Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

sekrety urody Wiola

Zawód: Fryzjer 
Adres: Dolnośląskie, Świdnica Strzegomska 2
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Salon Fryzjerski Słowa kluczowe: Fryzjerka

Ocena: 76% pozytywna 16x 2x 5x

Jakość usług: 86% wysoka 13x 4x 2x
Terminowość: 82% bez zastrzeżeń 14x 1x 3x
Ceny usług: 57% niskie 4x 11x 3x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 3502
Data utworzenia profilu: 02.12.2011 19:32:47
Data ostatniej aktualizacji: 02.12.2011 19:32:47 

Opinie o sekrety urody Wiola

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam ostatnio i w skali od 1 - 10 oceniam na 8. Uważam salon ten za dobry, ale bez fajerwerków. Uważam, że za dużo jest tam praktykantów, którzy ścinają i biorą udział w tworzeniu fryzur klientów. Swoją fryzurę po wyjściu z salonu uważam za OK. Czy ceny są wysokie? Do jakości świadczonych usług raczej tak. Ale nie ma tragedii. Całokształtem mówiąc nie jest złym salonem. Na pewno nie odmawiałabym go nikomu, ale też nie namawiała na wizytę w nim.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: grubaagnes dnia: 10.04.2015 22:26:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam witam czy Pani Rostowski wie że otórz Ja od Stycznia byłam na macierzyńskim ? Gratuluje kłamstwa! Pozdrawiam. I nie pracuje w tym salonie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 07.11.2014 20:51:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety ten salon fryzjerski opiera się chyba tylko na praktykantkach, które nie mają zielonego pojęcia co robią i do czego służą nożyczki. Po zejściu z fotela wyglądałam jak Gracjan Rostowski z klasyczną fryzurą na garnek, wstyd było się w pracy pokazać. Na drugi dzień musiałam ratować włosy w innym zakładzie fryzjerskim.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 07.06.2014 18:44:23 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon typowy jak dla marketów. Ceny wysokie, co można pewnie uzasadnić kosztem najmu lokalu. Ale nie rekompensuje tego jakość usług niestety. Fryzjerki w prawdzie miłe w kontakcie, ale czuje się wymuszoną uprzejmość. Jesli chodzi o strzyżenie, rewelacji nie ma. Włosy po strzyżeniu wyglądały wmiarę, jednak tydzień po ścięciu miałam już problemy z ich ułożeniem. Skończyło się na poprawce u konkurencji niecałe dwa tygodnie po ścięciu. Jeśli ktoś ma pilną potrzebę natychmiast skorzystać z usług, to polecam, bo ruch mały i łatwo się dostać. Jeśli jednak możecie poczekać, radzę udać się do lepszych salonów.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 12.02.2013 13:30:06 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PPani Karolina to straszna analfabetka... Widać że bez szkoły :)
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: dnia: 11.02.2013 20:30:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem gdzie moge wystawic taka opinie ale w salonie u P.Izy pracuje taka nowa czarna fryzierka. Po namowie mojego moza ktory byl bardzo milo zaskoczonry nowa osoba takze skorzystałam z jej usług powiem szczerze ze jestem b.zadowolona wlosy sie naprawde super sir ukladaja a oprucz tego moje brwi maja nowy kształt. W pszyszlym tygodniu jestesmy umowione na zabieg ktory zregeneruje moje suche wlosy jest tylko jeden minus w tym wszystkim sekrety urody od teraz bede musiala odwiedzac razem ze swoim mezem bo dziewczyna jest bardzo ladna .polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcela dnia: 31.01.2013 17:36:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam salonu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.01.2013 08:54:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Wiolu Proszę Niech Pani wraca Jak Najszybciej do Pracy , Byłam poddać się U niejakiej Pani Karoliny ,ale strasznie jestem niezadowolona gdybym mogła wystawić jej opinie to Była By NEGATYWNA w stosunku co Do p.Karoliny . Pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 21.01.2013 17:23:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NNie polecam! Pani Wioletta robiła mi kolor 3 razy nakladala mi farbę blond!!! Wyszłam po 5 godzinach że spalonymi włosami !!! Nigdy już nie skorzystam z jej usług a i będę odradzac komu mogę!
Opinia dodana przez: kkrystyna dnia: 22.12.2012 12:29:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Violetta jest bardzo świetna!
Opinia dodana przez: dnia: 14.11.2012 20:09:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: VIOLETTO..... jesteś taka wspaniała achhhhh!!! Oooochhh !!! Echhh!!! Bravo! Jesteś cudowną osobą! Achhh!!! OHHHHH! Ehhhh!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bbasia dnia: 13.11.2012 15:42:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wypisywanie bzdur na ten salon nie jest fajna sprawą. Oczywiscie sa to kłamstwa . Salon jest na poziomie i obsługa rowniez :) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sabina dnia: 08.11.2012 21:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bravo!!! Violleettoo!!! Jesteś taka skromna, fajna, życzliwa, piękna, mądra... Bravo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 05.11.2012 10:02:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Ja też polecam Panią Violettę. Jest taką cudowną, wspaniałą, kobietą. Jest fantastyczna, najlepsza, jedyna w swoim rodzaju.... Ach!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamacji nigdy nie było i nie będzie, jak inaczej??
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 03.11.2012 06:46:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pani Wioli, nie polecam. Obiecuje rzeczy których nie potrafi wykonać,kolor nie wyszedł taki jaki miał wyjść i podobno było to mówione, do tego miałam odbarwiony sweter.Ceny jak na taką jakość usług drogie. Jestem szczerze zawiedziona. Tragedia. Ps. Obgadywanie klientów, mogłaby Pani zachować na pogaduszki przy kawie z koleżanką...
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Izabela W dnia: 02.11.2012 19:17:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, polecam ten zakład fryzjerski, a w szczególności panią Violette oraz pana Łukasza, doskonali fryzjerzy Bravo!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 02.11.2012 14:50:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście polecam salon. Jestem bardzo zadowolona z usług salonu. mimo ze ceny są wysokie ale naprawde warto ... pozdrawiam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: katarzyna dnia: 31.10.2012 22:24:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Wiola jest bardzo świetną fryzjerką, jest uprzejma i potrafi zdziałać cuda na głowie. Jestem ZAWSZE zadowolona z jej usług i jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło po wizycie u niej `chodzić w czapce` - co za ludzie wymyślają takie bzdury... SZCZERZE POLECAM :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ZawszeZadowolona dnia: 31.10.2012 15:00:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Wiola jest Bardzo skromną osobą ale na głowie potrafi czynić cuda . Polecam ją osobą które lubią być modnie i przede wszystkim dobrze ostrzyżone .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 31.10.2012 14:50:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: totalne Tak mnie obcieli że musze w czpce chodzic. Odradzam. A pani która mnie obcinała powinna sie myć. Więcej tam mnie nie zobaczą.Ijeszcze tyle kasy.
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ooo dnia: 31.10.2012 08:33:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do Pani Wioli od roku Jestem Bardzo zadowolona . Nakłoniła mnie do zmiany koloru z którego jestem zadowolona .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 29.07.2012 13:25:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracuje z Wiola w jednym salonie :) strzyże moje niesforne loczki i je farbuje. Wiola jest fachowcem jak ich mało!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nożyczka dnia: 24.01.2012 12:53:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Wiola bardzo profesionalnie podchodzi do swojej pracy zawsze dobrze doradzi jak fryzura pasuje danej osobie, lub co można zmienic jeśli chcemy odświeżyć swój image, jest bardzo kreatywną osobą lubi tworzyć nowe odważne fryzury, jeszcze nigdy na nią nie narzekałem zawsze potrafi wymyślić mi coś nowego z czego jestem naprawdę zadowolony :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 02.12.2011 19:40:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją