Opinie o DJ na wesele Lublin Jacek Marciniak Lublin

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DJ na wesele Lublin Jacek Marciniak

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły Muzyk, Zespół muzyczny 
Adres: Lubelskie, 20-026 Lublin Fryderyka Chopina 11
Telefon: 81 532 81 21 Kom. 601 850 472
Adres e-mail: marja(małpa)weselnyhit.pl
Strona internetowa: www.weselnyhit.pl
NIP:
712-107-06-70
Opis działalności: Muzyka jest moją pasją i sposobem na życie. Dzięki niej zarabiam. Jeśli chcesz aby oprawa muzyczna Twojej imprezy była wyjątkowa - pomogę Ci. Jacek Marciniak - DJ na każdą udaną imprezę.. Słowa kluczowe: dj na wesele lublin, dj lublin, wesele lublin, dj wesele lublin, oprawa muzyczna imprez, imprezy firmowe,

Ocena: 96% pozytywna 27x 1x

Jakość usług: 96% wysoka 26x 1x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 24x 1x
Ceny usług: 91% niskie 11x 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 7119
Data utworzenia profilu: 2011-07-18 13:54:40
Data ostatniej aktualizacji: 2011-07-18 13:54:40 

Opinie o DJ na wesele Lublin Jacek Marciniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaangażowanie, energia, pozytywna moc - te słowa najlepiej opisują Pana Jacka i jego niesamowitą grę :) to była udana rocznica, każdy wspomina Pana z uśmiechem na twarzy
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-01 00:22:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie podziękowania i szacunek dla Pana Jacka Marciniaka za wspaniałą muzykę do tańca na naszym przyjęciu weselnym. Zarówno włoska rodzina oraz przyjaciele Damiano jak i moi goście mile wspominają tą wspaniałą noc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sabina & Damiano dnia: 2018-01-30 12:48:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękujemy Panu Jackowi za cudowną oprawę muzyczną naszego przyjęcia weselnego. Tą opinię dodajemy prawie rok po naszym weselu, ale dopiero teraz doceniliśmy to czego Pan Jacek dokonał na naszej uroczystości. W porównaniu do chałtury jakiej byliśmy świadkami w ostatnią sobotę na weselu ciotecznego brata mojej żony. Pan Jacek to bardzo doświadczony DJ, który wyśmienicie potrafi dobrać muzykę dla każdego, a konkursy i zabawy jakie nam zaproponował były na wysokim poziomie. Zdecydowanie polecamy wszytkim usługi Pana Jacka :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa i Michał dnia: 2017-11-04 16:33:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień naszego ślubu i przyjęcia weselnego był najwspanialszym dniem w naszym życiu. To przede wszystkim dzięki Tobie Jacku! Nasze wesele choć niewielkie, udało się w 100%. Kiedy przed weselem informowaliśmy naszych gości, że o muzykę zadba DJ a nie zespół, odczuliśmy po ich reakcji że mają wątpliwości, że zabawa będzie udana. Tymczasem nie było ani jednej osoby, która po weselu nie była by zadowolona. Większość stwierdziła, że to najlepsze wesele na jakim byli. Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, że wybór padł właśnie na Ciebie. Oczekiwaliśmy, że tak będzie i nie pomyliliśmy się. Nawet goście, którym wydawało się, że nie będą się dobrze bawić, bawili się wyśmienicie. Było cudownie i każdemu z czystym sumieniem możemy Ciebie Jacku polecić. Ciągle wracamy myślami do naszego wesela i wspominamy każdą jego chwilę… od wspaniałego pierwszego tańca, muzyczną podróż po Europie, po kalambury z naszych oczepin. Każdy z naszych gości znalazł coś dla siebie. Było romantycznie, momentami wzruszająco oraz czasami bardzo śmiesznie. Dziękujemy Ci Jacku z całego serca raz jeszcze i zdecydowanie polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania i Robert dnia: 2017-06-27 14:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasze wesele było bardzo udane - szczególnie dzięki wspaniałej oprawie muzycznej. Polonez na początku imprezy doskonale wprowadził gości w nastrój do tańca i zabawy. Muzyka dobrana do okoliczności gwarantowała dobrą zabawę. Wszyscy goście byli zadowoleni. Sprzęt i nagłośnienie bardzo profesjonalne, ciekawe zabawy, bogaty repertuar. Pan Jacek to profesjonalista, którego z czystym sumieniem polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola i Filip dnia: 2017-05-21 12:08:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pięknie poprowadzone wesele. Pełen profesjonalizm zaczynając od pierwszych rozmów przy podpisywaniu umowy, poprzez kolejne spotkanie już bliżej wesela oraz kończąc na samej zabawie. Miło, sympatycznie. Szczególnie, muzyczna podróż po Europie powaliła wszystkich na kolana. Muzyka dostosowana do wszystkich gości. Polecamy Pana Jacka jako Dee Dżeja z czystym sumieniem.!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda i Krzysztof dnia: 2017-05-15 19:35:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczna osoba z wysoką kulturą osobistą , która świetnie i profesjonalnie poprowadziła wesele. Muzykę idealnie dobrana do gości, dla najmłodszych również. Pana Jacka polecamy wszystkim! Dziękujemy i pozdrawiamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maiusz i Katarzyna dnia: 2015-12-01 16:22:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie podziękowania dla Pana Jacka za wspaniale poprowadzoną imprezę weselną. Ogromne doświadczenie, profesjonalizm, poczucie humoru sprawiły, iż goście byli pod dużym wrażeniem i cudownie się bawili. Wszystkim polecamy, ponieważ dobra zabawa jest gwarantowana. Jeszcze raz dziękujemy !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja i Andrzej dnia: 2015-10-01 13:06:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam!Mam na imię Sylwia,mój mąż to Krzysztof.Mieliśmy wesele 20 czerwca 2015roku. Pan Jacek był na nim dj-em.Szukaliśmy profesjonalisty,wchodząc na tą stronę zobaczyliśmy same pozytywne komentarze szczęśliwych par,zadowolonych z usług Pana Jacka. Spotkanie z nim przed weselem upewniło nas,że dobrze wybraliśmy. Wprawdzie chcieliśmy zobaczyć jakieś jego demo,czy film z wesela,które obsługiwał,jednak niczego takiego nie udało się od niego zdobyć.Kazał nam zrobić listę utworów ,które chcielibyśmy usłyszeć na naszym weselu,a także dedykacji muzycznych,które miał zagrać dla wybranych gości.Ku naszemu zdziwieniu usłyszeliśmy tylko jedną dedykację,kilkanaście piosenek z naszej listy ponad 60ciu utworów,a głos pana Jacka,podobno również wodzireja,zabrzmiał jedynie na początku,przy powitaniu,podczas 3 zabaw oczepinowych,tej jedynej dedykacji i przy zapowiadaniu ciepłych dań. Co więcej,utwory miały odpowiadać nastrojom na parkiecie-wolne kawałki miały być puszczane sporadycznie. Kiedy mąż zwrócił uwagę,że nikt się nie bawi,żeby zmienić repertuar,pan Jacek przytaknął,po czym puścił kolejną smętną piosenkę,a dopiero po niej coś szybszego. To obaliło teorię,którą słyszeliśmy wielokrotnie przed naszą imprezą-że pan Jacek nie pracuje na żadnych ułożonych wcześniej playlistach,tylko dostosowuje się do nastrojów gości.Kolejnym problemem było odpowiednie nagłośnienie,mimo kilkukrotnych upomnień,że jest za cicho,nic się nie zmieniało. Najgorzej było podczas posiłków,gdyż podkład muzyczny był ledwie zauważalny,wręcz mieliśmy wrażenie,że uczestniczymy w stypie.Nie wiem,może taka sytuacja mogłaby komuś odpowiadać,np ludziom,dla których muzyka na weselu nie jest istotna,albo na weselach,gdzie nie ma młodzieży i osób ,które chciałyby potańczyć.Tylko za co wtedy płacić 1700zl?Może jest w tej sytuacji też trochę naszej winy-może trzeba było kilka razy podnieść głos,jednak nie mieliśmy ochoty na robienie awantur przy gościach.Nie miałam też zamiaru wstawiać tu tego komentarza,to przecież nasze subiektywne odczucia.Jednak dzisiaj przypadkiem weszłam na tą stronę i co widzę? Wstawiony dwa dni po naszym weselu komentarz Sylwii i Krzysztofa-kolejnej pary rozpływającej się w zachwytach,jak to było super.Skoro nasz komentarz był sfałszowany,to co z innymi ?Czy można im wierzyć?Odpowiedzcie sobie sami...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Prawdziwa Sylwia i Krzysztof dnia: 2015-07-11 12:16:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy Panu bardzo wdzięczni za poprowadzenie naszego wesele. Dziękujemy za wszystkie rady, pomysły oraz za wspaniałą muzykę. Raz jeszcze bardzo, bardzo dziękujemy i polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia i Krzysztof dnia: 2015-06-22 11:52:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: We własnym imieniu oraz wszystkich naszych gości chcieliśmy podziękować Panu Jackowi za niekonwencjonalną oprawę muzyczną naszego przyjęcia weselnego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryk i Patrycja dnia: 2015-05-31 20:51:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy Jacku za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela. Za to że była muzyka dla każdego przedziału wiekowego, tak że wraz z gośćmi bawiliśmy się świetnie. Pozdrawiamy serdecznie i polecamy każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia i Andrzej dnia: 2014-10-23 19:11:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecamy polecamy polecamy!!! Jacek był DJ-em na naszym weselu i przyznam szczerze że jesteśmy zachwyceni. Żadnych problemów z komunikacją, wesele z klasą a goście bawili się do białego rana. Jeszcze raz- dziękujemy! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina i Andrzej dnia: 2014-08-11 21:06:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Jacku, serdecznie dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela. Mieliśmy obawy i zastanawialiśmy się nad wyborem zespołu muzycznego, teraz już wiemy, że wybór Pana oferty był strzałem w przysłowiową dziesiątkę. Wielu naszym gościom do dziś bolą nogi od tańca..
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta i Rafał dnia: 2014-07-29 13:33:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byliśmy bardzo wymagającą Parą Młodą, a Pan Jacek z wielką przyjemnością spełnił nasze oczekiwania. Polecamy Wszystkim którzy cenią sobie dobrą muzykę, wyśmienitą zabawę oraz świetne prowadzenie imprezy przez "rasowego" radiowca. Panie Jacku, bardzo dziękujemy za ten niepowtarzalny, muzyczny klimat, który zapewnił nam Pan podczas tego wyjątkowego dnia. Jeśli DJ, to tylko Pan Jacek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia i Hubert dnia: 2013-10-17 23:29:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Jacku, serdecznie dziękujemy za wspaniałą oprawę. Świetnie się bawiliśmy, a nasi goście również mówią, że muzyka bardzo im się podobała. Pozdrawiamy, Monika i Tomek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Kowal dnia: 2013-10-14 21:48:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oprawa muzyczna naszego wesela była w pełni profesjonalna, w dobrym tonie i odpowiednią dawką humoru. Panie Jacku dziękujemy !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Beata i Mateusz dnia: 2013-04-29 00:24:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jacek wyśmienicie poprowadził nasze przyjęcie weselne od pierwszej do ostatniej minuty! Warto także wspomnieć o fantastycznej muzyce odtwarzanej w tle podczas posiłków oraz o wyśmienicie poprowadzonych oczepinach. Wszyscy goście bez względu na wiek, jak i my bawiliśmy się rewelacyjnie. Dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna i Michał dnia: 2012-11-26 21:45:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy bardzo za świetną zabawę 22.09.2012r. muzykę i poczucie humoru. Wszyscy nasi goście byli bardzo zadowoleni i miło wspominają wesele. Pełny profesjonalizm. Serdecznie dziękujemy za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ania i Sławek dnia: 2012-11-11 22:35:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecamy p.Jacka Marciniaka, który sprawdził się kolejny raz jako DJ i wodzirej(wcześniej u naszych znajomych, którzy go polecili). Dzięki niemu nasze wesele jest do dziś wspominane. Pan Jacek ma ogromne pokłady energii, uśmiechu i wiele wspaniałych pomysłów. Wszyscy nasi goście do dziś wspominają wesele i to, że się dobrze bawili. Zabawy były poprowadzone w pełni profesjonalnie i każdy chciał się bawić. Dziękujemy Polecamy wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania i Marcin dnia: 2012-10-21 13:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na wstępie bardzo dziękujemy serdecznie za wielki wkład który Pan Jacek poświęcił przy organizacji muzycznej do naszego wesela. Wesele było prowadzone przez p.Jacka Marciniaka na początku września i będziemy je pamiętali na długo długo, a w szczególności nasi goście z Holandii. Jeszcze raz dziękujemy za profesjonalizm i do zobaczenia. Będziemy polecali Pana wszystkim znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika i Baastian dnia: 2012-10-11 14:54:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromnie dziękujemy p. Jackowi za świetną współpracę. Pana Jacka cechuje profesjonalne, a przy tym i sympatyczne podejście do klienta. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że rozkręcił nasze wesele i utrzymał fajną atmosferę aż do końca. Goście też byli zachwyceni i mówili, że dawno się tak nie wytańczyli. Bardzo miło go wspominamy i polecamy każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna i Konrad dnia: 2012-01-02 15:13:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra oprawa muzyczna i profesjonalne podejście do prowadzenia wesela. Świetne wyczucie gości. Ogromna pomoc przy planowaniu wesela pod względem harmonogramu i godzin podania dań, tortów czy innych zabaw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jędrek dnia: 2011-09-20 08:19:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo, bardzo dziękujemy za fantastyczną imprezę na naszym weselu. Wszystko wspaniale zorganizowane, muzyka super dobrana, że goście nawet nie mieli sumienia żeby siedzieć przy stole. Profesjonalny kontakt z gośćmi był cały czas utrzymywany. więc nigdy nie było nudno, a w czasie oczepin humor cały czas wszystkim dopisywał. Jeśli chcecie mieć równie udane wesele jak my, to polecamy usługi p.Jacka. W 100% profesjonalista i traktuje swoja pracę bardzo poważnie. Jeszcze raz dziękujemy - Justyna i Piotr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotr Bułgajewski dnia: 2011-09-14 23:15:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie podziękowania dla Pana Jacka Marciniaka za całą oprawę muzyczną na Naszym Weselu!!! Muzyka, o którą prosiliśmy,i piosenki o których byśmy nie pomyśleli, że się sprawdzą, doskonale skomponowane z całą resztą. Po prostu rewelacja. My i nasi goście jesteśmy wprost zachwyceni!!!! Wszyscy podkreślali, że nie pamiętają kiedy tak dobrze bawili się na jakiejkolwiek imprezie.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia i Łukasz dnia: 2011-09-13 14:00:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem możemy polecić usługi p. Marciniaka. Perfekcyjna oprawa muzyczna, dyskretny, nienarzucający się styl prowadzenia imprezy i wysoka kultura osobista . O to nam właśnie chodziło. Lata doświadczenia w branży p. Jacka było widać. Przed imprezą, tj. na etapie uzgodnień co do repertuaru i zabaw weselnych szybki kontakt mailowy i telefoniczny, do tego trafne rady. Cena za usługę więcej niż przyzwoita. Polecamy znajomym bez obawy o późniejszy afront i ich rozczarowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia i Hubert, Puławy dnia: 2011-08-16 14:31:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcielibyśmy jeszcze raz serdecznie podziękować za poprowadzenie naszego wesela. Wszystko wyszło naprawdę wspaniale. Jesteśmy bardzo zadowoleni, a nasi goście, podobnie jak my mieli same pozytywne wrażenia. Myśleliśmy, że będzie to niemożliwe, ale wszystko było dokładnie tak jak to sobie wyobrażaliśmy. Jeszcze raz dziękujemy za wszystko i z pewnością będziemy pana polecać naszym znajomym. Weronika i Andrzej Kaczmarkowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2011-07-24 23:05:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcieliśmy jeszcze raz bardzo serdecznie podziękować! Muzyka się wszystkim bardzo podobała, będziemy Cię polecać na wszelkie imprezy:) Gosia i John
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Małgorzata Kruk dnia: 2011-07-18 13:58:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją