Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Markom

Zawód: stolarka budowlana  
Adres: Małopolskie, 30-001 Kraków Zakopiańska 56
Telefon: 12 652 76 85
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.markom.org.pl
Opis działalności: stolarka drewniana, Słowa kluczowe: stolarka drewniana, Markom, Pozbud

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 12x
Ceny usług: 37% niskie 6x 6x 10x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 6271
Data utworzenia profilu: 2011-08-09 13:42:58
Data ostatniej aktualizacji: 2011-08-09 13:42:58 

Opinie o Markom

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Prawdziwi fachowcy, wszystko przebiegło zgodnie z umową. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: była
Opinia dodana przez: Rafał Markowski dnia: 2018-02-03 14:56:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo fachowo wywiązali się z umowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2017-01-03 22:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, moja przygoda z Markomem była bardzo pozytywna. Zamówiłem okna w kolorze Winchester oraz rolety do nich sterowane radiowo. Oprócz tego ze na rolety musiałem dodatkowo czekać jakiś czas - pomimo obietnic, że 'już będą' wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Wazne jest to ze ekipa montażystów naprawde starannie zajmowała się montazem, nie mam zadnych zastrzezeń. Ponadto otrzymałem sporo porad, p.Mariusz - wlasciciel jest gotowy do pomocy i porady, takze telefonicznej, nawet o dziwnych porach ;) Wydaje mi sie, ze warto doplacić nieco do Markomu, ale jednak otrzymać produkt na wysokim poziomie jakościowym, a nie stresować się. Polecam. Pozdr.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iksiński dnia: 2015-04-20 23:15:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Zamówiłem u nich drzwi wewnętrzne w ilości 6 szt. Zamówienie zrealizowane w terminie. Miła obsługa. Montażyści sprawni, uważni, czyści i życzliwi. Wykonanie drzwi bardzo dobre.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Zgłosiłem opadnięcie jednych drzwi. Wymienili mi zawiasy oraz przeprowadzili regulację pozostałych. Wszystko OK. Drzwi mam od 1,5 roku.
Opinia dodana przez: klient z Krakowa dnia: 2015-04-10 11:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządna i uczciwa firma. Miła obsługa. Wystawiam opinie na 4+. montażyści bardzo sprawni.Obiecałem iz wystawie opinie wiec pisze. Jak szukaliśmy okien tez kierowaliśmy sie opiniami z róznych forum. Polecamy tych fachowców
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: szybka załatwiona
Opinia dodana przez: A Pietruszka dnia: 2014-04-05 11:15:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam, firma markom montowała u mnie okna w zeszłym tygodniu. Montaż został wykonany bardzo profesjonalnie i zgodnie ze wszystkimi moimi zaleceniami.Pozdrawiam szefa,Pana Mariusza i montażystów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: małgorzata dnia: 2014-02-22 18:40:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowałem w styczniu 2014 drzwi bergamo pełne i przeszklone, łącznie 6 sztuk. Drzwi wykonane bardzo starannie i zgodnie z oczekiwaniem. Montaż sprawny. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: z Krakowa dnia: 2014-02-17 14:17:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość materiałów, wysoka ocena za montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-29 14:54:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poleca Prawdziwi Fachowcy okna i drzwi super. Montażyści bardzo mili i sumienni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2013-10-06 15:49:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Markom zamontowała okna w naszym nowym domu. Bardzo uczciwa i porządna firma. Polecamy tych fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: basia dnia: 2013-08-10 13:27:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieliśmy dużo obaw zamawiając stolarkę okienną, czytając fora internetowe aż włos się jarzył ba głowie.Jednak zdecydowaliśmy się na Markom i na razie jesteśmy bardzo zadowoleni.Właściciel poszedł nam na rękę i rozliczenie nastąpiło po wykonaniu usługi. Tranzakcja przeszła bardzo przyjemnie. Polecamy wszystkim znajomym tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: usunięta.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-27 21:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam stolarka piękną solidnie wykonana ekipa montażowa młoda ale znają się na żyrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: zbyszek dnia: 2012-11-14 12:29:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam drzwi wewnętrzne bardzo solidnie wykonane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: leszek dnia: 2012-10-24 17:09:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic tylko polecić tego fachowca. Firma markom zamontowała w naszym domu komplet stolarki okiennej i drzwiowe. Wszystkie tranzakcie przebiegły bardzo dobrze.Zawsze z mężem stawiamy na firmy rodzinne. Pozdrawiam Karolina z Bolechowic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2012-10-19 13:03:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalny montaż stolarki okiennej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech K. dnia: 2012-07-04 10:34:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi wewnętrzne wykonane przez firmę markom bardzo nam się podobają Polecamy, cena tez w porównaniu do konkurencji bardzo atrakcyjna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2012-03-22 21:50:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam miła relacja klient wykonawca. ekipa montażowa profesjonalne podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: szybka poprawka
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2012-03-22 10:38:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam głównie za podejście do klienta, pełny profesjonalizm.Bardzo rzetelna i uczciwa firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2012-03-07 17:11:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam całkowity profesjonalizm. Okna drewniane piękne,naprawdę. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni. Szukaliśmy drzwi i Pan Mariusz robi według naszego modelu, jeszcze nie mamy ale jesteśmy przekonani ze będzie oki.POLECAMY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: NARAZIE NIE BYŁO
Opinia dodana przez: KASIA dnia: 2012-01-19 22:48:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Markom wykonała montaż stolarki drzwiowej i okiennej w naszym domu pod Krakowem. Jesteśmy zadowoleni, miła i sprawna obsługa. Polecam! Mieliśmy do czynienia z wieloma ekipami i firmami podczas naszej budowy domu i musimy z mężem przyznać iż z oknami i drzwiami mieliśmy najmniejszy problem. Warto polecić tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Maria i Karol Z dnia: 2011-12-29 17:12:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłam okna w firmie MARKOM i jestem zadowolona z wysokiej jakości produktu jak i obsługi ( czego u konkurencji nie miałam) . Pan bardzo sympatyczny i kompetentny - udzielił mi wyczerpujących odpowiedzi , montażyści profesjonalnie podeszli do kwestii montażu . Nie pozostaje mi nic innego jak tylko polecić .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: MYSLĘ ŻE NIE BĘDZIE POTRZEBY
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2011-12-10 10:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług świadczonych przez firmę Markom. Stolarka okienna została wykonana w prywatnym domu w Modlniczce pod Krakowem. Montaż przebiegł szybko i sprawnie. Ekipa nie była zbyt rozmowna, lecz za to szybko się uwinęła ze swoją pracą. Panowie wykonali pracę profesjonalnie bez niedociągnięć. Zdecydowałem się na okna drewniano-aluminiowe o zwiększonej izolacji termicznej firmy POZBUD i szczerze mogę polecić to rozwiązanie. Nie ma przewiewów ani innych nieszczelności. Początkowo miałem dylemat natury technicznej dotyczący wyboru typu okien. W siedzibie firmy udzielono mi porady co nie pozostawiło cienia wątpliwości i zdecydowałem się na wspomniane wyżej rozwiązanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz W dnia: 2011-11-22 18:53:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Markom zamontowało u nas stolarkę okienną w naszym domu w Michałowicach pod Krakowem. Wszystko przebiegło nadzwyczaj miło i sprawnie. Dziwi nas opinia którą czytamy na temat tej firmy. Faktycznie musieliśmy zapłacić za stolarkę przed zamontowaniem a montaż po zamontowaniu okien.Firma ta wstawiła stolarkę okienną i drzwiową dla naszych trojga znajomych dlatego nie mieliśmy za bardzo obaw, zdecydowaliśmy się na wybór tej firmy. Ale jak chodziliśmy po innych firmach to procedura wygląda podobnie. Z naszej strony polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: szybko załatwiona
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-26 11:33:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją