Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Piotrex Piotr Ćwiertniak

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Wielkopolskie, 62-020 Swarzędz
Telefon: Kom. 600 893 508
Adres e-mail: piotrex74(małpa)gazeta.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Usługi ogólnobudowalne, ocieplenia, prace wykończeniowe i inne prace budowalne. Słowa kluczowe: Murarstwo, ocieplenia, budownictwo

Ocena: 45% pozytywna 5x 6x

Jakość usług: 50% wysoka 5x 5x
Terminowość: 28% bez zastrzeżeń 2x 5x
Ceny usług: 16% niskie 1x 2x 5x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1315
Data utworzenia profilu: 2011-10-01 12:52:40
Data ostatniej aktualizacji: 2011-10-27 20:36:06 

Opinie o Piotrex Piotr Ćwiertniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładnie i fachowo
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-20 19:53:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga cwaniaki, tylko liczą i kasują a tak naprawdę murują od lat i oni wiedzą lepiej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-28 20:48:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa udających fachowców.Uczą się dopiero sztuki budowlanel.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-16 08:06:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa bez doświadczenia. Dużo obiecują mało się znają na budownictwie. Niesłowni i aroganccy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-27 23:06:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo niesolidny wykonawca.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-08 20:10:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie kumaci zupełnie poza tym niechlujne wykonywane prace. Brak wiedzy w podstawowych budowlanych tematach.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-30 22:41:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga na ich fachowość.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-13 13:34:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma poprostu zna sie na robocie solidna polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-21 17:44:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa skończyła płot z klinkieru i elewację. Muszę przyznać, że w porównaniu z murarzami to mistrzowie w pełnym tego słowa znaczeniu. Czysto i schludnie prowadzone prace a co najważniejsze bez fuszerki. Pierwsza nasza ekipa która nic a nic nie poprawiała. Teraz trochę żałuję że nie trafilismy na nich wcześniej. Są bezproblemowi. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-02 19:44:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy wykonawcy, sumiennie podchodzą do pracy, ekipa z "łapanki". Dotrzymują słowa jeśli chodzi o zakres prac i jakość. Dużo sami proponują i starją sie oszczędzać "portfel"inwestora.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jack dnia: 2011-10-25 15:46:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Ekipa z polecenia, potrafią czytać doskonale projekt - bardzo wyczulona ekipa na błędy architekta. Dokładna w budowie i potrafią słuchać "życzeń" inwestora. Czekam zakończenia budowy ostatni etap - jak na razie bez fuszerki - nic nie było poprawiane, szkoda im czasu na poprawę. Dość odległe terminy. Ja jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MA dnia: 2011-10-01 12:57:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją