Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria adwokacka. Janota Stanisława

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-800 Zabrze Dworcowa 8a/2
Telefon: 322712911
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 92% pozytywna 13x 1x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 13x 1x 1x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 75% niskie 3x 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 7769
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-12-28 13:07:20 

Opinie o Kancelaria adwokacka. Janota Stanisława

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec.ARTUR MOCKO to profesjonalny,rzetelny,uczciwy,mily adwokat o wyjatkowej wiedzy i zaangazowaniu.POLECAM i jeszcze raz POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weis. Mosk. dnia: 2014-05-20 18:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam mecenasa Kowalczyka ,uczciwego ,profesjonalnego adwokata,zaangażowanego w pełni w sprawę swojego klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agi dnia: 2012-03-29 19:24:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta, ogromna wiedza - łącznie świetny efekt w sądzie. Bardzo gorąco Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-12 20:20:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest skuteczny,fachowy,rzetelny i bardzo miły. Dziękuje za okazane zaangażowanie i pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie korzystałam
Opinia dodana przez: Anna K dnia: 2012-01-10 13:31:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po kilku dniach dodzwoniłam się do Pani Mecenas, by łaskawie powiadomiła mnie o przegranej sprawie, nie miała nawet odwagi mnie powiadomić, tylko sekretarka mi o tym powiedziała.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2012-01-02 16:24:42 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a w mojej sprawie to niestety mecenas Kowalczyk został zmiażdżony i przegrałam, w rozwodach jest średni raczej
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: K. dnia: 2011-10-12 23:16:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej sprawie rozwodowej mecenas Kowalczyk zmiażdżył panią mecenas z Gliwic. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał z Rudy Śl. dnia: 2011-10-10 22:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Pana Mecenasa Tomasza Kowalczyk prowadzi Kancelarię w tym samym lokalu. Bardzo fachowo, cierpliwie, a do tego nie zdziera z ludzi jak inni.POlecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-22 12:33:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz pierwszy ktoś na powaznie i rzetelnie zajal sie nasza sprawą. Stanisława Janota jest w naszej ocenie doświadczonym i bardzo dobrym prawnikiem. Przede wszytskim nie obiecuje złotych gór jak inni
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: w.w. dnia: 2011-07-19 22:30:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Tomasz Kowalczyk prowadził moją sprawę karną. Bardzo profesjonalnie i dogodnie cenowo( można nawet na raty).Polecam za wiedze i ludzkie podejscie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ramona77 dnia: 2011-06-16 07:53:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: GODNYM PRZYKLADEM RZETELNEGO PRAWNIKA-POLECAM MECENASA MOCKO/MILY I UPRZEJMY,DODAJACY OTUCHY I WSPARCIA W TRUDNYCH CHWILACH
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwa dnia: 2011-03-23 20:41:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PAN Mecenas Tomasz Kowalczyk. Bardzo dobry Adwokat, profesjonalny, miły i bardzo rzetelny. Specjalista w zakresie spraw karny i rozwodów. Godny polecenia w każdej dziedzinie. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Brzoskwinia dnia: 2011-02-23 15:26:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdziłem, faktycznie ta kancelaria jest ok polecam mlodego prawnika tam pracującego Pana Moćko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M. dnia: 2010-09-09 22:29:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moge tylko żałoać, że żona trafiła do tej Pani Mecenas wcześniej niż ja ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2010-08-30 21:11:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonej sprawy. Bardzo rzetelne i profesionalne podejscie do Klienta. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: R.M. dnia: 2010-04-03 22:50:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją