Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

U Anity. Salon fryzjerski. Anita Pieniążek

Zawód: Fryzjer 
Adres: Lubuskie, 68-300 Lubsko Sienkiewicz 9/2
Telefon: 68 4447961 Kom. 0 604909512
Adres e-mail: marceliklaudia(małpa)onet.pl
Strona internetowa:
NIP:
928-132-74-23
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 80% pozytywna 8x 2x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 5x 5x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2178
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-07-04 20:15:13 

Opinie o U Anity. Salon fryzjerski. Anita Pieniążek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-26 20:56:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mądra krytyka jest dobra, twórcza i motywująca. Teraz wiem na co trzeba zwrócić większą uwagę. Dziękuję bardzo za tą opinię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anita Pieniążek dnia: 2014-04-30 21:53:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zostawia poszarpane wlosy, a jak odrastają to juz całkiem nie idzie ich ułożyć, bo po pstaru sa żle wystrzyżone. Wenę i odwage to może i ma ale umiejętności raczej niewiele.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-28 07:57:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem częstą klientką tego zakładu i jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło usłyszeć ploteczek z miasta, a szkoda bo czasem by się przydało. Zawsze jestem miło przyjęta i ostrzyżona. Nigdy jeszcze mi nie odmówiono przyjęcia.Serdecznie polecam. Maria
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-19 12:06:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczesać umie, fakt. zafarbować, ułożyć doradzić itd też. Szkoda że rozmowy to ploteczki z miasta. Ta z tym, a ten przez nią.. itd.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażynka dnia: 2012-10-06 02:18:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam Anitę jako fryzjerkę. Korzystam z jej usług juz 4 lata. I jestem bardzo zadowolona. Zawsze mi fajnie doradzi jak zafarbować włosy, jak je uczesać. Ma gust jeśli chodzi o ozdoby do włosów czy jakieś dodatkowe pasemka. Jest bardzo miła, a atmosfera w jej zakładzie jest ciepła i przyjemna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2012-07-24 14:02:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miło,bez problemu o każdej porze i w każdy roboczy dzień.Po prostu więcej takich właścicieli i zawsze będzie słonecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grażyna dnia: 2012-07-07 08:33:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bARDZO FAJNY SALON, MIŁA ATMOSFERA, aNITA BARDZO FAJNIE DORADZA FRYZURY, TWORZY CIEKAWE ZESTAWIENIA FARBOWANIA. wARTO TAM WSTAPIĆ. NIGDY NIE PRZESÓWA UMÓWIONYCH WIZYT A CHODZE TAM OK 3 LAT :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 2012-04-11 09:41:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prawidłowy Adres to: U Anity - Zakład fryzjerski - Pieniążek A. ul.Sienkiewicza 9, 68-300 Lubsko tel. 68 444 79 61
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-01 13:11:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doradzi, dobrze uczesze, ostrzyże, wymodeluje i "pokoloruje" i miło pogawędzi.Czas leci szybko w miłej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-08 13:38:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją