Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

One Nail Bar

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Małopolskie, Kraków Zakopiańska 105
Telefon: Kom. 668 210 401
Adres e-mail: recepcja(małpa)onenailbar.pl
Strona internetowa: www.onenailbar.pl
Opis działalności: Studio paznokci; manicure, pedicure, przedłużanie i zdobienie paznokci, stylizacja brwi, przedłłużanie rzęs, masaże Słowa kluczowe: uroda, manicure, pedicure, tipsy

Ocena: 97% pozytywna 106x 2x 3x

Jakość usług: 98% wysoka 106x 2x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 108x
Ceny usług: 100% niskie 95x 13x
Ilość opinii w serwisie: 111
Ilość odsłon profilu firmy: 8326
Data utworzenia profilu: 2011-08-18 14:01:14
Data ostatniej aktualizacji: 2011-08-18 14:01:14 

Opinie o One Nail Bar

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Awaryjnie, z powodu choroby kosmetyczki, do której chodzę od wielu miesięcy, po raz pierwszy umówiłam się do ONB. Pani Świeżynka delikatnie i bardzo starannie zajmowała się moimi paznokciami, ale niestety klasyczne uzupełnienie żelem + 1 kolor zajęło jej aż 2 godziny. Zobaczywszy, że po godzinie zostało jeszcze 5 paznokci do uzupełnienia, zrezygnowałam z paznokci akcentowych i jakichkolwiek ozdobień. Po 2 godinach Pani przeprosiła i zajęła się inną klientką, olejki i krem dała mi recepcjonistka. Zazwyczaj nawet przedłużenie żelem na formie + bardziej skomplikowane malowanie zajmowało mi ok. 50 min, 2 h to już przesada. I zapłaciłam 25 zł wiecej niż u swojej kosmetyczki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J dnia: 2019-04-01 15:44:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super manicure i pedicure wszystko zrobione bardzo dokładnie i szybko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-27 22:41:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Paznokcie żelowe najlepsze jakie miałam, pięknie ręcznie ozdobione czym jestem zachwycona bo w ostatnim salonie zaproponowano mi naklejki :/ Do tego piękny kształt i ultra cienki który aż 3 tygodnie trzymał się bez zarzutu. Polecam wymagającym ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-04 13:01:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do salonu trafiłam z polecenia koleżanki i faktycznie jestem bardzo zadowolona z usługi. Została wykonana bardzo profesjonalnie przez bardzo miła panią.Jedyny minus to terminy, czekałam około tygodnia by się umówić ale warto były i niewątpliwie świadczy to na korzyść tego salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-02 19:06:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś czas temu zachęcona opiniami wybrałam się tam na pedicure spa. Rozczarowałam się bardzo. Był spory ruch i obsługiwały mnie dwie Panie na zmianę tak z doskoku. Jedna drugiej nie potrafiła przekazać na jaki rodzaj pedicure przyszłam. Usługa nie została wykonana profesjonalnie, po zabiegu na płytce pojawiły się rowki od frezarki. Nie wykonano mi pedicure zgodnego z opisem na stronie internetowej a mimo to musiałam zapłacić za taką usługę na jaką się umówiłam. Czystość w salonie pozostawia wiele do życzenia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Niezadowolona dnia: 2016-05-11 11:16:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obsługi i jakości w salonie One Nail Bar. Miejsce godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-03 16:52:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne miejsce,jestem zadowolona z czystości w salonie i pan wykonujących zabiegi choć najbardziej do gustu przypadła mi pani Gosia. Jeśli chodzi o paznokcie żelowe to salon najlepszy w Krakowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-02 13:50:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowolona z wykonanych tam pazorkow. Pełen profesjonalizm.Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-24 00:09:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przypadkiem bylam w solvayu i akurat bylo wolne miejsce wiec wstapilam na manicure hybrydowy. Bardzo profesjonalna usluga, duzy wybor kolorow, do tego moj ulubiony film i cala atmosfera oczarowaly mnie. Dodam ze jest to moja pierwsza wizyta w salonie One Nail Bar mam nadzieje ze zawsze będzie tak wyjątkowo bo rzadko się z tym spotykam salonach kosmetycznych w galeriach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 2015-12-12 19:07:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stała klientom. Uwielbiam tam robić paznokcie, zawsze tam odpoczywam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2015-10-15 17:37:44 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie wiele razy, ogólnie jest to bardzo miłe miejsce, panie bardzo się starają, poświęcają dużo czasu i uwagi klientkom; piękne kolory lakierów. Jedna sprawa jednak nie daje mi spokoju, podczas manicure'u przy użyciu frezarki za każdym razem płytka paznokcia była leciutko uszkodzona u nasady i na każdym paznokciu powstawała niewielka bruzda, która utrzymuje się aż do całkowitego odrostu paznokcia. Oczywiście nie jest ona widoczna pod lakierem, ale po zmyciu lakieru już tak. Jeśli w salonie byłam co kilka tygodni pod rząd takich poprzecznych bruzd mialłam kilka na każdym paznokciu. Z początku nie zwracałam na to wiekszej uwagi, ale kiedys poszlam do innego salonu i pani ktora robila mi manicure zdziwiła się że mam tak jak to określiła zniszczone paznokcie frezarką i powiedziala, ze jest to do unikniecia przy odpowiednim stosowaniu frezarki i faktycznie po wykonaniu manicure w tym innym salonie nie mialam tych rowków w paznokciach [pani również używała frezarki, ale dużo bardziej delikatnie].
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jaśmina dnia: 2015-07-15 12:31:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po zabiegu przedłużania paznokci żelem.Pani stylistka absolutnie sprostała moim oczekiwaniom co do wyglądu, kształtu i zdobienia paznokci.Zdecydowanie salon godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-22 17:05:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę, że nie tylko ja jestem zadowoloną klientką salonu One Nail Bar. Cóż można o nich powiedzieć są rewelacyjni: perfekcjonizm w każdym szczególe i miła atmosfera polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-27 10:33:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żelowe paznokcie robią tam na najwyższym poziomie w Krakowie.Jestem bardzo zadowolona bo się nie łamią i nie podpowietrzaja,do tego piękny kształt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-14 22:50:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon, z przemiła obsługą.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-10 15:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwyższa jakoś obsługi z jaką mnie potraktowano w tym salonie jest godna polecenia. Profesjonalizm Pani manicurzystki mnie oczarował. Polecam każdemu kto ma ochotę spędzić czas ze świadomością, że ktoś perfekcyjnie zadba o Twe dłonie i stopy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-04 23:43:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon pierwsza klasa, robię tam paznokcie i rzęsy.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.K dnia: 2014-12-19 22:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja!szczególnie polecam paznokcie żelowe i na nich ręcznie malowane sweterki!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-07 21:17:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie najlepszy salon typu nail bar, w którym spotyka się połączenie pasji i profesjonalizmu. Piękne i trwałe paznokcie żelowe, do tego cena przystępna. Ja jestem zachwycona i serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-02 16:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście i bardzo miła atmosfera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-26 08:12:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię ten salon za atmosferę i perfekcjonizm w każdym calu od paznokci po sterylnosc.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-19 12:54:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam naprawiać złamane paznokcie wykonane w innym salonie w centrum handlowym i jestem zadowolona od tego czasu byłam uzupełnić żel który nagle się trzyma bez szwanku a paznokcie się nie łamią!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-27 13:19:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonuje tam regularnie manicure opi ijestem bardzo zadowolona z rezultatów pracy tamtejszych stylistyka szczególnie Lubie Gosie.Polecam salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-15 20:00:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O salonie mogę pisać jedynie w samych superlatywach,podobnie jak reszta osób,gdyż paznokcie żelowe które tam wykonałam wyglądają bajecznie świetne zestawienie kolorów,idealny kształt i do tego trzymają się tak dobrze ze sama jestem w szoku!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-27 16:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna fachową usługa najlepsze żele w mieście
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.T dnia: 2014-09-19 17:06:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam zrobiłam paznokcie i jestem zadowolona jak nigdy wcześniej!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-09 21:44:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno byłam w One Nail Bar na manikiur hybrydowym, po raz pierwszy, ale bankowo nie ostatni!Paznokcie wyglądają bajecznie,pani manicurzystka znała się na tym co robi i efekt końcowy cieszy oko.Do tego mają duży wybór kolorów.Extra polecam salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-24 22:14:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym salonie znalazłam wszystko czego szukałam:fachową usługę, bogaty wachlarz zabiegów,miłe towarzystwo.Nie umiem Wam polecić konkretnej pani kosmetyczki,bo każda przypadła mi do gustu i ma podobne wysokie kompetencje,więc polecam cały salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-08-20 15:36:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisuje się pod każdą pozytywna opinia o tym salonie również robie tam żele i pedicure i rzęsy i dziewczyny są rewelacyjne najlepiej w Krk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.D dnia: 2014-07-18 23:00:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam ich przypadkiem przechodząc przez galerie po treningu. Na prawdę super salon, fajny klimat i bogata oferta zabiegów. Polecam zwłaszcza panią Magdę i gel color OPI, stopy i dłonie z trwałym lakierem to istne błogosławieństwo dla ludzi nie mających czasu na malowanie paznokci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-14 14:36:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ich ofercie znalazlam wszystko z zakresu pielegnacji paznokci.Bylam na komplecie manicure z pedicurem, jestem bardzo zadowolona, teraz za namowa kosmetyczki zamierzam zrobic trwaly lakier.Plus za rewelacyjna obsluge i atmosfere
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-19 21:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obejrzałam ich prace na fan page'u po czym wybrałam się na zabieg.Ten salon i manicurzystki tam pracujące są rewelacyjne.Tak dokładnego manicure i pedicure nie miałam jeszcze w życiu zrobionego.Jakbym miała opisać one nail bar użyłabym słów mistrzostwo i doskonałość.Polecam dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-14 16:06:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skuszona rewelacyjnymi recenzjami o tym salonie wybrałam się na zabieg i efekt jest wow. Dopełnienie paznokci żelowych zrobione przez Panią w godzinę!,perfekcyjnie usunięte skórki, idealny kształt, kolor piękny i do tego mogłam wybierać z 3 czy 4 palet.Podpisuję się jako kolejna zachwycona klientka!Jedyny problem to terminy, przynajmniej ja musiałam czekać 3 dni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-07 10:01:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: takich zelowych paznokci to ja jeszcze nie mialam,jestem pod wielkim wrazeniem ksztaltu paznokci i precyzji wykonania.Znalazlam wreszcie swoj salon:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-30 21:18:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Manicure i pedicure ktory tam robilam zostal wykonany rzetelnie i dokladnie.Moge z przekonaniem polecic ten salon.Jestem bardzo zadowolona,warto bylo jechac z centrum.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: I. dnia: 2014-04-28 21:55:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w One Nail Bar na serii zabiegów na stopy. Efekty są zaskakująco dobre:moje stopy w końcu są miękkie a ja przekonałam się że tylko systematyczne zabiegi pedicure dają takie rezultaty.Dziewczyny to profesjonalistki a cena zabiegu jest bardzo przystępna i mam super rabat po 8 wizycie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-04-15 14:57:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cenie sobie ten salon za fachowa obsluge,swietnie wykonany zabieg i naprawde bardzo mile dziewczyny.. a i ceny zabiegow sa przystepne:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-06 19:40:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziewczyna z One Nail Bar to mistrzyni!Z mojego dramatu na paznokciach obgryzanych wyczarowały arcydzieło:)Teraz mam pięknego frencha żelowego i długie paznokcie.Jestem zachwycona byłam pierwszy raz ale bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aśka dnia: 2014-03-22 14:40:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robią najlepszy manicure i żel OPI, byłam w kilku miejscach w galeriach handlowych ale tak dokładnie nikt mnie nie obsłużył.Do tego żel OPI mają najtaniej w KRK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mira dnia: 2014-03-12 14:31:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak zrobionych żeli nie miałam od lat!Rewelacja, duży ukłon dla Pani, która wykonała mi przedłużanie paznokci po dramacie, jaki miałam zrobiony wcześniej!polecam to miejsce jest najlepiej w Krakowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-06 19:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mialam bardzo zniszczone stopy po sezonie narciarskim, dwie wizyty w One Nail Bar a zwlaszcza masaz stop ktory mi zafundowala bardzo mila dziewczyna i wygladaja one rewelacyjnie.Polecam bo jeszcze nigdy nie mialam tak dobrze zrobionego pedicure
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-04 15:59:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziewczyny mają talent do wykonywania idealnych paznokci,które są przez miesiąc pozostają w idealnym stanie. Polecam salon, gdzie perfekcyjność idzie w parze z miłą atmosferą i w sumie bardzo dobrą ceną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie trzeba pisać o reklamacjach bo tu się takowe chyba nie zdarzają:)
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2014-02-27 12:13:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam pierwszy raz i jestem zachwycona, mani pedi wykonany zawodowo przez niezwykle sympatyczną Panią!Zgadzam się z pozostałymi opiniami salon najlepszy w Krakowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-16 19:04:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziewczyny sa super i jak tylko ma sie odwage wyczyniaja cuda na paznokciach.Jezdze do nich z drugiego konca Krakowa i z niecierpliwoscia czekam na otwarcie drugiego salonu blizej mojego miejsca zamieszkania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-13 16:56:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po przekroczeniu progu salonu dostałam cudowne paznokcie i pozytywne nastawienie. W zamian odwdzięcze się wiernością:)Super dziewczyny tam pracują.Jedyny minus długie terminy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-02-12 17:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kocham żelowe paznokcie i robiłam je w różńych miejscach i powiem szczerze, że odkąd trafiłam do nail baru to tam już zostałam.Wysoka trwałość paznokci,dobra cena a do tego robione są bardzo szybko czego można chcieć więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-02-10 13:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robię tam manicure i pedicure z żelem opi.Super jakość super precyzja i dobra cena, która też się dla mnie liczy.Polecam One nail bar
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-09 13:50:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazury żelowe u Wioli mistrzostwo świata! Na studniówce robiły furorę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-09 10:37:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu duzo mowic ten salon i kosmetyczki tam pracujace jest najlepszy w Krakowie.Super jakosc idzie w parze z mila atmosfera i dobra cena.Lubie tam przychodzic.Polecam a dodam ze jestem wymagajaca osoba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-08 17:29:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kocham dziewczyny,kocham ich kolory żeli i są najlepsze.Polecam tym co chcą się zakochać w pięknych paznokciach:-)Jest tam naprawdę fajna atmosfera i dobrze wykonana usługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-07 12:23:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pedicurze w tym salonie czuję się lżejsza o 5 kg:)Jeszcze nigdy nie miałam wykonanego tak perfekcyjnie tego zabiegu.Jestem wniebowzięta, serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-02-03 16:06:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: One Nail Bar jest najlepszy! Dziewczyny gratuluję super talentu do robienia paznokci i miłej atmosfery jaką tworzycie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zachwycona dnia: 2014-01-31 15:31:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wykonanego gel color w tym salonie.Perfekcyjnie wykonany manicure i miła pani kosmetyczka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-30 12:35:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam po siłowni wyskoczyć sobie na relax w postaci manicure lub pedicure u Dziewczyn w One Nail Bar:)Miłe połączenie dla zdrowia i urody:)Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fit Girl dnia: 2014-01-29 17:50:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług w One Nail Bar. Kosmetyczki tam pracujące są dla mnie autorytetem, wiedzą jak o mnie zadbać i co mi zaproponować.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-27 13:36:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wizycie w tym salonie zawsze wychodzę zadowolona:-)Dzięki dziewczyny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-01-24 17:09:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon jest tam super atmosfera i zabiegi robione na bardzo wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-01-24 14:41:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: manicure z gel colorem u Pani Magdy polecam całą sobą :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2014-01-21 16:14:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po poleceniu mojej koleżanki zrobiłam tam żelowe zdobione pazurki i jestem zachwycona jakością usługi i uzdolnieniami pani wykonującej paznokcie.Salon godny dalszego polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2014-01-15 16:16:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kocham Was dziewczyny za ten piękny granat na paznokciach:)Polecam One Nail Bar, dziewczyny są prze zdolne i bardzo chętnie doradzą Wam jaki kształt i kolor pasuje do Ciebie.PS.dla mnie dezynfekcja w salonie to same plusy (chyba lepiej czuć przez chwilę nieprzyjemny zapach sprayu i mieć zdrowe paznokcie beż grzybicy i wirusów)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.B dnia: 2014-01-14 14:11:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco polecam, piekielnie zdolne dziewczyny a efekt końcowy rewelacyjny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A. dnia: 2014-01-10 12:49:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń co do rezultatu zabiegu, jednak zachowanie personelu moim zdaniem jest mało profesjonalne. Mianowicie, manicurzystka obok mojego stanowiska tak mocno dezynfekowała blat i narzędzia, że myślałam, że się uduszę od rozpryskiwanego preparatu. Także w trakcie zabiegu obok, odpryskujące drobiny przy piłowaniu, aż obijały się o moją szklankę z wodą. Sądzę, że za blisko są umieszczone stanowiska lub powinny być jakieś estetyczne przegródki między nimi.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bożka dnia: 2014-01-09 11:23:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zupełnie przypadkowo przechodząc przez galerię zobaczyłam nail bar, w którym siedziało kilka kobiet i to podsunęło mi pomysł na prezent dla mamy, której wykupiłem bon na paznokcie.Po wizycie była bardzo zadowolona i umówiła się na następną, więc postanowiłam o tym napisać, bo salon godny polecenia co w dzisiejszych czasach rzadkie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-01-07 20:39:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy z koleżankami to miejsce, chodzimy tam w 2 lub we 3 na manicure i pedicure. Ciężej jest zarezerwować miejsca ale jak już się uda to wypady na zabiegi z przyjaciółkami są prawdziwą przyjemnością.Jest super szybko,dokładnie,tanio. Czego chcieć więcej polecam!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Psiapsiólki dnia: 2013-12-27 14:44:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam One Nail Bar tanio, szybko i solidnie.Jestem w pełni zadowolona i koleżanki też:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Happy dnia: 2013-12-21 16:11:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są świetni.Robie tam expresowo manicure i pedicure.Zawsze zależy mi na jakości i czasie, jestem młodą mamą, a tam dziewczyny dają mi jedno i drugie a do tego super relx.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mama dnia: 2013-12-20 12:50:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam tam korektę paznokci.Zdecydowanie najlepiej zrobione żele w Krakowie!Nie żartuje Pani zrobiła mi idealny kształt,paznokcie są cienkie a kolor idealnie nałożony.Polecam każdej wymagającej pani:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G.D dnia: 2013-12-04 16:00:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: co tu dużo pisać sprawdźcie same salon One Nail Bar a zobaczycie jak wszystko jest fantastyczne, od atmosfery po produkty i wykonywane zabiegi polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia R. dnia: 2013-11-29 14:04:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w solvayu na paznokciach przed ważną imprezą i jestem zachwycona, moje koleżanki z podziwemem patrzyły na moje, nie koniecznie ładne wcześniej ręce. Pani(pomimo mojego uporu na paznokcie kwadratowe)zasugerowała mi paznokcie w kształcie migdałka, które wydłużyły optycznie moje palce, ładnie namalowała żelem frencha z jakimś żelem, który zakrył niedoskonałości i wydłużył płytkę, jestem zachwycona i każdemu polecam to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-11-25 11:36:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem całkowicie uzależniona od dziewczyn w One Nail Bar polecam szczerze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Niki dnia: 2013-11-24 20:05:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja chcę polecić w tym salonie konkretną osobę, mianowicie Panią Gosię miła,sympatyczna profesjonalistka.Choć widziałam, że inne Panię są zadowolone też z innych dziewczyn, natomiast ja chodzę do Gosi:)Ogólnie trzeba przyznać,że salon ma usługi na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-10-11 10:14:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do dziewczyn z polecenia i oczywiście zmieniłam dotychczasowy salon na one nail bar :) To miejsce jest dla Ciebie jeśli szukasz super opieki nad Twoimi stopami i raczkami. Aha i rzęsy też tam robię :) Kompleksowo wszystko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2013-09-02 21:57:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałam takiego miejsca gdzie będzie super atmosfera i perfekcyjnie wykonane paznokcie żelowe i znalazłam One Nail Bar.Sprawdźcie same najlepszy salon w mieście!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-16 12:28:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czas spędzony w tym salonie jest najmilszą rzeczą w miesiącu.Dziewczyny są super,paznokcie się trzymają,stopy mam dopieszczone jednym słowem Polecam każdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-03 17:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest tam świetnie,perfekcyjnie,miło i tanio polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-06-17 12:23:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu zdecydowałam się wyrazić opinię o one nail bar. Chodzę tam od jakiegoś czasu na zwykły manicure, ostatnio bardzo ciężko było się tam dostać i skorzystałam z innego miejsca i jednak okazuje się że manicure jest niezwykły, perfekcyjny i zachwyca nie tylko mnie. Skórki idealne, kształt też, lakier trzyma się długo. Jest moim ukochanym miejscem polecam każdemu. Myślę, że warto skorzystać z kilku miejsc aby zacząć doceniać to które jest naprawdę świetne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.S dnia: 2013-05-28 11:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trafiłam do One Nail Bar w Solvayu z polecenia koleżanki i choć mi nie po drodze nie zmienię tego miejsca:) jestem bardzo zadowolona z atmosfery oraz jakości uslug
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-04-24 13:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam każdemu kto chce mieć piękne,naturalne,cienkie,długo trzymające się paznokcie żelowe:)niestety narzekam na chroniczny brak czasu i jest to jedyne miejsce w Krakowie,gdzie mogę dopełnienie robić co 5 tygodni i do tego czasu dotrwać ze wszystkimi paznokciami:)ps.ceny niskie na świetną jakość!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-14 11:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chodzę do dziewczyn na manikiur męski i są super inni panowie też tam chodzą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-25 17:29:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: One Nail Bar jest moim ulubionym miejscem, tam się relaksuje, wykonuje super pazurki. Jest to miejsce, które koniecznie każda z Pań powinna odwiedzić.Polecam lakier trwały z opi u p. Magdy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-21 17:10:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam ten salon ! Polecam Pania Anie ! szkoda że tak cięzko sie do niej dostać. Oproóz tego przemiła atmosfera w salonie, odpoczywam i relaksuje sie podczas zabiegu ;)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-20 14:48:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja sprawdziłam każdą z pań i manikiur z pedikurem polecam u każdej miło i fachowo. Do tego szybko co sobie cenię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-04 11:15:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna obsługa ! Szybko i fachowo, jestem zachwycona profesjonalizmem. Polecam Panią Anie, przemiła osoba! a paznokcie cudowne. Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-23 09:56:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam,sprawdziłam salon i ekipę i faktycznie jest rewelka.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-14 11:17:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super super i jeszcze raz super:)dzięki dziewczyny za super paznokcie (na ślubie budziły zachwyt)super atmosfere i w ogóle wszystko:)macie nową stała klientke
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-11 16:29:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jeszcze żaden salon nie zaskoczył mnie tak pozytywnie:sprostali wszystkim moim wymaganiom-szybko,solidnie,sterylnie,a żele trzymają się już 3 tygodnie bez odprysków.Do tego jest tanio.Polecam każdemu kto chce mieć porządnie zrobione paznokcie w Krakowie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Warszawianka dnia: 2012-08-13 14:19:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robiłam tam po raz kolejny ten nowy żel z opi i postanowiłam dodać swoją opinię.Paznokcie są przygotowane super starannie,żel trzyma się tak jak powinien czyli jest błyszczący bez odprysków,panie są bardzo miłe a do tego niezwykle profesjonalne,a salon jest bardzo czysty wręcz sterylny.Rzadko dodaje opinie ale tak wyjątkowy salon na to zasługuje.Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-30 15:05:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super.zrobiłam tam pedicure z manicurem oraz pomalowaniem paznokci w fajnej cenie, do tego bardzo starannie i w miłej atmosferze. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-25 15:12:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robilysmy tak zabiegi z kolezankami super atmosfera i bardzo fajny zel z opi mamy polozony na paznokciach polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-23 16:23:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam sprawdziłam i jestem zadowolona.Uzupełnienie żeli w 55 minut to niezły wyczyn:)Polecam szczupła panią blondynkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-08 16:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak czytam te opinie postanowiłam dodać swoją.Robiłam wcześniej paznokcie u osób które już tam nie pracują.teraz uzupełnienie robię u pani Marceliny i jestem nimi zachwycona jak nigdy.Atmosfera jest miła jak nigdy:) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. dnia: 2012-06-03 12:06:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ojej byłam tam pierwszy raz z polecenia od koleżanki i jestem zachwycona.miłe panie śliczne wnętrze a paznokcie wykonane ze szwajcarską precyzją.gorąco polecam każdemu.aha byłam u pani brunetki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: D.W dnia: 2012-05-23 10:49:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie po siłowni,umówiłam się wcześniej na zabieg pedicure i manicure i wyszłam z pięknymi paznokciami żelowymi:)bo paznokcie Pani obok,która była na uzupełnieniu tak mnie zachwyciły:)nie było czasu na pedicure ale co tam mam boskie żelki:)polecam panią blondynkę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fitneska dnia: 2012-05-14 18:41:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem klientkom salonu już od roku i aż się popłakałam ze śmiechu czytając opinie że salon świeci pustkami bo ilekroć jestem na wizycie (robię paznokcie żelowe)słyszę dzwoniący telefon czyli ludzie się umawiają a w salonie widzę inne klientki. Jestem pewna że ten komentarz napisał nieprzyjaciel salonu. No bo co innego. Dziękuje pani Sylwii i pani Madzi(które nie są uczennicami!!) za piękne paznokcie którymi cieszę się już od roku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2012-05-08 12:24:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BYŁAM TAM WCZORAJ NA ZABIEGU PEDIKIUR I MANIKIUR. ATMOSFERA BARDZO MIŁA, ZABIEG BEZ ZASTRZEŻEŃ. MUSIAŁAM SIĘ WCZEŚNIEJ UMÓWIĆ BO JAK ODWIEDZIŁAM SALON KILKA DNI WCZEŚNIEJ PANIE BYŁY ZAJĘTE I NIE BYŁO DLA MNIE CZASU. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-05 10:43:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam. Ja o tym salonie nie powiem dobrego zdania. Trafiłam tam przypadkiem ,często jestem w solvayu na zakupach i wiedziałam że jast tam taki salon. Złamałam paznokcia a miałam ważne wyjście i potrzebowałam szybko go naprawić. przyjęto mnie bez zapisu ( salon świecił pustkami) nie dość że pani która mi robiła paznokcia guzdrała się 40 minut to paznokieć wyglądał okropnie był gruby i bez kształtu. mam wrażenie że trafiłam do uczennicy. NIE POLECAM !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2012-04-22 13:18:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam ten salon,trafiłam tam przez przypadek z paznokciami w opłakanym stanie mimo to iż robiłam je w innym salonie kilka dni wcześniej. Nie byłam umówiona ale zostałam przyjęta mimo braku wolnych miejsc. Bardzo miła,profesjonalna obsługa. Pazurki trzymają się super, są bardzo dokładnie zrobione,po prostu piękne. Uzupełniam je raz w miesiącu.W poprzednim salonie musiałam to robić średnio co dziesięć dni ponieważ wszystko odpadało a tutaj trzyma się wszystko bez żadnych zastrzeżeń.Gorąco polecam panią Magde.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna T dnia: 2012-04-10 23:20:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odwiedziłam ten salon przypadkiem.bardzo fajna atmosfera,zabieg manikur i pedikur wykonany starannie,wszystko było sterylne,do tego obejrzałam mój ulubiony film.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2012-03-28 18:00:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wrażenia mogą być różne, jednak ja jestem zadowolona i muszę się umawiać bo często popołudniu nie ma wolnego miejsca. Chodziłam wcześniej do Pani Magdy teraz jej już nie ma i byłam u Pani Marceliny bardzo miła i paznokcie jak zawsze nienaganne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta J. dnia: 2012-02-18 12:44:00 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja mam wrażenie że to pracownicy tego miejsca piszą te wpisy bo mają płaconą prowizję od klienta i robią wszystko aby się wypromować.Robię często zakupy w tym miejscu i lokal często świeci pustkami......
Opinia dodana przez: Marianna dnia: 2012-02-14 00:00:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje paznokcie żelowe, zrobione w One Nail Bar, pięknie trzymają się już 4 tydzień. Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Szczegónie polecam Panią Sylwię, która jest niesamowicie dokładna, delikatna i sympatyczna. Sama przyjemność!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-02-06 11:47:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon polecila mi kolezanka ktora chodzi tam na zele do pana kamila wiec sie skusilam i od 2 miesiecy nosze paznokcie zelowe french wygladaja super naturalnie wszyscy sie pytaja gdzie robilam a jak slysza ze u faceta to sa w szoku . paznokie uzupelniam po okolo miesiacu tylko dlatego ze mnie denerwuje odrost bo wszysko pieknie sie trzyma . polecam pana kamila
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacja ? po co ?
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 2011-12-19 21:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Założyłam tam rzęsy 1,5 tyg temu i dopiero teraz wydaję opinię, gdyż widzę jak świetnie mi si ę trzymają.Wcześniej robiłam rzęsy w 2 innych salonach ale nigdzie nie było tak tanio 200 zł i w tak dobrej jakości...widziałam też jak zadowolone siedziały klientki na sofie i suszyły paznokcie więc chyba odnalazłam miejsce gdzie zabawię dłużej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: powiedziano mi że jakby się coś działo to można poprawić
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-26 10:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do one nail baru trafiłam przypadkiem przechodząc przez galerię, niestety wtedy nie było wolnego miejsca więc umówiłam się na wizytę i teraz jestem już ich fankom. Wykonuje tam pedicure i paznokcie żelowe, które świetnie się trzymają przez 3 tygodnie. polecam panią Madzie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Fanka dnia: 2011-11-22 17:24:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widząc te opinie z ciekawości postanowiłam się wybrać do tego salonu. Przez 4 lata chodziłam do innego studia regularnie robiąc paznokcie i to co zobaczyłam po wizycie w one nail bar, gdzie zrobiłam uzupełnienie french przeszło moje najśmielsze oczekiwania:-) Paznokcie są extra, dziewczyny nigdzie nie miałam tak zrobionego żelu-wygląda pięknie i bardzo naturalnie. I po 4 latach opuszczam salon do którego uczęszczałam, bo jednak pazury tam wyglądają wyśmienicie i póki co się trzymają(gdyby coś się zmieniło w ich przyczepności na pewno podzielę się opinią :))) )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lady Blue dnia: 2011-10-24 15:59:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam wczoraj popołudniu, fajna atmosfera, fajny film, miła obsługa, świetnie zrobione uzupełnienie ... Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-16 11:45:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam, założyłam paznokcie żelowe, które wyglądają świetnie (ładny delikatny french, mam też dołożony żel, który kamufluje płytkę) wygląda bardzo elegancko, nawet mój szef pochwalił moje piękne pazurki. Polecam gorąco Panią Sylwię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: obsługują
Opinia dodana przez: Anabell dnia: 2011-10-14 13:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziewczyny właśnie dziś byłam na pierwszej swojej wizycie w salonie One Nail Bar gorąco polecam tym którzy chcą mieć piękny manicure i chcą być potraktowane wyjątkowo-niestety nie zawsze tak jest;w mani pedi w galerii krakowskiej nastawieni sa na ilość i olewają klientów-ceny jak na galerie niskie pełny manicure z malowaniem lakierami OPI 45 zł, zrobiłam też henne z regulacją i dostałam karnet, gdzie mam aż 30% zniżki przy 6 zabiegu. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewka dnia: 2011-10-10 16:21:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: też tam chodzę i bardzooo mi się podoba:) fajna atmosfera, sympatyczne Panie na recepcji, miłe stylistki i dobrze dbają o dezynfekcję POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-05 10:36:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a ja też chodzę do One Nail Bar ale do Pani Magdy..jest najlepsza i robi piękne zdobienia. Jestem ich fankom. co najważniejsze od samego początku stawiają na dobrą jakość i dalej paznokcie są świetne i trzymają się ok miesiąc czasu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agness dnia: 2011-09-30 15:09:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do One Nail Baru trafiłam z polecenia i rekomenduje salon dalej:-) piękne paznokcie zrobione przez Pana Kamila ( też byłam w szoku jak zobaczyłam, że to mężczyzna zajmie się moimi paznokciami) wytrzymują bez szwanku 4tygodnie. Mega zadowolona jestem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: fajnie, bo mam możliwość zareklamowania usługi, czyli salon wie, że z paznokciami się nic nie dzieje, skoro zdecydowali się dać klientkom taką możliwość!
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2011-08-18 14:06:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją