Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

STUDIO URODY JUSTYNA Justyna Baśkiewicz

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Dolnośląskie, 67-200 GŁOGÓW 67-200 galileusza 12 a 12
Telefon: 724053353 Kom. 724053353
Adres e-mail: jusbas1(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
6932039630
Opis działalności: kosmetyczka fryzjer solarium tipsy zel mikrodermabrazja oczyszczanie kwasy(glikolowy,migdalowy) makijaż przedluzanie rzes pedicure depilacja henna opalanie natryskowe Słowa kluczowe: kosmetyczka fryzjer solarium tipsy zel mikrodermabrazja oczyszczanie kwasy(glokolowy,migdalowy) makijaż przedluzanie rzes pedicure manicure depilacja henna opalanie natryskowe

Ocena: 100% pozytywna 21x

Jakość usług: 100% wysoka 21x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 12x 6x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 8606
Data utworzenia profilu: 2010-04-20 09:43:16
Data ostatniej aktualizacji: 2011-07-09 00:10:57 

Opinie o STUDIO URODY JUSTYNA Justyna Baśkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Justyna SUPER fachowiec :) Naprawde właściwa osoba na właściwym miejscu poprostu rewelacja :) Polecam tę wspaniałą kosmetyczke paznokcie trzymaja sie az do nastepnej wizyty uzupelniajacej i przede wszystkim czas zrobienia paznokci bomba naprawde góra 40minut makijaz rewelacja oraz manicure,regulacja brwi wraz henną zawsze trafione do kształtu twarzy :) POLECAM!!!! spróbujesz raz i na pewno wrócisz :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: na szczescie reklamacji nie ma :)
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-05-28 17:56:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę o opinie na temat zabiegu mikrodermabrazji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2014-04-01 20:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja studio zapraszam :**** :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: <3 dnia: 2014-02-17 12:00:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: proszę o opinie na temat zabiegów oczyszczających na twarz;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2014-01-09 17:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całkowity profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-07 21:48:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miła obsługa i ceny naprawdę spoko. Wykonanie usług na najwyższym poziomie.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pati dnia: 2013-09-01 10:48:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat chodzę do kosmetyczki studio urody "Justyna" i jestem bardzo zadowolona!!!!Pani kosmetyczka profesjonalna a kosmetyki których używa są naprawdę bardzo dobre!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2012-08-01 15:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką Pani Justynki od kilku lat, paznokcie trzymają się 4 tygodnie, a makijaż REWELACJA! Trzyma się całą dobę i jest piękny, dopasowany do każdej osoby indywidualnie. Zdecydowanie polecam. A do tego przyjemna atmosfera bo Pani Justynka jest zawsze usmiechnieta i z chęcią zawsze bede tam wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2012-05-05 00:16:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesionalizm,przemiła atmosfera,niskie ceny!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Renia dnia: 2012-05-03 12:46:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż zrobiony profesjonalnie. Idealnie dobrany do cery. Trwały ponad 12 h :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rena dnia: 2012-04-24 12:33:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen profesjonalizm, makijaż który robiłąm na ślub trzymał się świetnie, z obserwacji jakich miałam okazję doświadczyć mogę wywnioskować iż dobierany był zawsze indywidualnie pod każdy rodzaj urody. Paznokcie, które robiłam wcześniej w innych miejscach, za nim poznalam fach Pani Justyny, to albo szybko i regularnie coś się w nich zepsuło, odpadło, albo czas robienia ich wydłużał się nawet do 2 - 3 godzin. Natomiast żele nakładane na paznokcie przez Panią Justynę zawsze wytrzymywały do kolejnej, planowanej po 3/4 tygodniach wizyty, a czas robienia paznokci wynosi 30/40 min!!!! które migiem zleciały dodatkowo uprzyjemniając ten czas rozmową z Panią Justyną obdarzoną zdecydowanie miłą aparycją. W skrócie: pełen profezjonalizm z poczuciem właściwie wydanych pieniędzy (i tu uwaga!!!nie wielu pieniędzy)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kama dnia: 2012-04-23 21:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła obsługa,wysoka jakość usług,bardzo przystępne ceny,brak potrzeb reklamacji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.R. dnia: 2012-04-22 10:59:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze jestem milo i fachowo obsluzona.zel na paznokciach zawsze sie trzyma nigdy nie odpryskuje.naprawde polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: edyta swierszczak dnia: 2012-04-02 14:47:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon, wysoka jakość i przemiła właścicielka. Paznokcie niesamowicie trwałe!!! - polecam ten salon w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2012-03-29 21:06:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stała klientka. Bardzo kompetentna obsługa,zawsze miło i sympatycznie. Wszystkie usługi wykonane estetycznie i wedle zyczeń klientów w dodatku w korzystnie krótkim czasie. Naprawde POLECAM!!!!!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji:)
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2012-03-26 18:16:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i doskonała znajomość najnowszych trendów:) Makijaż niepowtarzalny, trzyma się dwie doby!!! Korzystam z wszelkich możliwych usług salonu i polecam z czystym sercem:) Nigdy przedtem nie wyglądałam lepiej:) POLECAM TEN SALON DZIEWCZYNY!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karolka dnia: 2011-09-20 19:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM TEN SALON ZOSTAŁAM POTRAKTOWANA FACHOWO MAKIJAŻ ŚLUBNY BYŁ PRZEPIĘKNY I TRZYMAŁ SIĘ CAŁA NOC!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: SAMANTA88 dnia: 2011-08-17 21:11:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa jest świetna :) polecam ten zakład w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karolina :D dnia: 2011-06-15 18:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsluga .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Malgorzata dnia: 2011-02-26 23:16:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa. Tipsy trzymały się nadprzeciętnie długo. Po zapisaniu się, nie czekałam ani chwili, prosto na fotel
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2011-02-02 14:41:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa,profesjonalna,miła obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-20 09:44:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją