Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GML-Gabinety Masażu Leczniczego

Zawód: Masażysta 
Adres: Małopolskie, 30-150 Kraków Armii Krajowej 6
Telefon: Kom. 505 447 323
Adres e-mail: kontakt(małpa)masaz-leczniczy.info
Strona internetowa: www.masaz-leczniczy.info
Opis działalności: Gabinety Masażu Leczniczego są cichym i spokojnym miejscem w centrum Krakowa dla osób zapracowanych i zabieganych. Specjalizujemy się w masażach dla osób z dolegliwościami związanymi z siedzącym trybem życia i nadmiernym nierozładowanym stresem. . Słowa kluczowe: masaż masażysta technik masażu masaż leczniczy klasyczny masaż limfatyczny drenaż limfatyczny

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4180
Data utworzenia profilu: 26.09.2011 21:13:46
Data ostatniej aktualizacji: 26.09.2011 21:13:46 

Opinie o GML-Gabinety Masażu Leczniczego

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne i miłe podejscie, super czysty gabinet i przyjemna atmosfera. Dziękuje za postawienie mnie do pionu !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 24.01.2014 19:02:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie najlepszy gabinet masażu w Krakowie! Pozdrawiam Was - Wojtek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek Prokop dnia: 07.11.2013 22:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy gabinet masażu leczniczego w Krakowie! Dziękuję za wszystko i pozdrawiam - Paweł Cholewa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.06.2013 09:42:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła atmosfera, czysto i co najważniejsze profesjonalny masaż. Polecam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 30.11.2012 20:11:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten gabinet bo mają najlepszy masaż leczniczy w Krakowie!!! Miła obsługa i wszystko tak jak powinno być. Dziękuje i pozdrawiam Marzena
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena Szymusiak dnia: 29.11.2012 08:48:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne masaże lecznicze!!! Wreszcie znalazłem profesjonalny gabinet, wszystko tak jak powinno być, świetne masaże, miła i uśmiechnięta obsługa, aż chce się tam przychodzić i wracać!!! Pozdrawiam Pana Marcina najlepszego masażystę w Krakowie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 09.08.2012 07:03:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już od roku nasi pracownicy korzystają z masaży leczniczych w GML i musimy stwierdzić że masaże po całodzienyym siedzeniu przed komputerem są wymarzonym relaksem i przyczyniają się do poprawy zdrowia, przez co nasi pracownicy są zadowoleni i bardziej efektywni. Pani Dominika i Pan Marcin to fantastyczni ludzie i najlepsi masażyści w Krakowie. Pozdrawiam Agnieszka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 10.06.2012 19:33:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa. Niezwykle przyjazny kontakt z pracownikami. A przede wszystkim niesamowicie pozytywne wrażenia po samym masażu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gość dnia: 26.01.2012 15:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W GML znalazłam pełen profesjonalizm w świadczeniu usług rehabilitacji. Zaangażowanie i empatia jest przewodnią zasadą zespołu. Dzięki panu Marcinowi –rewelacyjnemu masażyście, odzyskałam sprawność i dobre samopoczucie. Polecam wszystkim, zarówno osobom po urazach i kontuzjach jak i tym którzy, potrzebują zwyczajnego relaksu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 22.11.2011 17:48:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten gabinet. Fachowi masażyści, miła obsługa - jednym słowem pełny profesjonalizm!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna Ziółko dnia: 27.09.2011 07:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super specjaliści i super masaże.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam K dnia: 26.09.2011 21:15:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją