Opinie o Piotr Kowalski Kraków

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Piotr Kowalski

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon: Kom. 602707129
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: ZŁOTA RĄCZKA - szybko, tanio i solidnie. Słowa kluczowe: remont, malowanie, hydraulik, płytki, tapety, panele, naprawa

Ocena: 100% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 6508
Data utworzenia profilu: 2011-07-31 00:54:37
Data ostatniej aktualizacji: 2011-07-31 00:54:37 

Opinie o Piotr Kowalski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły pan, pomógł nie narażając na koszty. Usługa wykonana szybko- w kilka godzin po moim telefonie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-09-02 09:28:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Kowalskiego, dobra robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-08-09 21:12:23 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brakuje tylko jeszcze adresu pana Piotra.
Opinia dodana przez: anela dnia: 2014-04-01 19:44:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Kowalski sprawnie i tanio rozwiązał problem, był dostępni w ciągu kilku h od mojego telfonu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2014-02-11 17:25:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawne, tanie i terminowe naprawienie usterki! Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-16 17:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam hydraulika i tak trafiłam na pana Piotra na tym forum. Potwierdzam wszystko, co inni napisali. Pan działa sprawnie, jak coś potrzeba, to kupuje. Nie uznaje, że czegoś nie da się zrobić. Wymienił, co trzeba i zostawił porządek. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-14 17:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przypadkiem natrafiłam na tego Pana na tym forum. Słowny, był na czas, rozpoznał problem, okazało się, że trzeba jakiś element dokupić, więc wrócił na drugi dzień z wszystkim co potrzebne,naprawił problem, zostawił po sobie porządek,a za pracę wziął więc śmieszne pieniądze! Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MaJula dnia: 2013-11-05 20:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, fachowo i tanio!!Naprawdę polecam!!! Uratował mnie późnym wieczorem jak rura w ścianie szczeliła, przyjechał i siedział do późna ale naprawił!!!!!!!!!!!!! Naprawdę złota rączka-polecam nie będę mu słodził ale chłopak się zna na tym co z domem związane. Polecam z czystym sumieniem na wszelkie awarie domowe, małe i duże remonty. Korzystam z jego usług od momentu jak zaczął chodzić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-06-01 06:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, fachowo i tanio!!Naprawdę polecam!!! Uratował mnie późnym wieczorem jak rura w ścianie szczeliła, przyjechał i siedział do późna ale naprawił!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-26 14:31:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę złota rączka-polecam nie będę mu słodził ale chłopak się zna na tym co z domem związane. marek.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-20 10:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki za ten kontakt. Kładł mi kafelki na balkonie. Przy okazji wykonał parę innych prac (montaż półek, wymiana uszczelki). Nie mam zastrzeżeń i polecam innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Bugaj dnia: 2011-08-09 15:42:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem na wszelkie awarie domowe, małe i duże remonty. Korzystam z jego usług od dłuższego czasu. Niedrogi i solidny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2011-07-31 00:57:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją