Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Zdrowia i Urody CHANTAL

Zawód: Masażysta 
Adres: Mazowieckie, 00-203 Warszawa Karolkowa 50 (rog Wolskiej) 50/2
Telefon: 22 631 10 97 Kom. 606 453 991
Adres e-mail: salon(małpa)chantal.waw.pl
Strona internetowa: www.chantal.waw.pl
Opis działalności: Masaż Lomi Lomi Refleksologia CosmoLifting japoński twarzy Refleksologia estetyczna Słowa kluczowe: masaż , masaże , relaks , uroda , lifting , refleksologia , spa , ciało , zdrowie

Ocena: 100% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2346
Data utworzenia profilu: 15.10.2011 15:37:31
Data ostatniej aktualizacji: 15.10.2011 15:37:31 

Opinie o Centrum Zdrowia i Urody CHANTAL

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon sprawia bardzo dobre wrażenie, byłam na manicurze i jestem zadowolona, bardzo dokładnie i bez przeciągania oraz typowych dla manicurzystek rozmów o niczym... Opinia neutralna ponieważ przy okazji chciałam skorzystać z usług kosmetyczki ale niestety będą one dostępne od 4 listopada... pożyjemy zobaczymy. Ogólnie ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 20.10.2013 16:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu świetni fachowcy!Zarówno obsługa jak również kompetencje pracowników zdobyły moje zaufanie.Już podczas rozmowy telefonicznej Pani recepcjonistka najpierw wysłuchała moich potrzeb a potem rzeczowo przedstawiła mi zabiegi z których mogłabym skorzystać. W czasie wizyty dostałam na powitanie filiżankę relaksującej herbaty ziołowej- przyjemne powitanie.Plus za wkładki higieniczne i tampony w toalecie!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Renata81 dnia: 17.10.2013 17:26:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonaliści w 100% i domowa atmosfera, przytulne energetyczne wnetrze, czułam sie komfortowa i po 2 godzinach wyszłam bardzo zrelaksowana i wypoczeta. Zdecydowanie jestem na TAK
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anita dnia: 16.10.2013 17:14:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny salon! Byłam na masażu prawdziwą, jadalną gorącą czekoladą i na manicurze. Obie usługi wykonane perfekcyjnie. Jeszcze tam wrócę! Aaaa i serwują przepyszną kawę! Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paris dnia: 12.02.2013 16:03:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie super salon! Korzystalam z manicuru i z zabiegu na twarz. Pani od paznokci nie dość ze mega dokladna to jeszcze świetnie dobiera kolory lakieru:) a zabieg na twarz? Pelen profesjonalizm! Pani nazywa się Wiola jak dobrze pamietam i jest rewelacyjna! Świetnie zdiagnozowala moja skórę (mam lekko przesuszona i wrażliwą) i dobrala odpowiedni zabieg. Byl to akurat jakis odzywczy firmy Comfort Zone.pelen relaks nie dość ze kosmetyki super pachną to jeszcze dzialaja przez dlugi czas po zabiegu. Pani Wiola duzo opowiadala o zabiegach o dzialaniu skladnikow i o tym co potrzeba mojej skórze. Na pewno tam wroce i skorzystam z innych zabiegow. Z czystym sumieniem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ala dnia: 08.02.2013 15:18:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To miejsce przyjazne, z fantastyczną atmosferą. Specjaliści na na prawde najwyższym poziomie - jak dla mnie pełen zachwyt. Lomi Lomi czy refleksologia stóp (!!! kto nigdy tego nie doświadczył POWINIEN pójśc chociaż raz) czy najnowsze zabiegi masażu twarzy - CosmoLifting japoński... po prostu fantastyczne. Centrum ciągle się rozwija, zmienia, ulepsza - OBY TAK DALEJ!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 15.10.2011 15:41:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją