Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Estetiq Point Nowoczesna Kosmetyka

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 86-300 Grudziądz Rynek 7
Telefon: 56 646 16 12
Adres e-mail: gabinet(małpa)estetiqpoint.pl
Strona internetowa: www.estetiqpoint.pl
Opis działalności: Depilacja laserowa, laserowe zmykanie naczynek, zabiegi wyszczuplające, redukcja cellulitu, manicure hybrydowy, zagęszczanie rzęs, laserowe usuwanie owłosienia, laser Grudziądz, nowoczesna kosmetyka, kosmetyka, salon urody Słowa kluczowe: Depilacja laserowa Grudziądz, laserowe zamykanie naczynek Grudziądz, wyszczuplanie, redukcja cellulitu, manicure hybrydowy, zagęszczanie rzęs, laserowe usuwanie owłosienia Grudziądz, kosmetyka

Ocena: 100% pozytywna 24x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 100% niskie 22x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 4719
Data utworzenia profilu: 13.12.2009 20:16:13
Data ostatniej aktualizacji: 10.11.2011 21:40:50 

Opinie o Estetiq Point Nowoczesna Kosmetyka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tylko tutaj mogę tak o siebie zadbać. Umówiłam się na zamykanie naczynek i uważam, że to miejsce nie ma sobie równych. W prawdzie trochę poczekałam, ale rezultat zabiegu jest oszałamiający.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 21.05.2015 10:46:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Manicure wykonany perfekcyjnie. Jestem zadowolona z efektu. Na przyjęcie mojej córci miałam naprawdę piękne paznokcie. Cieszę się, że wybrałam się tutaj. Cenowo to miejsce jest bardzo przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 13.05.2015 10:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na depilacji i jestem oszołomiona rezultatami zabiegu. Profesjonalnie i rzeczowo wykonany. Po prostu najlepszy gabinet w mieście. Polecam wszystkim. Jestem zadowolona z efektu oraz dobrej ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jola dnia: 27.04.2015 04:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Laser diodowy i zamykanie naczynek jest naprawdę znakomitym zabiegiem.Wiem, ponieważ sama z niego korzystałam. Cieszę się, że zdecydowałam się przyjść tutaj. Moje nogi wyglądają teraz znakomicie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 15.04.2015 09:42:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z depilacji laserowej. Jak najbardziej przekonali mnie do siebie skutecznością tego zabiegu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.03.2015 12:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedłużanie i zagęszczanie rzęs dla mnie rewelacyjne. Ten gabinet sprawdził się doskonale a efekt zabiegu jet piorunujący.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 09.02.2015 11:38:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z depilacji laserowej, na którą zdecydowałam się właśnie w tym gabinecie. Zabiegi zostały przeprowadzone starannie, skutecznie i trwale. Włoski nie powróciły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 21.01.2015 11:47:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przedłużane tutaj rzęsy i jestem zadowolona. Metoda 1:1 wywołała pozytywne efekty. Naturalny, widoczny rezultat. super cena! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 02.01.2015 12:08:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Wioletto bardzo dziękuję za fantastyczny masaż wyszczuplający. Moje ciało wygląda teraz znakomicie! Jestem zachwycona. Seria masaży zdziałała cuda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 11.12.2014 10:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamykanie naczynek bardzo fachowo wykonane. Obsługa miła i co tu więcej pisać. Dla mnie rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ula dnia: 18.11.2014 13:32:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie najlepszy gabinet. Do tego manicure i pedicure hybrydowy to super pomysł. Nie mam czasu aby co chwilkę korzystać z manicure a efekt tego zabiegu utrzymuje się aż dwa tygodnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 27.10.2014 11:06:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po długich namysłach końcu zdecydowałam się na depilację laserową nóg. W tym salonie dokładnie wyjaśniono mi jak taki zabieg przebiega. Na szczęście mam jasną skórę a włoski ciemne więc depilacja udała się rewelacyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irka dnia: 01.10.2014 14:55:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym salonie jestem stałą klientką. Korzystam nie tylko z manicure hybrydowego, ale także z wybielania zębów. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Teraz wyglądam prawie jak gwiazda filmowa. Ten salon jest rewelacyjny. Pracują tutaj prawdziwe profesjonalistki, a ceny są przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 12.09.2014 16:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie również nie jest to tani gabinet, ale bardzo prestiżowy. Zabiegi odbywają się profesjonalnie, klienta również traktują z szacunkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 01.09.2014 13:41:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Henna brwi to super pomysł. Naturalnie moje brwi są bardzo jasne i na co dzień musiałam je podkreślać ołówkiem. Dlatego też a namową koleżanki wybrałam się do tego miejsca. Henna została wykonana bardzo profesjonalnie. Dodatkowo moje brwi są znakomicie wyregulowane i mają ładny kształt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 20.08.2014 12:11:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje stopy były zadbane, ale skóra była sucha i popękana. Dlatego też wybrałam się tutaj na pedicure klasyczny. W tym salonie zajęto się mną bardzo profesjonalnie i troskliwie. Jestem zachwycona efektem zabiegu. Teraz moje stopy są cudownie wypielęgnowane, a cena była przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.07.2014 21:01:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem się na depilację pach i torsu. Muszę przyznać, że po kilku zabiegach owłosienie zniknęło zupełnie. Depilacja laserowa jest rewelacyjna. Mój tors wygląda lepiej bez owłosienia. Dodatkowo jestem atrakcyjniejszy dla mojej partnerki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.07.2014 16:41:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam ten gabinet. Wybrałam się tu na depilację laserową i jestem naprawdę zachwycona. Efekty zabiegu są wspaniałe. Zbędne owłosienie zniknęło. Teraz moja skóra jest jedwabiście gładka. Dodatkowo po zabiegu nie była bardzo podrażniona. Depilację wykonano bardzo profesjonalnie a jej cena była przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.05.2014 10:19:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem najlepszy gabinet kosmetyczny w Grudziądzu. Usługi wykonują rzetelnie, a do klienta podchodzą bardzo indywidualnie. W gabinecie czuje się zawsze komfortowo i zwykle jestem w rękach Pani Wioletty, która potrafi i pomalować paznokcie i zagęścić rzęsy. Profesjonalistka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Diana dnia: 13.05.2014 10:01:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przykładają się do wykonywanych zabiegów kosmetycznych zwracając szczególną uwagę na potrzeby klienta. Doceniam czyste i nowoczesne gabinet - Estetiq Point spełnia w tej kwestii moje oczekiwania. Jednak najbardziej cieszę się z depilacji laserowej wykonanej w miejscu intymnym. Zabieg wykonano w pełni bezpiecznie i delikatnie. Nic mnie nie bolało, a po zabiegu włoski się juz nie pojawiły. Dziękuję za troskliwość i życzliwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 04.04.2014 14:01:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką gabinetu kosmetycznego Estetiq Point, w którym regularnie poddaję się podstawowym zabiegom kosmetycznym. Jednak od dwóch ostatnich wizyt Pani Wioleta wykonuje mi dodatkowo masaż modelujący sylwetkę, dzięki któremu zauważyła już widoczne efekty. Muszę przyznać, że z wielką przyjemnością odwiedzam ten gabinet nie tylko ze względu na rzetelność wykonywanych usług, ale również atrakcyjną cenę, która świadczy o niemałym profesjonalizmie osób tam pracujących. Kosmetolodzy tam pracujący stawiają na satysfakcję klienta, a nie na zawartość jego portfelu. Doceniam i pozdrawiam. Barbara
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Małyszka dnia: 22.02.2014 17:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług Gabinetu Kosmetycznego Etetiq Point, ponieważ w końcu mam profesjonalnie wykonany manicure i pedicure, oraz więcej pieniędzy w portfelu. Lokalna saloniki kosmetyczne "za rogiem" nie mają co równać się z Estetiq Point, który mimo wysokiej jakości usług oferuje dobre, przystępne ceny. Ostatnio za namową mojej koleżanki zdecydowałam się również na zabieg depilacji laserowej, który został wykonany z należytą starannością. Od samej konsultacji, podczas której został oceniony stan mojej skóry i włosków ( na brzuchu ), przez przygotowanie do zabiegu, aż po same wykonanie. Dziś jestem już po 5 zabiegu i włosków nie ma, co mnie najbardziej cieszy, a jeszcze bardziej ciesz fakt, że już nigdy nie powrócą. Jestem zawsze obsłużona szybko, ale starannie. Skuteczność, to największy atut tego gabinetu, nie mówiąc o nowoczesnym sprzęcie i niewątpliwe niemałym doświadczeniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 06.02.2014 09:58:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, za fachowość, miłą obsługę i piękny wystrój.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mika dnia: 17.02.2011 22:26:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wieloletnie doświadczenie, najwyższej jakości laser diodowy do depilacji laserowe Light Sheer. Stawiamy na bezpieczeństwo, higienę i zadowolenie klientów.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dzina dnia: 13.12.2009 20:17:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją