Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

kamar-okna ,drzwi, ogrody zimowei mariusz Antczak

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp. Budowlaniec 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-767 szczecin Hangarowa 13
Telefon: 91 461 44 34 Kom. 510 093 047 Fax: 91 461 43 82
Adres e-mail: kamar(małpa)kamar.szczecin.pl
Strona internetowa: www.kamar.szczecin.pl
Opis działalności: okna, drzwi , zadaszenia tarasów , ogrody zimowe, ecookna Słowa kluczowe: okna, drzwi, ecookna, ogrody zimowe, zabudowy szklane, zadaszenia tarasów, zabudowy balkonów,rehau, schuco,

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 2x
Terminowość: 71% bez zastrzeżeń 5x 2x
Ceny usług: 100% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3139
Data utworzenia profilu: 2011-08-13 14:09:21
Data ostatniej aktualizacji: 2011-08-13 14:09:21 

Opinie o kamar-okna ,drzwi, ogrody zimowei mariusz Antczak

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma niestety nie dotrzymuje terminów wykonania prac, w moim wypadku trwało kilka tygodni nim po wielu monitach zamontowali mi drzwi .Do montażystów nie mam uwag perfekcyjni
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: słaba wiele monitów
Opinia dodana przez: Ariel dnia: 2014-12-04 13:08:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JEŚLI SZUKACIE OKIEN ENERGOOSZCZĘDNYCH TO POLECAM FIRMĘ ECOOKNA KAMAR ZE SZCZECINA BIURO TOP SHOPPING - SA TAM LUDZIE CO MAJA POJECIE O CIEPŁYM MONTAZU . POLECAM MONTAŻ TEZ WYKONANY NA 5 - CENY PRZYSTĘPNE , PRODUKTY BARDZO DOBRE. JA KUPIŁAM OKNA REHAU EURO 86
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: SERWIS MONTAŻU NA WYSOKIM POZIOMIE
Opinia dodana przez: BOŻENA W. . dnia: 2014-03-07 08:46:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM Ecookna - KAMAR ze Szczecina wykonali przy moim domu wspaniałą oranżerię. projekt i wykonastwo perfekcyjnie dopasowane do moich potrzeb. Polecam na 5+
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojciech Rozwałka dnia: 2014-03-02 20:42:37 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma niestety nie dotrzymuje terminów wykonania prac, w moim wypadku trwało to aż 2 tyg. nim po wielu monitach zamontowali mi okno.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: słaba
Opinia dodana przez: kalah2001 dnia: 2013-11-29 11:37:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam Zadaszenie tarasu sprawdza sie na %+ tak jak Kamar POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz Wojtowicz dnia: 2013-10-31 18:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowali mi zabudowę balkonu, dobrze doradzili i wykonanie było zgodne z ustaleniami . BARDZO POLECAM . MIŁA OBSŁUGA
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MARIUSZ DUKAJ dnia: 2013-06-07 22:43:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę. Zadaszenie tarasu wykonane szybko i starannie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Wróbel dnia: 2012-07-19 13:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaż ogrodu zimowego w moim domu przebiegł bardzo sprawnie i czysto- firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław- hamburg dnia: 2011-08-13 14:11:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją