Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Estetika Gabinet Kosmetyczny

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Podlaskie, 15-101 Białystok Jurowiecka 28/1
Telefon: Kom. 661 022 087
Adres e-mail: gabinetestetika(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.gabinetestetika.ebiznes.fm
Opis działalności: kosmetyka,masaż, makijaż permamentny Słowa kluczowe: kosmetyczka, makijaż permamentny, masaż, wizaż

Ocena: 78% pozytywna 18x 3x 5x

Jakość usług: 78% wysoka 18x 3x 5x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 20x 3x 2x
Ceny usług: 90% niskie 19x 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 4559
Data utworzenia profilu: 04.04.2011 22:08:05
Data ostatniej aktualizacji: 09.11.2011 12:26:55 

Opinie o Estetika Gabinet Kosmetyczny

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niby tu same pozytywy a ja po zabiegu dostałam jakiegoś uczulenia. Ta kosmetyczka -Basia niezbyt przyjemna.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 05.04.2013 10:41:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak profesjonalnego sprzętu, gabinet zaniedbany a i pani Basia niezbyt przyjemna.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 12.03.2013 21:24:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś byłam w Estetice na mikrodermabrazji- taki fajny zabieg z masażem twarzy, maseczką. Polecam bo skóra naprawdę wygląda fajnie i dostałam upust na kolejne zabiegi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 11.05.2012 20:03:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytyw. Jestem zaskoczona, że mimo iż z grupona tak fajnie babeczki do mnie podeszły- fachowa obsługa. Miło i przyjemnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 07.05.2012 09:47:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Oczywiście korekta makijażu permanentnego brwi jest w cenie o ile jest wykonana do 6tyg. od zabiegu (to idealny okres aby wzmocnić i utrwalić efekt makijażu) Pani natomiast na korektę brwi zgłosiła się po 12 tygodniach !! stąd potrzebna była druga korekta. Niestety i tym razem Pani przypomniała sobie o makijażu dopiero po 9 tygodniach!!! Prowadzimy kalendarz więc wszystko jest czarno na białym :) Trzeba pamiętać, że decydując się na makijaż permanentny należy przestrzegać pewnych zasad jak odpowiednia pielęgnacja po zabiegu oraz stosowanie się do naszych zaleceń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.03.2012 19:59:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W zadnym salonie nie dopłaca sie za korekty przy makijazu pernamentnym bo dowiadywałam sie,a tu ,,pani kosmetyczka,, zazyczyła sobie najpierw 100zł dopłaty a przy nastepnej korekcie 350gdy juz zapłaciłam 660zł,a miałam znizke na 20 procent,to jest jawne naciaganie,nie polecam nikomu!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: poollaa dnia: 18.03.2012 11:27:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ..a ja skusiłam się na sztuczne rzęsy, trzymają się na prawdę długo i pięknie wyglądają.duża wygoda jak wstajesz rano i już dobrze wyglądasz, bez obaw można korzystać z sauny i basenu, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 09.11.2011 12:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: już na wejściu czekało mnie miłe zaskoczenie... jestem klientką wymagającą a tak dopieszczona nie byłam nigdy w żadnym salonie kosmetycznym.Cały zabieg super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina J. dnia: 07.11.2011 21:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kochane Kobietki uwielbiam Was a w nowym miejscu jest pięknie i przytulnie. Na pewno skuszę się na algi (ten okład na ciało), które tak zachwalacie. Pozdrawiam Karolina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.10.2011 17:36:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mamą,żoną i kobietą pracująca szukającą odrobiny relaksu. W Estetice znajduje wszystko. Przy każdym zabiegu na twarz otacza mnie miły nastrój... muzyka,świece, dostaje kocyk. Zabiegi są rewelacyjne- czuje się po nich młodsza, zadbana, odprężona. Dziękuję moje kochane kobietki i pozdrawiam. do zobaczenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 24.08.2011 13:47:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zrobiłam makijaż permamentny ust choć się bardzo bałam jestem zadowolona - polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 22.08.2011 16:19:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tydzień temu robiłam makijaż na swój ślub i jestem bardzo zadowolona. Nawet fotograf go pochwalił. Pełen szacun za włożoną pracę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Skowronek dnia: 21.08.2011 14:55:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką salonu i jestem zadowolona. Praca jest dokładna - obu Pań oraz ich wiedza jest duża. ps. z pozdrowieniami do awanturujących się grupowiczek, że nie ma takiego koloru hybrydy jak ich sukienka. Phi :) Uwielbiam ten gabinecik i szczerze polecam a za te opinie złość mnie bierze na te wszystkie grupery i Gruperki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 16.08.2011 16:17:18 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hmmm.... moja przyjaciolka robiła akryle u tej pani Basi i tragedia. przedszkole!!! uratowała je pani Ania. Moze i wredna ale zrobila porzadek z tym czyms co pani Basia (szefowa) zrobila. nie powinna robic tego co nie umie a akrylu na pewno nie
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 14.08.2011 22:50:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przychylne opinie to raczej odczucia po wizycie u Pani Basi, bo o jej współpracownicy nie można tego powiedzieć. Jest bardzo słabą i niedokładną "kosmetyczką", co jest nieproporcjonalne do jej mniemania o sobie. Szczerze nie polecam tej Pani.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 13.08.2011 17:35:57 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jestem zadowolona z usług tego salonu. Praca jest niedokładna. Szczególnie, gdy wykonuje ją pani kosmetyczka Ania. Przy manicure hybrydowym lakier powinien się trzymać przynajmniej tydzień a po wykonaniu w tym salonie już na drugi dzień zaczął odpryskiwać. Ponadto paznokieć był nierówno pokryty lakierem a w lakierze zatopione były kawałki wacika, którym Pani kosmetyczka się posługiwała podczas zabiegu. Cóż jakość pozostawia wiele do życzenia.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.08.2011 18:05:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok ale pani kosmetyczka coś powinna najpierw sama coś ze sobą zrobić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.07.2011 21:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam na zabiegu Nefretete - istne cudeńko :) skórę mam teraz cudną i brzoskwiniową jak w reklamie . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.07.2011 16:11:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety, ale nie podzielę poniższych opinii. Szczególnie jeśli chodzi o podejście do klienta. Już na starcie "pani kosmetyczka" podkreśla jakie to ona ma wielkie doświadczenie. Niestety słowa nie przełożyły się na rezultaty zabiegu. Nie uzyskałam również żadnej porady, choć poprosiłam. Pani potraktowała mnie bardzo przedmiotowo. Nie podobało mi się również, że czas zabiegu skrócono, trwał 70 minut (a powinien 90 minut). Smród papierosa - absolutnie niedopuszczalny. Niestety nieprofesjonalnie. Nie polecę nikomu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuza dnia: 10.07.2011 13:31:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super zabiegi na twarz. Kosmetyczka ma ogromną wiedzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 28.06.2011 23:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niesamowicie wykwalifikowana kosmetyczka, widać duże doświadczenie i profesjonalne podejście do każdego klienta.. wykonywałam tam już nie jeden zabieg i z każdego byłam niesamowicie zadowolona.. począwszy od takich codziennych zabiegów jak henna i depilacja, a skończywszy na makijażu permamentym :-) suuuper..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.06.2011 21:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam wszystkie kobietki :) ten neutralny komentarz źle mnie nastawił do samej wizyty - nie chciałam iść a miałam wykupiony groupon. HMMM... było cudnie - zabieg na twarz z masażem -dopieścił moje zmysły. Muzyka, świece, dotyk, miła przerwa na herbatkę i ciasteczko. Ps. papierosek faktycznie Pani zapaliła ale po całym zabiegu - miała 10 min do następnego. Chyba każdy z nas potrzebuje chwili przerwy. Nie zabierajmy nikomu ich czasu i nie zrzędźmy bo sami jesteśmy ludźmi. Ja jestem zadowolona i gorąco polecam!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda Jarosik dnia: 16.06.2011 15:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super klimacik -pomimo iż kobietki są naprawdę zapracowane, klient za klientem to jednak zabieg na twarz Czoko czoko był super. Pani podchodzi starannie do zabiegu. Czułam, że to właśnie ja jestem najważniejsza i ten czas to mój czas.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 15.06.2011 11:41:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykupiłam pakiet 3 zabiegów na rf czyli takie zabiegi wyszczuplające i ujędrniające. Efekty super - troszkę wspomogłam się dietą ale cullulit jakby znikł :) dzięki kobietki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.06.2011 15:55:57 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg w porządku ale atmosfera niestety niesprzyjająca. Przy każdej najkrótszej przerwie "wyjscie na papieroska", taki sztuczny miły nastrój. Po masażu brak jakiegokolwiek ręcznika ani możliwości prysznica. Nie jestem naprawdę wymagająca ale wiecej nie odwiedze gabinetu.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 14.04.2011 11:05:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwijający się gabinet :) da się odczuć umiejętności - perfekcja w każdym calu. Mnie zaskoczył zabieg CZAR PACYFIKU - 2,5 godzinny ( nie było czasu na nudę) dopracowany w najmniejszym calu - efekty: miękka, gładka skóra, zrelaksowane ciało, dopieszczony każdy zmysł polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Kaczkowska- Bolek dnia: 04.04.2011 22:11:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją