Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JB. Studio fryzjerskie. Bobrzyk J.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 41-902 Bytom DWORCOWA 25/1PIETRO
Telefon: 601916730
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 66% niskie 2x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4896
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-09-23 00:23:50 

Opinie o JB. Studio fryzjerskie. Bobrzyk J.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jarek słucha klientkę i wspólnie z nią dobierze fryzurę. Włosy dobrze układają się po umyciu. Rewelacyjny kolorysta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2015-11-05 11:05:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalna odmiana - po małych negocjacjach z włosów do pasa została krótka fryzurka - jest bosko :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A.B. dnia: 2014-05-13 08:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam dopiero raz ale mogę polecić farbowanie i cięcie super , miła atmosfera na pewno wrócę
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kama dnia: 2013-07-12 09:11:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od niedawna mieszkam w Bytomiu i baaardzo długo szukałam porządnego salonu fryzjerskiego, po wyjściu z którego nie wyjdę z płaczem i znalazłam! Bardzo konkrektny, uprzejmy i umiejący doradzić fryzjer w Bytomiu. Naprawdę gorąco polecam! Jeśli fryzura do kogoś nie pasuje, to p. Jarek stanowczo odradza. Jego ogromne doświadczenie daje niesamowite rezultaty :) To był mój pierwszy raz w tym salonie, ale z pewnością nie ostatni. Jestem w 100% zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: F. K. dnia: 2013-05-15 12:14:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniała atmosfera, cudowny człowiek i rewelacyjny fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-04-22 11:59:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec i cudowna atmosfera (szczególnie w nowym studiu).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2010-12-08 11:43:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak najbardziej! od roku Pan Jarek mnie obcina i jest super. Świetne farbowania i jeszcze lepsze cięcie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina B. dnia: 2010-08-25 14:37:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziekuje za zmiane i to nie tylko w wygladzie zewnetrznym ...mija 5 rok korzystania przeze mnie z Pana uslug i ciagle jestem inna.BARBARA A.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: barbara sl dnia: 2010-04-26 21:55:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją