Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ekona

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Pomorskie, 80-180 Gdańsk Gdansk Drużun Strzeleckich
Telefon: 58 5732323
Adres e-mail: biuro(małpa)ekona.pl
Strona internetowa: www.ekona.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: okna, drzwi, bramy, rolety, żaluzje, markizy, usługi remontowo budowlane

Ocena: 71% pozytywna 5x 1x 2x

Jakość usług: 71% wysoka 5x 1x 2x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 4x 2x 2x
Ceny usług: 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3038
Data utworzenia profilu: 16.12.2011 08:28:50
Data ostatniej aktualizacji: 16.12.2011 08:28:50 

Opinie o Ekona

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nic pozytywnego nie moge powiedziec o tej firmie - wzieli kase i sluch po nich zaginal...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie doszlo do reklamacji
Opinia dodana przez: adam dnia: 06.01.2013 10:55:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAGA!!! Od września 2012 nie pojawił się na reklamacji, nie odbiera telefonu komórkowego, stacjonarny wyłączony, strona internetowa nie chodzi, pod adresem firmy nikogo nie ma!!! Ciągle jest zarejestrowany - widać to w CEIDG!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie obsługuje reklamacji - unika kotaktu, ukrywa się
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 09.11.2012 12:01:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidni, czyści,dokładni, małe opużnienie -wybaczam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 09.08.2012 07:47:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozyskałem do nich kontakt od przedstawiciela w terenie - wniosek po zakończeniu całości montazu okien w nowym domu jednorodzinnym - pozytywny - polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 16.05.2012 08:03:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymałem do nich kontakt od znajomego z polecenia, i sie nie zawiodłem, uczciwie doradzili , profesjonalnie jak mi stwierdzono zamontowali cała stolarke kompleksowo w nowo budowanym domu, pozytywna opinia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 10.04.2012 14:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nabyłem nowe mieszkanie i wszystkim wykonawcom wystawiam opinie w necie Ekona, która wykonywała mi wykończenia wew. oraz system automatycznej pracy rolet zew. wykonała bez uwag. Mogę ich uczciwie polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: misiek dnia: 03.02.2012 07:55:28 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem tak nie rewelacja ale i nie źle, ich przewaga jest dokładność i terminowość, ceny przeciętne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jak dotychczas brak reklamacji
Opinia dodana przez: Robert dnia: 15.01.2012 11:29:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Jestem zaskoczona ich fachowym podejściem, szybko, rozsądnie cenowo, miła obsługa i doradztwo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak jak narazie reklamacji
Opinia dodana przez: Ania - Straszyn dnia: 16.12.2011 08:31:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją