Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

INMART

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Pomorskie, Gdańsk Obrońców Wybrzeża 1 (C.H. E.Leclerc)
Telefon: 515 303 778 Kom. 501 800 909
Adres e-mail: biuro(małpa)inmart.pl
Strona internetowa: www.inmart.pl
Opis działalności: produkcja, sprzedaż i montaż rolet, żaluzji, plisse, moskitier i wielu innych produktów. Słowa kluczowe: rolety, żaluzje, plisse, plisy, moskitiery, rolety rzymskie, gdańsk, trójmiasto, pomorskie

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2971
Data utworzenia profilu: 2011-04-10 12:42:25
Data ostatniej aktualizacji: 2011-10-28 00:54:07 

Opinie o INMART

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa,terminy dotrzymane,konkurencyjne ceny.Polecam tą firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2015-02-16 14:42:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zodowolony, wszystko na czas, zgodne z wymiarem i zleceniem, wyroby wysokiej jakości, monterzy bardzo mili i uprzejmi. Jeżeli nie chcecie rozczarowań i stresów to polecam tych panów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Retor dnia: 2012-10-22 14:55:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Kontakt dala sasiadka. Panowie montowali w Gdyni (osiedle Shiraz), jestem bardzo zadowolona, zreszta kilku sasiadow rowniez. A.G.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A.G dnia: 2012-01-17 18:15:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Elastyczna i fachowa pomoc w doborze materiałów. Potwierdzone i dotrzymane terminy wykonanej usługi. Bez zastrzeżeń. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było.
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-28 11:30:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety zostały wykonane w terminie, przyjazd fachowca potwierdzony telefonicznie. Perfect
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2011-10-28 07:33:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta,duży wybór materiałów,szybka obsługa i tanio!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2011-07-26 19:26:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa bogata kolorystyka szybkie terminy realizacji dobre ceny przy wysokiej jakości. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kris dnia: 2011-06-01 16:56:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne porady, szybki termin realizacji, bogata kolorystyka. Mili panowie podczas pomiarów i na montażu. Jesteśmy bardzo zadowoleni i POLECAMY :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2011-04-10 12:44:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją