Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Remo-Land. Białek K.

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Łódzkie, 91-414 Łódź Nowomiejska 11 lok. 30
Telefon: 663558240 Kom. 663-558-240
Adres e-mail: remo_land(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa: www.remo-land.pl
NIP:
725-169-41-10
Opis działalności: nowoczesne oraz kompleksowe remonty wnętrz Słowa kluczowe: kompleksowe remonty wnętrz, tynki dekoracyjne, remonty łódź, remonty mieszkań łódź, fachowcy do remontu mieszkania łódź

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 3178
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-07-27 17:46:44 

Opinie o Remo-Land. Białek K.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowy remont mojego mieszkania w stanie developerskim na ulicy Pienistej w Łodzi przebiegł wzorowo. Oby więcej takich ekip remontowych i nie tylko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-05-08 17:45:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ekipe pana Krzysztofa. U nas wykonali trzy rodzaje tynków dekoracyjnych oraz gładzie , malowanie itp. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z estetyki oraz organizacji prac. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wystąpiła
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-12 20:05:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich szukających fachowej i rzetelnej firmy do remontu swojego M. Firma Remo-land pana Krzysztofa jest naprawdę taką firmą. mój dom zmienili nie do poznania . po remoncie wszyscy moi znajomi pobrali nr. telefonu do pana Krzysztofa a to o czymś świadczy . W trakcie 5 tygodni wykonali kapitalny remont mojego domu o powierzchni 140 m2 łącznie z instalacjami elektrycznymi i hydraulicznymi. Gorąco polecam TĄ Ekipę . Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: marlena dnia: 2011-07-27 17:55:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Z żoną mieliśmy wiele kłopotu szukając firmy , ekipe pana krzysztofa poleciła nam nasza znajoma która była bardzo zadowolona z usług tej firmy. Już po pierwszym spotkaniu na oględzinach naszego domu pan Krzysztof zaimponował naw swoją wiedzą i doswiadczeniem. I tak było do samego końca remontu. Po zakończeniu naszej inwestycji w nasz upragniony dom byliśmy bardzo zadowoleni z efektu. Sąsiedzi zazdroszczą i oto chodzi -) Polecam z ręką na sercu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wystąpiły do tej pory
Opinia dodana przez: damian Nawrocki dnia: 2011-02-21 19:58:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z tej ekipy po raz pierwszy ale z pełną odpowiedzialnością mogę polecić ich następnym osobą które chcą mieć zrobiony remont fachowo oraz szybko . Może nie są najtańsi ale warto zainwestować aby być zadowolonym. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2009-10-12 21:09:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją