Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Master Bruk. Usługi brukarskie Andrzej Pałaszewski

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Dolnośląskie, 53-409 Wrocław Krucza 3/2
Telefon: Kom. 501751010
Adres e-mail: master.bruk(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.masterbruk.pl
NIP:
8992166698
Opis działalności: firma od kilkunastu lat wykonuje bardzo trudne realizacje prac brukarskich Słowa kluczowe: kostka brukowa, brukarstwo,bruk,układanie kostki brukowej,

Ocena: 93% pozytywna 28x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 28x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 25x 1x
Ceny usług: 94% niskie 16x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 7486
Data utworzenia profilu: 2010-04-09
Data ostatniej aktualizacji: 2011-07-09 23:05:17 

Opinie o Master Bruk. Usługi brukarskie Andrzej Pałaszewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonany podjazd + prace dookoła (schodek, obrzeża, ogrzewanie, elektyka, ... ) - po roku wszystko dobrze sie trzyma i ładnie wygląda. Terminowaość bardzo dobra, bez zastrzeżeń, ceny... tanio nie jest, ale też prace były dosyć wymagające. Najładniejszy podjazd na ulicy :-) i tu też sporo dzięki dodatkowym materiałom od Pana Andrzeja. Troszę wypłukał się piasek i żwirek - no ale to chyba normalne i po roku trzeba uzupełnić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2018-09-19 11:19:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duzo , dużo mówi a efekty mizerne, reklamacja - jak uda sie Wam doczekac. Szybka robota, wziąc kase i tyle mnie widzieli... Poprostu zenada.
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: oko dnia: 2018-07-19 09:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna, procesjonalna. Jakość usługi bez najmniejszych zastrzeżeń, bobry kontakt z właścicielem, pracownicy z dużym doświadczeniem. Wykona praca to podjazd garażu z kostki Libet, taras z kwietnikiem, łącznie około 180m2.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Grzybowski dnia: 2018-02-17 22:42:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo profesjonalna,uczciwa,rzetelna.Jakość wykonania bez żądnych zastrzeżeń. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna Marciniak dnia: 2017-08-19 21:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma- usługi świadczy w sposób profesjonalny,na najwyższym poziomie. Piękne realizacje tarasów i podjazdów z najlepszych materiałów i wszystko w uzgodnionym terminie- polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2016-07-04 16:46:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zupełnie niepoważna. Zwodzili nas przez dwa miesiące. Gdy byliśmy już umówieni na termin, to po prostu nie przyjechali informując nas tylko SMS-em. Ostatecznie zrezygnowali z pracy m.in. dlatego, że nasza córka nie powiedziała panu Andrzejowi "dzień dobry" i uznał to za zniewagę. Sposobu zakończenia współpracy przez pana Andrzeja nawet nie skomentuję. W każdym razie nie polecam!
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz Stelmach dnia: 2015-12-23 10:22:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidne i terminowe wykonanie usługi, tj. 30mkw (ścieżka+klomb) z płyt betonowych Maxima Trio firmy Libet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.D. Wrocław dnia: 2015-06-19 13:27:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę wybralismy po analizie zdjęć na ich stronie, przekonała nas jakość powierzchni, bezbłędne kształty łuków i okręgów, ciekawe aranżacje. Wszystko potwierdziło sie na placu budowy. Szybki termin, konkurencyjna ceny, szybka realizacja(100m2 w 4 dni. Do tego fachowe doradztwo nie tylko techniczne ale tez aranżacyjne. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dobrzykowice Różana dnia: 2015-06-18 14:22:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia pan Andrzej załatwia wszystko praca wykonana bardzo dobrze szybko i tanio.Polecam Barbara Kosmala
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-14 13:39:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.Doświadczona ekipa -bardzo dobre wykonanie i ekspresowe tempo prac.Cena usługi atrakcyjna.Efekt końcowy podjazdu -rewelacja.POLECAM.!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARTA dnia: 2015-02-20 18:46:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma MASTER BRUK jest firmą solidną , terminową, udziela fachowych porad, można firmie w zupełności zaufać i co jeszcze ważne współpracują z producentem kostki LIBET, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ela Retman dnia: 2015-01-23 08:25:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godni polecenia punktualni i fachowi świetny kontakt z pracownikami i właścicielem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał Nowak dnia: 2014-08-29 07:41:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MASTER-BRUK jako firma to sprawna organizacja, fachowe doradztwo i możliwość negocjacji cen. Szczególnie podobała mi się wiedza fachowa Panów brygadzistów i sumienne podejście do pracy. Bez obijania się i marudzenia :-) Dodatkowo jest to firma współpracująca z producentem kostki LIBET - sprawdzonego dostawcy. Taras, schody wejściowe i ścieżka wykonana z kravento i kostki picola. Przy każdym niewielkim osunięciu (zjawisko naturalne) kostki ekipa przyjeżdża do poprawki. Dziękuję i polecam! Monika Kowalczyk, Gajków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez problemu
Opinia dodana przez: Monika Kowalczyk, Gajków dnia: 2014-06-04 11:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówieni byliśmy z rozpoczęciem roboty na Wtorek o 8:00 skończyć mieliśmy w piątek. Efekt: Start we Wtorek 7:55 koniec w czwartek !!!! Niemiecka-precyzyjna robota!!!! Miałem wcześniej dwie inne firmy brukarskie ale szkoda gadać :-( Super miły Szef i Ekipa taka sama!! Będę dalej polecać. Marcin Zieleniewski
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin Zieleniewski dnia: 2014-03-13 12:30:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, fachowość, doradztwo, krótkie terminy realizacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. Jasiński dnia: 2013-11-14 11:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia za solidność , jakość pracy i cierpliwość dla niezdecydowanego do końca klienta. Schody bardzo praktyczne i ładne wizualnie z kravento a kostka piccola pięknie skomponowana z elewacją pod względem koloru elewacji. W sumie bardzo pozytywnie a to najważniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: firma udzieliła 2 lata gwarancji
Opinia dodana przez: Bartosz Arciszewski dnia: 2013-11-03 12:43:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług,terminowość oraz doradztwo w wyborze materiałów.Polecam. Usługa była skomplikowana dużą ilością łuków(łukowate ścieżki schody,układanie kostki po obrysie koła itp.)oraz różnic poziomów. Wszystko wykonane bardzo dobrze. Kolejną pracę bez wahania zlecę Firmie MASTER BRUK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Artur Pawlak dnia: 2013-11-01 12:36:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca z kategorii bardzo trudnych, wyniesiony taras na podmurówce z płyt Libetu, schody z wykuciem istniejącego betonu a kostka Piccola w bardzo różnorakim układzie w czterech kolorach. Efekt końcowy piorunujący. Ceny zadowalające , wszystko w terminie.POLECAM Master Bruk ,bo warto było czekać .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: firma udziela gwarancji pisemnej , więc mi to wystarcza
Opinia dodana przez: Jacek Zajączkowski dnia: 2013-10-12 20:20:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Master Bruk wykonała u Nas taras, taras wejściowy, schody oraz ścieżkę. Wszystko wygląda ślicznie.Ceny atrakcyjne.Prace wykonane kompleksowo, terminowo,solidnie, bardzo starannie. Ekipa sprawna,z doświadczeniem. Bardzo dobry kontakt z właścicielem, służy doradztwem w zaprojektowaniu oraz wyborze materiałów. Profesjonalna firma, w 100% godna polecenia. W przyszłym roku zamierzamy zrobić podjazd i bez zastanowienia chcielibyśmy żeby wykonawstwem zajęła się firma Master Bruk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Hutnik dnia: 2013-09-18 15:07:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy w/w firmę.Wykonuje usługi szybko, solidnie,końcowy efekt położonej kostki "cudnie" .Usługa wykonana po cenach dostępnych z lekkim upustem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Zieliński dnia: 2013-08-12 17:50:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Andrzeja wykonała nasz podjazd i opaskę wokół domu w bardzo krótkim czasie, bez opóźnień i zgodnie z naszym pomysłem. Mogliśmy tez liczyć na doradztwo w wyborze kostki i połączeniu kolorów. Podjazd został wykonany terminowo i mam nadzieję, że będzie również trwały, ale sądząc po staranności pracy ekipy raczej trudno mieć wątpliwości. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej Buba dnia: 2013-08-05 21:15:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma profesjonalna, rzetelna i doświadczona. Prace przebiegały terminowo i sprawnie. Nie uchyla się również od tzw. usługi/doradztwa poserwisowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz Skoczylas tomasz@grassko.pl dnia: 2013-07-23 20:37:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykonanie: szybkie, terminowe, solidne i naprawdę estetyczne. Doświadczona ekipa z solidnym majstrem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-18 20:19:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jako jedyna podjęła się wykonania schodów krętych na skarpie i dała gwarancję na swoja pracę. Bardzo dobry kontakt z pracownikami i szefem firmy, ponad to ze względu na swoje doświadczenie służą dobra radą. W efekcie końcowym schody wyglądają przepięknie i są porządnie wykonane.Tą firmę poleciłabym przyjacielowi :-))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-04-25 14:23:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doświadczona ekipa, dobre tempo prac, estetyka wykonanych prac na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Borkowicz dnia: 2013-04-13 15:57:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna i wiarygodna firma. Wykonanie bardzo eleganckie, na czas i sprawnie. W 100% polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Firma daje 2 lata gwarancji.
Opinia dodana przez: Katarzyna Nowańska dnia: 2013-03-09 10:47:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo podoba mi sie praca firmy master bruk,kladli u mnie kostke klasiko i od polozenia do tej pory wyglada bardzo ladnie.Mialem maly problem bo w jednym miejscu pare kostek sie zapadlo ale ekipa master bruka szybko przyjechala i naprawila szkody jestem zadowolony z firmy master bruk i polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: aga dnia: 2013-02-19 20:45:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Bez obaw od początku współpracy. Pomagają w zaprojektowaniu,praca wykonywana kompleksowo z upustami na materiał co czyni wykonawstwo raczej w dolnym przedziale cenowym. Ciekawe pomysły realizacji , w szczególności tarasów i schodów. 100% POZYTYW.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-10 12:02:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecania. Jakość wykonania bez zastrzeżeń, a cena usługi bardzo atrakcyjna. Wszystkie życzenia inwestora, odnośnie wykonania, nawet najbardziej wymyślne, są realizowane. W końcu firma, w której motto "klient nasz Pan" jest na porządku dziennym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Na każde żądanie.
Opinia dodana przez: anna dnia: 2012-11-24 16:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja: podjazd i taras. Prace wykonane fachowo i w terminie. Dobry kontakt z właścicielem, a pracownicy profesjonalni i służą poradą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-23 18:57:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją