Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Perfect-art Izabela

Zawód: kosmetyka - usługi Stylista 
Adres: Mazowieckie, 01-496 Warszawa Gustawa Morcinak 8/17
Telefon: Kom. 508-79-00-75
Adres e-mail: perfectart(małpa)onet.pl
Strona internetowa: www.perfect-art.com.pl
Opis działalności: Przedłużanie i zagęszczanie rzęs Słowa kluczowe: Przedłużanie rzęs warszawa bemowo, JB Lashes, sztuczne rzęsy, stylistka rzęs

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 80% niskie 4x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2358
Data utworzenia profilu: 2011-08-25 13:13:57
Data ostatniej aktualizacji: 2011-08-25 13:13:57 

Opinie o Perfect-art Izabela

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na zabieg zapisalam się z mamą, obie byłyśmy zadowolone z efektu. Bardzo ładnie dobrane rzęsy. Podczas odklejenia rzęs Pani Iza była tak delikatna ze obie z mama zasypialysmy. Minusem jest niestety pozycja leżąca a ze jestem w ciazy tym bardziej niewygodne. Efekt końcowy rekompensuje wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-06-16 09:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg od samego początku bardzo delikatny. Efekt końcowy zaaje....sty. Piękne rzęsy, równiuteńkie, wyglądają pięknie. Baaaaardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2013-06-26 12:48:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Droga ale po tym jak źle nałoŻono mi rzesy w innym miejscu to każde pieniądze dam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dorota dnia: 2013-04-04 22:00:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spoko laska. Robiła mi ekstra rzesy. Bez sciemniania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jolka dnia: 2013-03-21 11:34:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z indywidualnego podejścia Izy do klienta - wszystko tłumaczy, robi próby uczuleniowe, ustala jaki efekt chcemy osiągnąć, doradza jaka długość jest odpowiednia dla rzęs. Dodam, że Iza uratowała moje rzęski po innej "stylistce". W 100% profesjonalistka, miła i ciepła osoba do której z ogromną przyjemnością będę wracać ! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń ! :D
Opinia dodana przez: Domi dnia: 2013-01-24 21:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spoko babeczka, rzeski mam odpicowane :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-15 14:20:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziewczyna z podejściem. Rzęsy trzymają mi się świetnie. Doradziła mi idealnie. Ja jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-29 14:33:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo się leże ale rewelacja efekt, równe rzęsy i długie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-16 11:28:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ize polecila mi znajoma wystawiam pozytyywna ocene za dokladnosc cierpliwosc i mila obsluge. Rzesy sa poukladane i nie wywijaja sie. Nosza sie bardzo dobrze. uzupelniam je co 3 tygodnie efekt jest zawsze ten sam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2011-10-24 13:37:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna. Dziewczyna wykonuje usługi przedłużania rzęs z wielkim sercem. Byłam zachwycona rzęsami. W dodatku przemiła i ciepła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2011-10-04 10:14:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stylistka, to odpowiednie słowo. Doskonała jakość i wiedza w tematyce stylizacji oka. Jestem zachwycona. Z pewnością będę korzystała z usług ten dziewczyny. Bardzo gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2011-09-16 13:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa trwa 3 h ale warto jest się tyle pomęczyć. Pani Iza jest przemiłą kobietą, która poświęciła mi 100% swojej uwagi. Zadbała o najdrobniejszy szczegół. Ja wiem, że pytanie "czy napije się Pani czegoś?" powinno być czymś normalnym choć niestety w wielu miejscach nie jest, jednak tu pokazuje jak dba się o klienta od chwili przywitania się aż po "do zobaczenia". Bardzo polecam usługi Pani Izy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-05 10:14:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ogromną przyjemnością chciałabym zarekomendować usługi Pani Izabeli, gdyż w moim odczuciu jest to perfecjonistka i niesamowity człowiek, który w pełni poświęca się pasji jaką jest stylizacja rzęs. Profesjonalnie, rzetelnie i bezkonkurencyjnie. Jestem zachwycona umiejętnościami jak i podejściem do klienta, kulturą i cepłem jakie bije od tej dziewczyny. Zyczyłabym sobie więcej tego typu ludzi w usługach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-25 13:20:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją