Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Novatekt Sebastian Sitek

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Pomorskie, Gdańsk Ostroroga
Telefon: Kom. 508 937 405
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 13% pozytywna 3x 2x 20x

Jakość usług: 13% wysoka 3x 1x 19x
Terminowość: 10% bez zastrzeżeń 2x 1x 18x
Ceny usług: 12% niskie 2x 6x 14x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 13256
Data utworzenia profilu: 2011-08-30 07:57:48
Data ostatniej aktualizacji: 2011-08-30 07:57:48 

Opinie o Novatekt Sebastian Sitek

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: https://www.youtube.com/watch?v=S5x-lHZJqUk I TYLE W TEMACIE!!! KATASTROFA NIE POLECAM OMIJAJCIE TĄ FIRME SZEROKIM ŁUKIEM!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-29 19:29:17 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma nie istnieje od stycznia 2012 roku.
Opinia dodana przez: Trójmiasto dnia: 2013-12-08 13:05:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan właściciel wystawił pozytywną opinie w necie firmie Artfachmani Studio, z czego wnioskuję, ze sam przyjaźni się z Piotrem K. z AFS. Obydwie firmy ciągane są obecnie po sądach przez ograbionych i pozostawionych z fuszerką klientów. Ludzie, nie dajcie się im omamić !!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ludzie ci nie znają takiego pojęcia
Opinia dodana przez: amanda dnia: 2013-09-15 23:29:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość - dno, terminość - dno. Bierze zaliczki i znika, nie kończy. Nie polecam, totalna porażka!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jolanta Kowalska dnia: 2013-02-13 13:47:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porazka! Totalne dno!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-02-04 23:20:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: http://www.wykop.pl/link/1387979/dekarze-roku/
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: an dnia: 2013-01-29 18:13:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: http://www.maxior.pl/film/170353/dekarze-roku-usluga-wykonana-przez-firme-novatekt
Opinia dodana przez: Internauta dnia: 2013-01-25 18:58:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super firma !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-25 15:16:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kładli u mnie dach - kompletna porażka! nie polecam do weryfikacji kontakt tel: 509201740
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Mariusz Jagodziński dnia: 2013-01-24 21:51:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pewnie poszerzał jej garaż :-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2013-01-24 18:38:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: http://youtu.be/S5x-lHZJqUk
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: 154 dnia: 2013-01-24 15:52:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu katastrofa.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: fnm dnia: 2013-01-24 11:22:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: http://www.wykop.pl/link/1387979/dekarze-roku/
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ErWf dnia: 2013-01-24 08:15:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: asdaffdsafdsa
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: a dnia: 2013-01-24 03:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dach garażowany, nic nie stuka, nie puka. Pierwszy właściciel. Negatywne oceny najwidoczniej wystawiane przez konkurencje, chcące zepsuć rynek. Więźba, łaty i kontrłaty na glanc co do milimetra, drewno impregnowane. Dach przetrwa wszystko, nawet rządy PO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nie kolega fachury dnia: 2013-01-23 22:34:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzona praca wykonana niedokładnie, poprawiana kilkukrotnie. Równe odległości między łatami? Proszę zapomnieć... Do tego cena niezbyt atrakcyjna.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: adam dnia: 2013-01-23 21:35:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fatalnie klada dachy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-23 20:51:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do kitu. łaty nie równo, krzywy dach. nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: dekarze roku...
Opinia dodana przez: maser dnia: 2013-01-23 17:40:02 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma od stycznia 2012r nie istnieje na rynku - właściciel przebywa za granicą - podobno pracuje na spłate długów - zobaczymy czy do końca 2013r odda ludziom pieniądze.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2012-10-09 14:30:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pobrali zaliczkę na materiały i tyle ich było widać. Niedawno wygraliśmy sprawę w sądzie, chociaż ze ściągnięciem długu spodziewam się problemów...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-29 18:18:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byli u mnie firmą podwykonawczą. Pobrali zaliczkę i więcej się nie pojawili. Nie odbierają telefonów. Czeka ich proces.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2011-11-04 11:17:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga na tych złodziei!!! Biorą zaliczki i znikają. Prosimy o zgłaszanie się poszkodowanych na maila karola_lg@wp.pl !!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie istnieje
Opinia dodana przez: K. dnia: 2011-10-30 18:16:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie dawać żadnych zaliczek !!! Ulotnili się z zaliczką jak u przedmówcy , ale wierzę w nasze sądy. Szkoda czasu na telefony do nich i wyjaśnienia - oszukują i tyle. Pozew już w sądzie !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie ma czegoś takiego - tylko sąd , aby odzyskać swoje !!!
Opinia dodana przez: Oszukany dnia: 2011-10-21 23:16:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma, która nie ma bladego pojęcia o sztuce budowlanej i wykończeniowej. Nie dokończone prace, żenująca estetyka i niechlujstwo. Po miesiącu wszystko się sypie: wypadają gniazdka, wypadają drzwi, zawiasy, odpada tynk. Ostrzegam!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: lekceważą reklamacje, nie odpowiadaja na pisemne reklamacje
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-11 13:29:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga na tą firmę. Pobierają zaliczki na materiały i znikają bez śladu.U mnie po zdjęciu poszycia dachowego i nabiciu łat niezgodnie ze sztuką dekarską (film na YT do wglądu )ulotnili się z dużą kwotą pieniędzy.Wiem i mam dowody na to że oszukali również inne osoby. Poszkodowanych proszę o kontakt pod nr 790 267 137.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bumsreda dnia: 2011-08-30 08:03:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją