Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pina Design Biuro Projektów Pina Design

Zawód: architekci Architekt 
Adres: Małopolskie, 32-070 Czernichów Przeginia Narodowa 169
Telefon: 696-635-635 Kom. 784-068-996
Adres e-mail: pinadesign(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.pinadesign.pl
NIP:
944-215-46-50
Opis działalności: Słowa kluczowe: architekt projektowanie wnętrz ogrodów grafika użytkowa adaptacje design wizualizacja projekty reklama banery szyldy ulotki fotografia strony internetowe

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3301
Data utworzenia profilu: 2011-03-20 23:07:49
Data ostatniej aktualizacji: 2011-07-05 20:47:09 

Opinie o Pina Design Biuro Projektów Pina Design

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała dla nas indywidualny projekt domu. Sprawa trwała dłużej niż zakładaliśmy, ale otrzymaliśmy dokładny projekt i taki o jakim marzyliśmy. Zmienialiśmy go do momentu uzyskania zadowalających nas efektów, a wszystkie te zmiany były w cenie projektu. Otrzymaliśmy odpowiedzi na wszystkie nurtujące nas pytania, a pani architekt miała dla nas dużo cierpliwości. Ostatecznie jesteśmy bardzo zadowoleni. Dom już prawie stoi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof i Beata dnia: 2013-03-15 17:22:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała dla nas projekt łazienki oraz kuchni. Dzięki temu projektowi udało nam się zaoszczędzić trochę pieniędzy, a mimo to wnętrza mamy nowoczesne i bardzo ładne. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek i Anna K. dnia: 2012-08-22 20:15:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt - dom indywidualny Jakość usług - wysoka Elastyczne godziny przyjmowania klientów Miła obsługa Terminowość bez zastrzeżeń Kompleksowość działań
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kraków - Bielany dnia: 2012-03-30 00:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłem u Państwa adaptację projektu typowego. Szybka obsługa, ceny nie wygórowane, jakość usług - wysoka, czego dowodem jest posiadane już przeze mnie pozwolenie na budowę. Polecam wszystkim współpracę z biurem Pina Design
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2011-04-30 12:53:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt logo, logotypu, baneru i ulotek - jestem bardzo zadowolona, dziękuję za miłą współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 2011-04-01 15:43:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie i kompleksowo wykonane zlecenie, obsługa na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tateusz Sztos dnia: 2011-03-26 15:07:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja zlecenia. Fachowa i kompetentna obsługa klienta. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2011-03-20 23:09:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją