Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lecznica Weterynaryjna Nadzieja

Zawód: Lekarz weterynarii 
Adres: Śląskie, 43-300 Bielsko-Biała Michałowicza 58a
Telefon: 33 499 27 97 Kom. 501 162 475
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.nadziejawet.pl
Opis działalności: lekarz weterynarii, weterynarz Słowa kluczowe:

Ocena: 96% pozytywna 25x 1x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x 1x
Ceny usług: 100% niskie 10x 11x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 6012
Data utworzenia profilu: 2010-04-26 10:22:32
Data ostatniej aktualizacji: 2011-07-30 11:54:01 

Opinie o Lecznica Weterynaryjna Nadzieja

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam lecznice NADZIEJA. Dzięki pomocy i wiedzy doktora uratowaliśmy naszego kotka.Bedę polecać wszystkim znajomym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2017-06-25 12:39:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doktor Haladyn uratował mojego kociego przyjaciela ! z całych sił polecam doktora i całą klinikę NADZIEJA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MariuszEK dnia: 2017-03-07 19:52:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie spotkałam na swojej drodze lekarza który jest tak zaangażowany jak Pan Doktor Marcin Haladyn. Pomógł dzięki swojej wiedzy, doświadczeniu i miłosci do zwierząt. DZIĘKUJĘ I POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dOMINIKA dnia: 2017-02-25 08:30:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do wizyty nawet nie doszło bo zdenerwowana, protekcjonalnie potraktowana wyszłam z przychodni bez słowa. Na wstępie weterynarz mój kłopot (kleszcz u psa) zignorował, a obiecany telefonicznie medykament okazał się na zamówienie. Do tego pretensje, że "jak pani mogła tego nie wiedzieć" No owszem mogłam nie wiedzieć bo byłam pierwszy raz. Na okrasę żarciki w stylu "z kleszczem pani przychodzi? Patrz Zenek - ta pani nie radzi sobie z kleszczem". Przepraszam bardzo że traktuję poważnie mojego pupila. Nadzieja? Beznadzieja!
Opinia dodana przez: Mar dnia: 2016-03-29 16:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: panu doktorowi Haladynowi dziękujemy za uratowanie naszego towarzysza,przyjaciela, członka rodziny! dziękujemy za zaangażowanie, wiedzę i cierpliwość do nas!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2016-01-03 13:40:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco polecam doktora Haladyna i dziękuje za pomoc mojemu pieskowi z przerostem prostaty! dziękuję, za szybką diagnozę i pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sabina dnia: 2015-09-16 20:33:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Nie mam żadnych wątpliwości, że dzięki doktorowi Haladyn mój piesek nadal żyje. Dziękuję za okazaną pomoc, serce i cierpliwośc. Życzę dużo sił i niekończącej się nigdy energii. jeszcze raz bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2015-05-26 20:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Haladyn to bardzo dobry weterynarz! To był 3 lekarz do ktorego byliśmy na konsultacji. Dopiero on odkrył co jest naszemu yoreczkowi. dzięki niemu nasz piesek jest już zdrowy a my dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-25 13:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czy ktoś może wie gdzie pracuje obecnie Pani Ola ??????
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-15 14:18:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna lecznica, Szczególnie polecam pana doktora Haladyna. Bardzo kompetentny lekarz, nasza suczka była przez niego operowana i mimo że była w bardzo ciężkim stanie to wszystko się udało. dziękujemy doktorze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-04-02 07:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor Aleksandra Wieczorek jest wspaniałym lekarzem,uratowała naszego yorka, proszę o informację, może ktoś wie, gdzie tera pracuje Pani dr Wieczorek????
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-25 19:37:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła,kompetentna "załoga", zwierzaki nawet jeśli zdrowotnie nieszczęśliwe przebywają w niezwykle dla nich przyjaznych warunkach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Na szczęście nie sprawdzalam tej opcji :)
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-02-08 06:49:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy Lecznicę Nadzieja! Byliśmy stałymi pacjentami dr Aleksandry Wieczorek, która niestety już nie pracuje w Nadziei. Polecamy również dr Haladyna - bardzo dobry weterynarz (specjalista w chirurgii) ze wspaniałym podejściem do zwierząt. Zawsze miła obsługa, można uzyskać fachową pomoc i wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-02-05 15:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam lecznicę Nadzieja i szczególnie doktora Halladyna (przepraszam jeśli przekręciłam nazwisko). spotkało mnie miłe przyjęcie, profesjonalna diagnoza i świetne leczenie. Moja suczka ślicznie Panu doktorowi dziękuje za świetnie wykonany zabieg i skuteczne leczenie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renia dnia: 2014-01-24 20:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz. Czy ktoś wie gdzie pracuje teraz Pani Doktor Wieczorek?,w Nadziei niestetu już nie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-01-17 09:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor Wieczorek jest wspaniałym lekarzem Moj pies Nardo wiele jej zawdzięcza pozdrawiam i życzę sukcesów w nowym roku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: HALINA MOJSKA dnia: 2014-01-09 16:48:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje ogromne uznanie dla Pani dr Oli Wieczorek. Pani doktor to wysokiej klasy specjalista a przy tym dobry czlowiek o cudownym podejsciu do swoich pacjentow i ich wlascicieli. Zawsze usmiechnieta, serdeczna, pelna pozytywnej energii. Zajmuje sie moimi kotami od 2 lat i mam do niej pelne zaufanie. Od wielu osob slyszalam,ze Pani doktor jest najlepsza - teraz to wiem i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-12-28 21:09:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyrazam wilekie uznanie i szcunek dla ogromnej wiedzy ,wrazliwosci dr Marcinowi Haladynowi,jest to Lekarz Wet przez dużęL,świetny diagnostyk a to najważniejsze w medycynie,choć nie udało się uratować kotki/śmiert choroba nadal jestem pod wrażeniem wiedzy PanaDoktora,Pani Katarzyny Pytel Haladyn,Pani Basi ich zaangażowzniu w wyk pracę,delikatnośc,takt,/serdeczność oby takich Osób jak ten Zespól było jak najwięcej-świat byłby lepszy!Z wyrazami szacunku Małgorzta Nowicka /
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Malgorzata Nowicka dnia: 2013-11-08 12:08:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki poleceniu znajomych trafiliśmy do lecznicy Nadzieja i to był szczęśliwy traf. Nasza psina została szybko zdiagnozowana przez doktora Haladyna (mam nadzieję,ze nie przekręcilem nazwiska) i w końcu skutecznie jest leczona. Bardzo DZIEKUJĘ za pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-10-19 20:20:38 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę o kontakt osoby,które leczyły swojego kota na plazmocytarne zapalenie dziąseł w przychodni NADZIEJA w Bielsku-Białej. Kontakt do mnie: 338215027 lub 722850950. Dziękuję i pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2013-06-01 09:33:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki profesjonalizm i wiele zyczliwosci wzgledem pacjentów. Widac ze lekarze pracujacy w lecznicy to ludzie ktorzy kochają zwierzeta i realizują swoją misje z pasja i zaangazowaniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-02 21:41:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobrze że trafiłem do tej lecznicy z moja kotką. Doktor Haladyn to profesjonalista w każdym calu!!! Po wykonaniu badania usg, postawił diagnozę, dwa dni później kotka była po operacji i teraz czuje się świetnie. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-20 20:31:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kot Diler wraz z opiekunami składa gorące podziękowania pani doktor Aleksandrze Wieczorek (pani Zofii Kuchcie również) za fachowe zdiagnozowanie, skuteczne leczenie i fantastyczne podejście. Kotek jest zdrowy, odzyskał apetyt, wigor i radość kociego życia :) Gorąco polecamy tą lecznicę - jest nowoczesna, profesjonalnie prowadzona, pracuje w niej doskonale znający się w dziedzinie weterynarii personel, który kocha zwierzęta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kocur dnia: 2012-09-26 00:28:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy po pierwszej wizycie z naszym chorym psiakiem. Pierwsze miejsce gdzie w końcu dokładnie zbadano mojego psa a nie tylko spojrzeli i dali jakiś antybiotyk. Dostaliśmy też leki do domu i zapłaciliśmy o połowę mniej niż u naszego "starego" weterynarza. Usłyszałam konkretną diagnozę i jestem bardzo zadowolona. POLECAM!!!!!!!! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2012-06-24 11:39:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całego serca polecam dr Haladyna i gabinet w którym pracuje. Duża wiedza doktora i doskonałe podejście do zwierząt spowodowały, że ja tam po prostu lubię przychodzić ze swoim psem. polecam wszystkim właścicielom zwierząt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-01 07:44:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam doktora Haladyna który tam pracuje. niezwykły człowiek, z ogromnym sercem do zwierząt i wielką wiedza na ich temat. Nie odmawia pomocy, odpowiada na wszystkie pytania. Niezwykle zaangażowany i bardzo kompetentny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Baśka z Emilem dnia: 2010-05-24 07:14:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym wystawic tej lecznicy BARDZO pozytywna opinię. Dawno nie spotkałam się z takim profesjonalizmem i miłością do zwierząt. To co pisza na stronie to prawda w 100 %. Panuje tam bardzo przyjazna atmosfera, a kiedy czekasz w poczekalni, twoim kompanem sa przebywajace tam i uratowane od śmierci koty: michalina i filip. Jest to niesamowicie miłe i daje człowiekowi poczucie, że trafił do właściwego miejsca. Pan doktor, jest niezwykłym człowiekiem i fachowcem - od razu zyskał nasz szacunek. Kończac dodam tylko, że jestem pewna, że jest to najlepszy gabinet weterynaryjny w Bielsku-białej. Bardzo polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anusiak dnia: 2010-04-26 10:26:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją