Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka - Adwokat Wioletta Szewczak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-679 Warszawa Wilcza 56/5
Telefon: Kom. 666 289 389 Fax: 22 244 25 83
Adres e-mail: wioletta.szewczak(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.adwokatszewczak.pl
Opis działalności: udzielanie porad prawnych, prowadzenie spraw w urzędach i sądach, sporządzanie opinii prawnych, sporządzanie pism procesowych. Słowa kluczowe: porady prawne, prowadzenie spraw w urzędach i sądach, sporządzanie opinii prawnych, sporządzanie pism procesowych.

Ocena: 95% pozytywna 79x 4x

Jakość usług: 97% wysoka 78x 2x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 75x 3x
Ceny usług: 96% niskie 63x 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 83
Ilość odsłon profilu firmy: 12213
Data utworzenia profilu: 2011-11-17 11:05:00
Data ostatniej aktualizacji: 2011-11-17 11:05:00 

Opinie o Kancelaria Adwokacka - Adwokat Wioletta Szewczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat. Pani mecenas szybko doprowadziła do pozytywnego załatwienia sprawy. Poza tym kontakt z Panią Mecenas doskonały. Zrozumiale i uczciwie informowała mnie o etapach i kolejnośći działań dot. sprawy. DZIĘKUJĘ PANI MECENAS.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta K, dnia: 2019-04-28 19:33:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić adwokat Szewczak jako eksperta od prawa rodzinnego. Pomogła mi w dość skomplikowanej sprawie. Nie mogę się wypowiedzieć na temat pozostałych sfer ekspertyzy Pani adwokat, ale słyszałam dobre opinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roma dnia: 2017-03-17 12:52:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chce się prawdziwej profesjonalnej pomocy to chyba oczywiste, że nie zapłaci się 10 zł. Ta kancelaria działa profesjonalnie, całkiem szybko i ja otrzymałam i pomoc i odpowiedzi na pytania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elunia dnia: 2016-11-29 15:30:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna, konkretna i przedw wszystkim sympatyczna Pani. Pomogła mi przy rozwodzie i okazała sie nie tylko dobrym prawnikiem ale i przede wszystkim ciepłym człowiekiem :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tola dnia: 2016-09-28 12:30:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Wioletta Szewczak bardzo pomogła mi przy sprawach rozwodowych. Bardzo dobry specjalista :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 2016-09-14 10:53:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Jakiś czas temu miałam spotkanie -konsultację z panią byłą prokurator. I tak jak opisuje to inna osoba, zasugerowana pozytywnymi wpisami, poszłam do niej w ciemno wierząc że dostanę rzetelne i szczere przedstawienie rozwiązania mojej problematycznej kwestii. Babka usadziła mnie vis a vie siebie na fotelu z pociętymi nogami- więc przez całe spotkanie patrzyła na mnie z góry. A co do meritum to zajęło jej 7 minut poinformowanie mnie że w sprawie nic się nie da zrobić. Za to zażądała sobie 250 pln.Do dziś żałuję że nie wyszłam trzaskając drzwiami i dopiero dzisiaj wystawiam jej laurkę. Nie polecam Ludzie nie dajcie się nabierać na te pseudo wpisy. PIERWSZE spotkanie powinno być gratisowe I o to się systematycznie upominam. Jeśli większość z nas będzie w ten sposób weryfikować tę kadrę przeżyjemy mniej zawodów i rozczarowań Absolutnie odradzam konsultacje u tej prawniczki
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anonimusses dnia: 2016-01-31 17:19:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam nikomu! Adowkat nie koniecznie zorientowana w sprawach cywilnych, za poradę 20 min wzięła 200 pln z której nic nie wynikało i więcej się nie odezwała chociaż kilkakrotnie próbowałam się skontaktować. Naprawdę niepoważna osoba. Te pozytywane opinie to kpina, nie wiem kto to tutaj powypisywał, ja sie nimi zasugerowałam i straciłam, pieniądze i czas!
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: brak kontaktu z Adwokat!!!!
Opinia dodana przez: KN dnia: 2014-05-19 12:41:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas ma naprawdę dobre opinie jako adwokat. Inne równie przychylne, znalazłem tutaj: http://premium.e-prawnik.pl/wioletta-szewczak-1.html
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-03 10:15:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A mi się podobało używając słownictwa poprzedniego recenzenta. Moje sprawy zostały załatwione z zadowalającym mnie skutkiem w satysfakcjonującym czasie. Cena była jak na warszawę stosunkowo niska choć z pewnością nie najtańsza. Jak ktoś zna dobrych i tanich prawników proszę by jakiś polecił bo ja o takich nie słyszałem a jeśli nastąpi konieczność z miłą chęcią bym z takich skorzystał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2013-03-22 16:04:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja opinia jest taka ... każdy adwokat ma tu do 10 opinii ... a nagle ta kancelaria ma 80 i to same pozytywne ... każdy jej kadzi że super, tanio itd ... a mi się wcale nie podobało bo drogo i nie odzwierciedla to tych pozytywnych opini .... CIEKAWE KTO IM PISZE TE BAJKI NA FORACH , CHYBA SAMI SOBIE ,,,,
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: nowy dnia: 2013-03-04 09:34:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią adwokat Szewczak - pochodzę z Wrocławia a musiałem prowadzić sprawę (z zakresu prawa karnego) w warszawie - powierzyłem ją Pani mecenas Szewczak, która doprowadziła wszystko do zadowalającego mnie finału oszczędzając mi sporo nerwów.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz Lebik dnia: 2013-02-18 18:49:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest fachowcem w swojej branzy i z pelnym przekonaniem moge polecic Jej uslugi wszystkim potrzebujacym. Rzeczowo, konkretnie, bez zbednych komplikacji zalatwila moja sprawe pozytywnie juz podczas pierwszej rozprawy. Pozostajemy w kontakcie, bo rozpoczalem druga bitwe, ktora z pewnoscia Pani mecenas rowniez pomoze mi wygrac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-20 23:25:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałam oskarżona z artykułu Art. 216. § 1. czyli mówiąc w skrócie o ubliżanie drugiej osobie. Prawdą jest że poniosły mnie nerwy, zresztą drugą stronę też. Wydawało mi się idiotyczne jak druga strona zagroziła mi sądem. Przeraziłam się jak sąd zaczął tą sprawę traktować poważnie. Zgłosiłam się wówczas do Pani Szewczak, która zgodziła się tą sprawę poprowadzić. Efekt to umorzenie sprawy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: O.P. dnia: 2013-01-16 09:21:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Szewczak znalazłem poprzez forum internetowe gdzie była polecana przez osobę mającą podobny problem natury karnej. Po wstępnej rozmowie i uzgodnieniu wynagrodzenia zgodziła prowadzić się moją sprawę. Dziś jest już po wszystkim, sprawa załatwiona pomyślnie, a ja mogę polecać Panią Szewczak jako kompetentnego specjalistę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fidor dnia: 2013-01-11 20:03:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła moją sprawę dotyczącą błędu lekarskiego. Zaskoczyło mnie jak szybko zdobyła wiedzę medyczną dotyczącą mojej sprawy i jak sumiennie podchodziła do wszelkich formalności i terminów. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.M. dnia: 2012-12-11 23:58:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesionalne podejscie do klienta przy rozsądnych cenach. Moja sprawa została prowadzona dokładnie tego jak oczekiwałem. Nie musiałem zrobić wiecej niż niezbędne minimum wszystkim innym zajeła się Pani Szewczak. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: O.K. dnia: 2012-12-07 19:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Szewczak została mi polecona jako doskonała specjalistka od prawa karnego i nie zawiodłem się na niej. Rzetelna, sumeinna i wyraźnie zaangażowana w sprawę klienta. Dziękuję za Pani energie i pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P. dnia: 2012-12-03 22:55:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałem niesłusznie oskarżony o występek o charakterze chuligańskim i dzięki Pani adwokat zostałem oczyszczony z zarzutów. Dziękuję bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P. dnia: 2012-11-28 21:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Wioleta bardzo pomogła w sprawie mojej siostry (przemoc w rodzinie), musiałem zaciągnąć ją do adwokata i zapłacić za wszystko bo ona chciała dalej trwać w beznadziejnej sytuacji w której się znalazła. Pani Wioleta miała do niej bardzo dobre podejście i jako pierwszej udało się jej ją przekonać że ma prawa i ma o co walczyć. Sprawa jest w toku ale do tej pory już przekonałem się o sumienności i rzetelności Pani Szewczak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.O. dnia: 2012-11-16 19:30:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie, skutecznie, zawodowo. Bez naciągania i wymyślania dodatkowych kosztów. Podobało mi się, że zawsze można się dodzwonić i szybko umówić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: H dnia: 2012-10-31 20:04:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W zasadzie wizyta u Pani Szewczak była by niezwykle interesującym przeżyciem gdyby tylko na koniec nie trzeba było zapłacić, ale tak to już w życiu jest, że za specjalistów płacić trzeba. Sama pani adwokat bardzo miła, sprawa załatwiona bardzo szybko i skutecznie. Ogólnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.M. dnia: 2012-10-26 15:56:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawna i żetelna specjalistka. Wręcz zadziwiła mnie staranością z jaką kompletowała wszystkie dokumenty i pewnie tylko dzięki temu udało mi się ogarnąć bałagan jaki niestety przeważnie panuje w moich papierach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.K. dnia: 2012-10-22 22:51:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracę z Panią Szewczak zaliczam do udanych. Szybka i skuteczna. Cena ujdzie chodź mogło by być taniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-17 23:23:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie moje sprawy załatwione pozytywnie. Cena ok. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Moryc dnia: 2012-10-15 22:17:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie chąc powielać tutejszego ahania i ohania potwierdzę tylko że Pani Szewczak jest kompetentnym i skutecznym adwokatem. Również polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.K. dnia: 2012-09-20 23:02:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doradzała mi w sprawie niesłusznego posądzenia mnie o plagiat pracy naukowej. Dzięki jej radą i przygotowanym pismom oskarżenia zostały wycofane a sprawa nie musiała trafić do sądu. Stąd moja opinia o kompetencji Pani Szewczak jest więcej niż pozytywna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna D dnia: 2012-09-12 23:17:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat warty polecenia z racji na niskie ceny i zaangażowanie. U mnie wszystkie sprawy zostały załatwione w terminie. Jak powiedziała że wszystko będzie do końca sierpnia tak było. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: L dnia: 2012-09-07 16:53:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomagała mi w mojej małej wojence z PZU. Usług Pzu nie polecam natomiast Pani adwokat sprawdziła się świetnie. Ceny warszawskie choć nie te najwyższe, kontakt bardzo miły, a co najważniejsze załatwia sprawy swoich klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kopacki dnia: 2012-09-04 23:04:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontaktuję się z nią z ramienia mojej firmy, której sprawy prowadzi. Jako że jest wyjątkowo sympatyczną i kompetentną osobą postanowiłam zostawić jej tu wpis. Odkąd z nią współpracuję ani razu nie zdążyły się jej opóźnienia w dostarczaniu dokumantów ani przesuwanie terminów konsultacji które było nagminne u jej poprzednika. Prawnik godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.D. dnia: 2012-09-01 16:47:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i kompetentna obsługa. Wszystkie moje sprawy zostały załatwione. Ceny przyzwoite. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.Z. dnia: 2012-08-23 15:43:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Szewczak prowadziła moją sprawę rozwodową. Bardzo dobrze nam się współpracowało i w razie kłopotów znów się do niej zgłoszę choć mam nadzieję że tym razem w innej sprawie niż rozwód. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rataj dnia: 2012-08-08 23:09:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedługo wśród moich znajomych Pani Szewczak zostanie specjalistką od spraw spadkowych. Skorzystałam z polecenia znajomego. Jej porada prawna bardzo mi pomogła więc i ja ją polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rybka dnia: 2012-08-02 19:48:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, solidnie i w przyzwoitej cenie. Z pewnością jeśli zdarzy się jeszcze taka potrzeba skorzystam z usług Pani Szewczak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K dnia: 2012-07-30 22:42:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały adwokat z bardzo dobrym podejściem do klienta i pracy. Moje sprawy załatwiła szybko i sprawnie więc z przyjemnością polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.K. dnia: 2012-07-23 18:40:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popadłem w konflikt z prawem Art. 156. Adwokat Szewczak pomogła mi ogarnąć moją sprawę. Zna się na tym co robi. Dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-10 23:49:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzi sprawy naszej firmy. Zawsze przygotowana i punktualna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Poloc dnia: 2012-07-09 14:53:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozmawialiśmy. Żadnych konkretnych informacji. Brak zainteresowania zapoznania się z dokumentami, a pomimo tego udziela opnii oczywiście misiających się z prawdą. Dlaczego Pani Adwokat nie wystawia rachunku, potwierdzenia wpłaty pomimio, że pobiera opłatę? Szkoda pieniędzy i czasu.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-06 21:49:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Szewczak pomogła mi w przykrej dla mnie sprawie. Zostałam pozwana przez pacjenta, któremu zgodnie ze sztuką lekarską starałam się pomóc. Sprawa wydawała mi się beznadziejna jako, że od placówki w której pracuję nie otrzymałam żadnej pomocy. Po zgłoszeniu się do pani adwokat patrzę na całą tą sytuację bardziej optymistycznie. Dziękuję bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-29 14:03:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem już dwukrotnie konsultować u Pani Szewczak bałagan prawny związany z zakupioną przeze mnie ziemią. Dzięki temu chaos, który zastałem w papierach powoli udało się uporządkować. Ceny umiarkowane, kompetencja wysoka, adwokat godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.P. dnia: 2012-06-25 22:13:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od blisko roku prowadzi sprawy prawne mojej firmy i nie mogę na nic narzekać. Rzetelna i terminowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P.C. dnia: 2012-06-15 12:11:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udziela porad prawnych przez około dwie godziny, skasowała za godzinę. Bardzo wnikliwie analizuje sprawę, utrzymuje z klientem kontakt i na bieżąco informuje, co zrobiła, jakie będą dalsze kroki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: j.d. dnia: 2012-06-11 15:42:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik, moja sprawa choć wydawała się beznadziejna skończyła się umorzeniem. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.R. dnia: 2012-06-06 21:49:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat rzeczowy i kompetentny. Ceny jak zawsze w przypadku prawników do najniższych nie należą ale przynajmniej u pani Szewczak są do zniesienia dla przeciętnie zarabiającego człowieka. Ogólnie polecam i dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-03 22:30:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety przez głupotę i nierozwagę stałem się sprawcą poważnego wypadku drogowego. Pani Szewczak zawdzięczam możliwie najmniejsze konsekwencje mojej lekkomyślności. Dziękuję i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-30 11:01:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pracy Pani Szewczak 3 lata sporów bliższej i dalszej rodziny o spadek po moim dziadku znalazło szczęśliwy finał w sądzie. Polecam wszystkim korzystanie z jej usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.M. dnia: 2012-05-28 17:34:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.Z. dnia: 2012-05-21 15:03:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam to o czym pisano już tu nie raz. Skorzystałem z usług Pani Szewczak skuszony dobrymi opiniami w internecie oraz poleceniem znajomego i nie żałuję. Pani Szewczak działa szybko i sprawnie. Uważam że jest adwokatem godnym zaufania i polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: T.S. dnia: 2012-05-16 14:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedne z najniższych cen jakie spotkałem w Warszawie. Mój problem prawny był raczej natury prostej więc nie będę się nad nim wiele rozwodził, dodam jedynie że wszystko zostało załatwione sprawnie i szybko. Co do samej Pani adwokat jest bardzo miłą osobą co dla mnie osobiście jest istotne we wszystkich usługach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-08 08:53:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Szewczak bardzo pomogła mi podczas mojej sądowej przeprawy z nieuczciwym pracodawcą. Sprawa prowadzona bez zarzutu, rokowania na szczęśliwy dla mnie finał jak najlepsze. Pozdrawiam i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miłosz dnia: 2012-05-04 18:13:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam już po raz trzeci z usług Pani Szewczak z okazji kolejnej rozprawy z klientami którzy nie chcą płacić za wykonane prace. Sprawa jak zwykle prowadzona sumiennie, wszystkie dokumenty były dostarczane na czas, a Pani Szewczak była niemal cały czas do mojej dyspozycji. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda Zator dnia: 2012-04-27 12:05:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonale prowadziła moją sprawę w sprawie wypadku samochodowego którego niestety byłem sprawcą. Sprawa zakończona ugodą z czego jestem bardzo zadowolony. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bar dnia: 2012-04-23 09:35:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obiecałem, Pani Szewczak, że wstawię recenzję więc wstawiam. Sprawa załatwiona po mojej myśli, pieniędzy w portwelu zostało cąłkiem sporo, napewno w razie potrzeby zgłosze się właśnie do niej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-20 15:36:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi również Pani Szewczak pomogła w sprawie spadkowej, która pomimo tego iż wydawała mi się bardzo skomplikowana po konsultacjach okazała się stosunkowo prosta i zamiast kończyć się w sądzie dzięki podsuniętym mi argumentom skończyła się ugodą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.K. dnia: 2012-04-17 09:22:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tego adwokata śmiało polecam do spraw rozwodowych. Sprawa załatwiona bardzo profesjonalnie z dużym wsparciem od Pani Szewczak. Dziękuję bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-11 09:42:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Szewczak poznałem rok temu kiedy pomagała mi w sprawie wypadku samochodowego, który niestety miał swoją kontynuacje w sądzie. Od tej pory we wszystkich sprawach prawnych korzystam z jej usług na czym się jeszcze nigdy nie zawiodłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nowacki dnia: 2012-04-06 14:36:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Szewczak na stałe trafila do mojej listy specjalistów. Nie wiem czy można napisać jeszcze cos ponad to co zostało tu napisane. Dobry adwokat z dobrymi cenami i tyle. Pozdrawiam Panią serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mini dnia: 2012-04-02 21:40:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam sie z moimi przedmówcami. Pani Szewczak jest osobą z która się bardzo przyjemnie współpracuje. Jest kompetentnym adwokatem, a w dodatku typem człowieka jaki bardzo lubię. Co w przypadku spraw sadowych, które zawsze stresują jest bardzo porządaną cechą. Co do cen są jednymi z niższych jakie spotkałem przeglądając Warszawskie oferty co przyznam było dla mnie ważnym kryterium.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Z. dnia: 2012-03-30 12:00:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W życiu nie miałam kontaktu z wieloma prawnikami, ale szybkość działania Pani Szewczak zrobiła na mnie spore wrażenie. Ceny naszczęscie mnie nie zrójnowały, a moja sprawa szczęśliwie zbliża się do końca. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda L dnia: 2012-03-27 21:07:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogła mojemu synowi w skomplikowanej i trudnej dla nas sprawie karnej. Zawsze była punktualna i przygotowana. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna B dnia: 2012-03-23 15:57:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już drugi raz byłem zmuszony skorzystać z usług Pani Szewczak i znów jestem zadowolony z naszej współpracy. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: D.S. dnia: 2012-03-16 15:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Punktulnie, żetelnie i z dobrymi efektami. Wszystkie moje sprawy już pozamykane teraz mogę spokojnie wrócić do codziennej rutyny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czubaty dnia: 2012-03-12 17:14:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Szewczak pomogła mi w odozyskaniu od ubezpieczalni należnych mi pieniędzy z tytułu ubezpieczenia. Przygotowane przez nią pisma odnosły skutek i sprawe udało się załatwić poza sądem. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Koźmiński dnia: 2012-03-08 20:33:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła moją sprawę o odszkodowanie wobec biura podróży. Odszkodowanie otrzymałam a cena za usługi adwokackie zmiesiłą się w jego niewielkim procęcie. Ciężko nie być zadowolonym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta R. dnia: 2012-03-05 21:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Szewczak jest niezwykle żetelnym i sumiennym adwokatem. Zlecam jej wszystkie moje sprawy już od blisko roku i nasza współpraca układa się niezmiennie dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-01 23:32:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki naszej wspólnej współpracy sprawa rozwodowa okazała się najprzyjemniejszą częscią mojego małżeństwa. Pani Szewczak jest zawsze przygotowana dzięki czemu czułam się pewnie i bezpiecznie. Całuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-28 20:52:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i po przystępnej cenie uzyskałem opinię prawną na temat zagospodarowania przestrzennego.Polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz S. dnia: 2012-02-23 17:40:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonale prowadziła moją sprawę rozwodową. Ceny za prowadzenie sprawy bardzo umiarkowane. W podziękowaniu zostawiam pozytywny komentarz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J.W. dnia: 2012-02-17 15:24:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią adwokat Szewczak. Bardzo miło jest trafić na prawniczkę która jest kompetentna i przygotowana do wykonywania swojego zawodu co jak się okazuje w Warszawie nie jest taką znowu prostą rzeczą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Zalewska dnia: 2012-02-14 18:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca i jej efekty były dokładnie takie jak być powinny więc serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Matejczuk dnia: 2012-02-06 21:40:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i konkretna obsługa. Rzetelne zainteresowanie moją sprawą i zrozumienie klienta. Odważnie broniła moich interesów na rozprawie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tokarski dnia: 2012-02-05 22:55:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Szewczak zgłosiłem się co prawda tylko po poradę prawną ale wszystkie uzyskane informacje okazały się bardzo pomocne i potwierdziły się w 100%. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Szymański dnia: 2012-02-03 12:58:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna specjalistka w swojej dziedzinie. Polecam wszystkim w szczególności w sprawach spadkowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bielicki dnia: 2012-01-30 23:23:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogła mi w rozwiązaniu bardzo skomplikowanej sprawy spadkowej. Z godnie z obietnicą i prawdą szczerze polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: wendrowny dnia: 2012-01-27 08:06:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalistka warta polecenia. Szanse na wygraną ocenia po zapoznaniu się z materiałem a nie obiecując bezpodstawnie gwarantowany sukces. W mojej sprawie uprzedziła mnie, że będzie ciężko jednak koniec końców sprawy potoczyły się tak jak miałam na to nadzieję. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J.W. dnia: 2012-01-20 13:14:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam się do poniższych opinii. Pani Szewczak to bardzo dobry i godny polecenia adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bemska dnia: 2012-01-17 23:24:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Wioletta jest doprawdy wspaniałym cżłowiekiem i godnym polecenia adwokatem. Jej porady w sprawie podziału majątku okazały się dla mnie bezcenne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: D.P. dnia: 2012-01-06 10:57:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyśmienity adwokat. Doskonały kontakt z klientem, fachowość i cennik. Warto się do niej zgłosić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-03 10:20:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Szewczak to znakomita specjalistka w swojej dziedzinie. Wszystkie moje sprawy zostały załatwione dość szybko pomimo tego iż straszono mnie że potrafią się ciągnąć miesiącami. Ceny bardzo przyzwoite a sam kontakt bardzo przyjemny i rzeczowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michalska dnia: 2011-12-30 20:19:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Wioletta jest prawnikiem wysoce skutecznym, a przy tym jak na swoje kwalifikacje niedrogim. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander Starak dnia: 2011-12-30 10:00:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały i kompetentny specjalista. Wszystkie moje sprawy zostały załatwione z korzyścią dla mnie i mojej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. Z. dnia: 2011-12-12 11:26:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam korzystanie z usług Pani Szewczak. Jest ona osobą kompetentną i bardzo sumienną, a co dla mnie ważne jak na warszawskie warunki jej ceny są więcej niż przyzwoite.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pisarek dnia: 2011-11-30 18:25:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Wioletta Bardzo pomogła mi podczas rozwodu, bez niej na pewno sprawy potoczyły by się znacznie gorzej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksader P. dnia: 2011-11-28 07:32:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna Kancelaria , polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2011-11-21 14:40:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją