĄCO POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KRZYSIEK dnia: 2012-05-09 21:57:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam potwierdzam opinie na temat tej fryzjerki.Mam fajnie obcięte włoski,układają się tylko po wysuszeniu bez specjalnego modelowania.Napewno będe tam wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elka dnia: 2012-05-05 21:32:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat farbuje włosy u p.Iwony i zawsze jestem zadowolona.polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 2012-03-18 20:20:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stała klientką i nigdy nie wyszłam z salonu niezadowolona. Korzystam z usług Pani Iwonki oraz Pani Agnieszki. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: NIGDY NIE BYŁO POTRZEBY ZGŁASZANIA REKLAMACJI
Opinia dodana przez: Celina dnia: 2012-03-10 19:58:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czesanie,upinanie z tych usług korzystam najczęsciej u p.Iwony jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2012-03-09 18:48:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak fajne cięcie fryzik spokssss
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewka dnia: 2012-02-23 21:23:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chłopaki!!polecam p.Iwonke fryzurki męskie zawodowo!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DARSONN dnia: 2012-02-18 19:36:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Iwonkaa wymiata jest najlepsza!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: madzia dnia: 2012-02-14 13:22:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja poprostu zachecam wszystkich żeby skorzystali z uług w tym salonie a przede wszystkim u Pani Iwonki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: xenia dnia: 2012-02-13 10:17:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalna obsługa,fryzura bardzo mi sie podoba jest o.k
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: julka dnia: 2012-02-09 18:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ludziska tu nie ma co pierdzielic glupot poprostu trzeba do niej isc i skorzystac z uslug tej Pani bo kto nieidzie ten leszcz, wiec wynocha wszyscy do fryzjerni do pani iwonki to jest dopiero fryzjerka na 6+
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: przemo dnia: 2012-02-08 20:31:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak to prawda gościówa jest spoko czaiii baze robi too o co klijent prosi nie utnie nic bez zgody klijenta zawsze dogada szczegóły i proponuje coś od siebie.Fajnie;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BARTIII dnia: 2012-02-06 19:15:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Iwona jest THE BESt polecam wszystkim ludziom ktorzy tu zagladaja i zapisujcie sie do niej zrobi wam na głowencjach co zechcecie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ernescik dnia: 2012-02-04 14:37:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludziska!!!dobry tapir,fajne czesanie i co ważne trwałe.fryzik w dobrym stylu.ewe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewelina dnia: 2012-02-02 21:08:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzisiaj robiłam sobie fajną fryzurke u p.Iwony.polecam.serwis o fachowcach pomógł mi wybrać dobrą fryzjerke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2012-01-21 19:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: IWONKA jest najlepsza !!! :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: vaneska dnia: 2012-01-20 10:55:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sztos daje czadu Pani Iwona tymi swoimi magicznymi nożyczkami i raczkami czyni cuda
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kubix dnia: 2012-01-20 00:13:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U Iwony obcinam włosy od 3 lat.ma dużo pomysłów na fryzury i wie co robi hejka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aguśka dnia: 2012-01-19 22:14:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: spoksik!gościówa wie co robi POLECAM!!!czesania studniówkowe spoko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DORA dnia: 2012-01-13 20:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P. Iwona zawsze mi zrobi eleganckiego irokeza i jestem z niego dumny bo wszystkim sie podoba kazda fryzura jaka mi zrobi zawsze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2012-01-12 20:30:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam męskie strzyżenie u p.Iwony włosy układają super.Ta fryzjerka jest świetnie zorganizowana.Obcinam włosy od trzech lat i zawsze umawiam się na godz.nigdy nie miała opóźnienia.:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-11 21:55:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ta kobieta jest wysmienita fryzjerka ktora bardzo polecam wzystkim luziom w lublinie bo jst jedyna w swoim rodzaju ,poniewaz umie dopasowac kazdemu gusta do fryzury
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: bardzo wysoka
Opinia dodana przez: kinga dnia: 2012-01-10 21:48:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam u p.Iwony strzyżenie.fajnia fryzura w modnym stylu.Monia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monia dnia: 2012-01-10 21:28:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie o nazwie "Fryzjernia" pracuje p.Iwona.Ma bardzo profesjonalne podejście do klienta i swojej pracy.Czesałam się wielokrotnie - koki i fryzury okazjonalne były super i trzymają się przez trzy dni.:-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2012-01-07 20:24:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją