Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Estrellas Krzysztof Sołtys

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon:
Adres e-mail: biuro(małpa)estrellas.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: meble kuchenne i szafy na zamowienie Słowa kluczowe: meble kuchenne

Ocena: 66% pozytywna 4x 2x

Jakość usług: 66% wysoka 4x 2x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 4x 2x
Ceny usług: 66% niskie 2x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2948
Data utworzenia profilu: 2011-09-08 16:13:26
Data ostatniej aktualizacji: 2011-10-17 09:09:06 

Opinie o Estrellas Krzysztof Sołtys

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam, pobierają zaliczki i nie wykonują swojej pracy. Po pobraniu zaliczki kontakt się urywa.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-08 23:34:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adam i jego synowie biorą zaliczki i to wszystko.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-28 21:36:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof wykonał wszystko jak należy i wedle umowy. Szkoda, że rezygnuje z tego typu działalności, ponieważ nie ukrywam, że miał do tego dryg. Trochę nie rozumiem Pana poniżej który mimo tego, że nie miał żadnych powiązań prawnych z Panem Krzysztofem napisał tak obszerny negatywny komentarz w jego profilu. mimo tego jeżeli kiedykolwiek traficie Państwo na możliwość współpracy z tym Panem to gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Biuro Prawne "Alpha" dnia: 2011-10-19 08:27:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie i na temat. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Konik dnia: 2011-10-17 15:24:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam się do Pana poniżej. Wszystko w jak najlepszym porządku, jest satysfakcja z mebli które Pan Krzysztof dla nas wykonał i więcej nie potrzeba :) U Nas też małe obsunięcie terminu ale wszystko skończyło się jak najlepiej. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta Nawrocka dnia: 2011-09-19 08:13:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i konkretna firma. Zlecenie było na szafki kuchenne oraz szafę wnękową które zostały wykonane bez zarzutu. Termin opóźnił się o kilka dni ale z racji opóźnienia się dostawy z fabryki (bezpośredni kontakt z fabryki z wyjaśnieniem). Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arkadiusz Bak dnia: 2011-09-15 16:11:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją