Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Roletex

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Małopolskie, 32-410 Kraków Dobczyce Zarabie 2i
Telefon: 12 372 29 10, 12 271 53 20 Fax: 12 27 15 320
Adres e-mail: biuro(małpa)roletex.pl
Strona internetowa: www.roletex.pl
Opis działalności: Firm zajmuje się produkcją osłon okiennych takich jak rolety, żaluzje, moskitiery czy markizy. W ofercie znaidują się również bramy garażowe i przemysłowe. . Słowa kluczowe: rolety, żaluzje, markizy, plisy, moskitiery, bramy garażowe

Ocena: 95% pozytywna 43x 2x

Jakość usług: 97% wysoka 42x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 42x 1x
Ceny usług: 97% niskie 39x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 45
Ilość odsłon profilu firmy: 5772
Data utworzenia profilu: 2011-12-01 09:33:19
Data ostatniej aktualizacji: 2011-12-01 09:33:19 

Opinie o Roletex

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretni, solidni, zero problemów. Wszystko załatwili bardzo szybko. Rolety niezwykle solidnie i praktyczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwa dnia: 2018-09-22 23:43:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaz bez własciciela. Po uruchomieniu roleta spadła, firma nie uznała reklamacji, kazali zapłacić za naprawę. Nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-26 20:12:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż rolet wraz z moskitierami przebiegł bez problemów.Obsługa na firmie ok. Jakość oceniam bardzo wysoko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: artek dnia: 2018-07-29 21:09:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiliśmy rolety rzymskie co całego domu w różnych kolorach. Wybór mają spory, więc udało nam się wybrać rozwiązania w pełni dopasowane do każdego pomieszczenia. Jakość oceniam bardzo wysoko. Ceny przeciętne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mista dnia: 2018-05-30 20:02:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem małe problemy z roletami ale całe szczęście zdecydowałem się na dużą firmę, gdzie zawsze ktoś reaguje i załatwia sprawy a nie jak kiedyś kupiłem bramę do garażu u Zenka, który notabene składał bramy w swoim garażu a który od tamtej pory rozpłynął się w powietrzu i nawet nie odbiera telefonów od klientów... Polecam Roletex.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: OK
Opinia dodana przez: Warga dnia: 2018-02-01 23:43:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety zamontowane w terminie. Jakości bardzo dobra. Cieszę się, że im zaufałem. Wszystko zrobili tak jak trzeba. Firma warta polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lukas dnia: 2018-01-26 20:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma. Zaproponowali mi ciekawe rozwiązania, jeśli chodzi o rolety, które naprawdę się sprawdziły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2017-09-17 19:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna brama. Bardzo solidnie wykonana. Wszystko dokładnie, zgodnie z umową i w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kiso dnia: 2016-12-28 22:04:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup rolet rzymskich zaliczam do udanych. Pomoc w wyborze ze strony obsługi, dobra jakość oraz cena. Poza tym rzetelnie podeszli do tematu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewka dnia: 2016-11-22 20:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup dotyczył rolet rzymskich. Obsługa bardzo dobra, idealny stosunek jakości do ceny i przede wszystkim dotrzymują terminów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gosik dnia: 2016-05-30 19:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma do czego się przyczepić. Rolety wykonane ładnie, starannie. Wszystko jest tak jak chcieliśmy. Cenowo nie są najtańsi, ale wiadomo, że za jakość trzeba zapłacić.
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: daria dnia: 2016-02-07 15:13:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brama garażowa była montowana w październiku. Wszystko było wykonane na czas. Bardzo dobra obsługa, atrakcyjne ceny. Po 3 miesiącach użytkowania mogę jednoznacznie stwierdzić, że brama ma dobrą jakość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wacław dnia: 2016-01-31 20:23:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety rzymskie mają doskonałą jakość. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Wszystko w terminie. Super pomoc sprzedawcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jar dnia: 2015-12-24 22:27:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretni, rzeczowi, solidni. Brama zamontowana na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zielik dnia: 2015-10-25 16:37:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam współpracę z tą firmą. Po pierwsze mają świetne bramy garażowe, a po drugie zawsze wszystko jest na czas. naprawdę rewelacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2015-09-29 18:22:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brama garażowa segmentowa jest bardzo solidna. Jakość bardzo dobra, a montaż szybki i sprawny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lewy dnia: 2015-08-23 21:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety zewnętrzne zamontowane bez zarzutów. Wszystko wykonane terminowo i zgodnie z wcześniejszymi uzgodnieniami. Jakość rolet naprawdę super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rega dnia: 2015-05-09 21:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona tą firmą, ponieważ jakość ich usług mnie pozytywnie zaskoczyła. Na pewno jeszcze się spotkamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-03-15 16:16:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup bardzo udany. Rolety wewnętrzne naprawdę piękne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ali dnia: 2015-02-22 23:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety dzień/noc to super sprawa. Nie spodziewałam się, że są tak praktyczne. Jakość naprawdę super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ezka dnia: 2015-02-07 19:29:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma. Rolety wewnętrzne są naprawdę zjawiskowe. Ich montaż oraz użytkowanie są naprawdę ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gośka dnia: 2014-12-12 22:16:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówiliśmy się na montaż bramy na konkretny dzień i godzinę. Forma przybyła na czas. Montaż przebiegł bez problemów, a sama brama jest naprawdę super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2014-11-27 22:42:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, że firmie nie można nic, ale to nic zarzucić. Troszkę wydłużył się termin oczekiwania na montaż rolet, ale w ramach bonusu dostaliśmy dłuższą gwarancje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2014-11-24 22:25:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam zarówno towar jak i usługi tej firmy. Brama i rolety zamontowane szybko i sprawnie. Nie mieliśmy z nimi żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-11-22 22:02:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brama działa jak należy. Montaż bardzo szybki. Sklep bardzo profesjonalny. Nie mam żadnych uwag. Jakość obsługi - wysoka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-10-27 19:29:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelne i przede wszystkim profesjonalne podejście do tematu. Brama zamontowana bardzo szybko w ustalonym wcześniej terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda L. dnia: 2014-10-22 21:49:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie, skutecznie...i niedrogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2014-10-18 20:57:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma zastrzeżeń do montażu rolet zewnętrznych. Szybko, sprawnie, bez problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2014-08-26 22:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brama zamontowana w zeszłym tygodni działa tak jak powinna. Jesteśmy bardzo zadowoleni nie tylko z bramy, ale i z montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka i Mirek dnia: 2014-08-17 18:43:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowali mi rolety zewnętrzne, moskitiery i bramę. Wszystko zostało wykonane bardzo precyzyjnie i profesjonalnie. Dla mnie firma Roletex jest najlepsza!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Makowska dnia: 2014-08-16 16:09:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup rolet zaliczam do bardzo udanych. Troszkę przeciągnął się termin montażu, ale została przedłużona gwarancja, więc się wyrównało :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: oli dnia: 2014-07-11 20:35:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam obsługę w tym sklepie oraz same rolety.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nic nie reklamowałam u nich
Opinia dodana przez: Dunka dnia: 2014-07-09 21:39:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowali mi bramę, a potem zakładali mi rolety zewnętrzne. Nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów. Jestem zadowolona z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-31 21:59:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję usługi tej firmy, ponieważ jest bardzo rzetelna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mimi dnia: 2014-05-29 22:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam wykonanie montaży bramy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie składałem
Opinia dodana przez: marek dnia: 2014-04-28 21:56:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety zostały zamontowane w terminie. Nie było żadnych incydentów. Wszystko odbyło się zgodnie z umową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lukas dnia: 2014-03-08 23:13:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brama oraz rolety zamontowane w wyznaczonym terminie bez żadnych problemów. Rzetelna i bardzo fachowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mały dnia: 2014-02-25 20:13:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok. Brama i rolety zamontowane w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie reklamowaliśmy nic
Opinia dodana przez: violka dnia: 2014-02-22 22:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie, solidnie. Firma ma bardzo profesjonalne i przede wszystkim rzetelne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 2014-02-21 22:08:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa, duży wybór rolet. Wszystko ok. Tanio, terminowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KK dnia: 2014-01-31 23:21:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa zarówno face to face, jak również przez telefon. Terminowo, szybko, sprawnie. Rolety identyczne jak na zdjęciu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nic nie reklamowałam
Opinia dodana przez: mariolka dnia: 2014-01-19 23:52:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam. Kupiliśmy u nich rolety zewnętrzne z napędem elektrycznym. Trochę za późno wziąłem się za zamówienie w stosunku do terminu wykonania elewacji (rolety ze skrzyniami podtynkowymi), ale oni zrobili bardzo szybko to, co trzeba było przygotować zanim weszli panowie od elewacji. Potem jeszcze w trakcie zmienialismy sposób montażu prowadnic i kolory - firma nic nie grymasiła, z niczym nie było problemu. Wszystko działa bez zarzutu. Cenowo całkiem rozsądnie w porównaniu do kilku firm krakowskich, które sprawdziłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Szkuba dnia: 2013-02-13 20:23:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawialiśmy rolety zewnętrzne,Pan który przyjechał na pomiar nie znał się totalnie na niczym nie umiał doradzić wytłumaczyć.Bardzo mu się spieszyło a konsekwencje były takie że rolety były za wąskie.Kosztowały sporo,firma upierała się na swoim że tak ma być.Nie polecam.
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2013-01-31 19:39:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużym plusem firmy jest darmowy pomiar okien przed złożeniem zamówienia. Umożliwia to dokładną wycenę zamówienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alusia dnia: 2012-07-16 14:20:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonałem u nich system zintegrowany rolet (roleta zewnętrzna i wewnętrzna, moskitiera). Całe zamówienie najpierw zostało omówione, przedstawione (plusy, minusy, inne rozwiązania). Dawno nie byłem tak dobrze obsłużony przez firmę z branży budowlanej - polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szyper dnia: 2012-03-27 22:27:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją