Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Piątkowski Franciszek Kancelaria Adwokacka

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubelskie, Lublin
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 33x

Jakość usług: 100% wysoka 33x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 31x
Ceny usług: 100% niskie 32x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 11255
Data utworzenia profilu: 2011-08-17 15:09:49
Data ostatniej aktualizacji: 2011-08-17 15:09:49 

Opinie o Piątkowski Franciszek Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miło i profesjonalnie. Powierzyłam mecenasowi bardzo przykrą dla mnie sprawę i wywiązał się z niej wzorowo. Bardzo jestem zadowolona i polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AGA80 dnia: 2018-03-27 13:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super współpraca i bardzo pozytywny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-01 13:24:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kłopoty, kłopoty, kłopoty, a potem zleciłem sprawę adwokatowi Piątkowskiemu i nagle koniec kłopotów. Wszyscy mnie zbywali że trudno, że nie mają czasu, że daleko a pan Piątkowski pojechał i zrobił co trzeba. Super adwokat!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JaTomyJa dnia: 2017-04-09 16:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, energiczny, konkretny. Super człowiek!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2017-03-28 14:40:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega fachura. Skołował prokuratora, przekonał sąd i wyszło na nasze. Ktoś tu już napisał, że to sprytny mecenas, bardzo sprytny :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zigistar dnia: 2017-02-07 15:17:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkrety, sprawne działanie i wszystko uzgodnione. To któryś prawnik z kolei na mojej drodze ale pierwszy taki który coś w mojej sprawie zrobił, bo inni tylko obiecywali a nic nie robili. Dlatego piszę tą opinię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Ziel dnia: 2016-12-08 11:10:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywny człowiek, dobra współpraca i dobrze załatwiona sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-18 10:28:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mecenasem Piątkowskim czułam się bardzo bezpiecznie podczas rozwodu.Zaproponował mi strategię może długą, do której na początku nie miałam przekonania, ale okazało się że to on miał rację. Bardzosięciaszęże trafiłam właśnie do niego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Margo Margo dnia: 2016-10-22 00:27:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła współpraca, choć sprawa nie była przyjemna. Ważne, że dzięki zaangażowaniu pana Franka zakończyło się wszystko z oczekiwanym rezultatem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mysza dnia: 2016-08-26 12:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny mecenas, wszystko wytłumaczone, zaplanowane i zrealizowane w 100 %. Bardzo jestem zadowolony ze współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P.M. dnia: 2016-07-27 09:10:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachura pełną gębą. Najpierw wywalczył uchylenie niesprawiedliwego wyroku a później uniewinnienie. Jestem mega szczęśliwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Matys dnia: 2016-03-30 16:31:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Franciszek to świetny adwokat, a moją sprawę poprowadził super. Bardzo dziękuję Panu Franciszkowi za tak szczęśliwe poprowadzenie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: I.Gnyp dnia: 2016-01-28 15:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Piątkowski to świetny adwokat i najlepszy wybór jakiego ostatnio w życiu dokonałem. Wyplątał mnie z bardzo złych wyborów życiowych za co będę mu dozgonnie wdzięczny. Bardzo polecam wszystkim z kłopotami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KowalJ dnia: 2015-12-21 16:02:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kontaktowy, skuteczny i zaangażowany adwokat. Bardzo bardzo jestem zadowolony ze współpracy i polecam każdemu. Dość powiedzieć, że pan Franciszek uratował mi skórę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barnabas dnia: 2015-12-11 09:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo skuteczny adwokat. polecam. Pan Mecenas i jego pracownicy zawsze służą pomocą. jeżeli będę miała problemy na pewno to wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: chinka dnia: 2015-10-02 13:38:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny i sprawny adwokat, do tego rozsądny i bardzo pomocny. Współpraca wzorowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Yorick dnia: 2015-09-04 12:39:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat zna się na swojej robocie a współpraca była bezproblemowa. Ja jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2015-05-20 10:39:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba godna polecenia, bardzo kompetentna, z dużą wiedzą. I przede wszystkim bardzo cierpliwa. Pomaga, wyjaśnia, nakierowuje gdy trzeba. Przy tym sympatyczny, widać że lubiany w sądzie i obeznany w prawniczych sztuczkach. Z czystym sumieniem gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janko Muzykant dnia: 2015-03-06 09:32:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy, pomocny, reeeeewelacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2014-09-28 00:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się na sto procent z pozytywnymi ocenami pana Franciszka. Współpraca z nim była bez problemu, potrafił wszystko wyjaśnić i sprawę prowadził z dobrym dla mnie skutkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrej dnia: 2014-08-21 12:52:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat. Uniewinnienie mówi samo za siebie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2014-06-13 10:10:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny lubi to co robi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwona dnia: 2014-02-12 20:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny i skuteczny prawnik. Już na pierwszym spotkaniu powiedział mi bardzo konkretnie jakie są szanse, co zamierza zrobić a potem wszystko krok po kroku realizował z oczekiwanym skutkiem końcowym. Świetna współpraca ! Bardzo polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basza dnia: 2014-01-30 14:57:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny i miły adwokat. A co za tym idzie- czysty profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogjan dnia: 2013-12-03 12:57:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas to adwokat zdecydowanie godny polecenia. Cierpliwy, kompetentny i skuteczny. Jestem bardzo bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna W. dnia: 2013-10-30 10:31:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyrok uniewinniający dzięki panu Franciszkowi mówi sam za siebie. Polecam pana Franciszka całym sercem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr S. dnia: 2013-09-11 09:49:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny człowiek, współpraca bezproblemowa, zawsze potrafił znaleźć dla mnie czas a chyba nie byłam zbyt "łatwą" klientką, i oczekiwany skutek. Niczego więcej mi nie było potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2013-07-24 10:33:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutny profesjonalista. Zero mydlenia oczu i obiecanek cacanek. Konkretnie powiedział mi stawkę za całość sprawy, bez żadnych "niespodziewanych" kosztów i na co mogę liczyć a uzyskał dla mnie jeszcze więcej. Lepiej nie mogłem trafić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kowboy dnia: 2013-01-15 23:27:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny Adwokat !!!!!!!!!!! Człowiek z kręgosłupem i uczciwy . Dziękuję Mecenasie . Są w palestrze adwokaci do których zaliczę Franciszka Piątkowskiego ,polecam gdyby nie On i wiem że wielu tak jak mnie pomoże , pieniądze to nie jest coś co dla niego jest wyznacznikiem dobrego klienta. Zajmował się moimi sprawami i wiele robił od siebie Wiele bym tu mogła napisać , Moje sprawy załatwił super , czułam się że mam świetnego Adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2012-10-31 15:46:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny w rozmowie, waleczny w sądzie i do tego sprytny. Dzięki mecenasowi wyszłam obronną ręką z bałaganu który narobiłam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: EwiKa dnia: 2012-04-17 11:11:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia. Bardzo konkretny, energiczny i pewny siebie na sali sądowej. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Erol dnia: 2011-10-07 00:04:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, profesjonalna obsługa. Żadnych problemów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Trudi dnia: 2011-09-13 14:05:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Pełen profesjonalizm i świetna współpraca. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz M. dnia: 2011-08-17 15:14:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją