Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kompleksowe Wykończenie Wnętrz Andrzej Kotowicz

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin u klienta
Telefon: Kom. 889485198
Adres e-mail: kontakt(małpa)andrzejkotowicz.pl
Strona internetowa: www.andrzejkotowicz.pl
Opis działalności: Kompleksowe Remonty Mieszkań Słowa kluczowe:

Ocena: 33% pozytywna 3x 6x

Jakość usług: 50% wysoka 3x 3x 3x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 3x 2x 3x
Ceny usług: 25% niskie 1x 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2782
Data utworzenia profilu: 2010-06-08 15:39:34
Data ostatniej aktualizacji: 2011-11-03 21:29:30 

Opinie o Kompleksowe Wykończenie Wnętrz Andrzej Kotowicz

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamiast wykończenia wnętrz powinien widnieć napis "chcesz fuszerkę- zapraszamy" Zadnego pojecia, odstrasza swoim prymitywnym podejściem i zostawia wiele do życzenia a przede wszystkim niesmak- PORAŻKA-NIE POLECAM!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: jony dnia: 2017-01-01 12:40:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: lepiej czekać dwa lata na prawdziwego uczciwego fachowca, niż mieć cokolwiek do czynienia z tym człowiekiem. Jak najdalej od niego.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2016-11-14 13:44:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie negatywne opinie- niestety potwierdziły się, więc pozytywne to jakaś ściema. Proszę omijać tego Pana szerokim łukiem- nawet jeśli wydaje się na początku sympatyczny,aby zwabić klienta.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Michal dnia: 2015-01-18 19:02:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie wiem kto wystawia te brzydkie opinie jak jest uczciwy to niech poda pełne dane imię nazwisko i adres zamieszkania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: niema reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-07 03:15:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warchoł, człowiek dwulicowy, na początku miły a potem chamski.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: fatalna
Opinia dodana przez: Teodor dnia: 2014-09-18 15:35:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładny, punktualny, uczciwy. Prace wykonuje dokładnie i sumienie. Czesto bardzo pomocny. Zawsze uwzglednia reklamacja juśli takowe powstają. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-05 18:33:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kombinator ,dużo gada , ze wszystkimi się sądzi, uwazac!
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2014-01-22 17:09:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Paproch,kombinator,sciemniacz,na poczatku milusi potem zaczyna swoja gre...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-09-20 11:29:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, tanio i solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-08 15:40:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją