Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Waldek Osipiuk

Zawód: ogrodzenia, kraty, bramy - produkcja, usługi Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 668549304
Adres e-mail: waldek86(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Ogrodzenia Klinkierowe Słowa kluczowe: Ogrodzenia Bramy kowalstwo kraty

Ocena: 66% pozytywna 4x 2x

Jakość usług: 60% wysoka 3x 1x 2x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 3x 2x
Ceny usług: 0% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2172
Data utworzenia profilu: 24.08.2011 15:56:17
Data ostatniej aktualizacji: 24.08.2011 15:56:17 

Opinie o Waldek Osipiuk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana Waldka bardzo dobry fachowiec Wykonał u mnie Ogrodzenie Klinkierowe ze ślusarka i mały remont w domu robotę wykonał na 5+ mogę każdemu polecić p. Waldka numer kontaktowy do niego 668-549-304
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kondrat12 dnia: 06.12.2011 18:50:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ogrodzenie robił pan Waldek z bratem 668 549 304. Super robota ale nie są najtańsi. Całe ogrodzenie 12 słupków plus śmietnik w dwa tygodnie z wykonaniem bardzo solidnego fundamentu. co do ceny trzeba indywidualnie negocjować. Dwa zlote za cegłę to minimum plus fundament. Gośc lubi troche pogadać ale robotę robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 15.11.2011 15:58:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z Usług Pana Waldka Terminowość i fachowość na pierwszym miejscu. WSZYSTKIM POLECAM. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bobek dnia: 15.11.2011 09:45:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: widocznie ktoś miał szczęście ,zgadzam się z poprzednim wpisem ,nierzetelna firma
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 26.08.2011 18:21:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U NAS NISTETY SIE TAK RWEWLACYJNIE NIE SPRAWDZIŁ,ODRADZAM ,PRZESTRZEGAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 25.08.2011 23:58:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam . Jeżeli ktoś z Was lub znajomych potrzebuje osoby/ekipy do ogrodzenie (murowanie, podmurówka, furtki i bramy, sztachety) to polecam Pana Waldka nr tel. 668549304. Jest to człowiek pasjonat budowlany, doradzi, pomoże, nie pijący, pracujący od wczesnego rano do późnego wieczora, pełen życia i humoru. Jedyna wada lub zaleta bardzo gadatliwy. Polecam Pana Waldka jako osobę do wykonania ogrodzenia jak i innych prac budowlanych
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kola dnia: 24.08.2011 15:57:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją