Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Słowik Services

Zawód: malarskie usługi Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 05-402 Otwock Otowck Jagienki 31
Telefon: Kom. 531 534 020
Adres e-mail: biuro(małpa)slowikservices.pl
Strona internetowa: www.slowikservices.pl
Opis działalności: Usługi remontowo-budowlane Słowa kluczowe: remont warszawa, warszawa remont, remonty warszawa, warszawa remonty, malowanie warszawa, warszawa malowanie, firmy remontowe warszawa, wykończenia warszawa, usługi remontowe warszawa

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2318
Data utworzenia profilu: 2011-06-29 21:51:54
Data ostatniej aktualizacji: 2011-06-29 21:51:54 

Opinie o Słowik Services

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy remont to było mieszkanie strychowe (kapitalny remont), ciężka sprawa, ale wszystko poszło szybko i sprawnie. Najważniejsze jest, że firma nie ucieka do innych fuch, słucha i potrafi doradzić. Dokładnie ustala z klientem, co jak ma wyglądać. Drugi remont to był lokal użytkowy, remont równie szybki i bezproblemowy. Trzeci remont to był kolejny lokal użytkowy, tam nie było dużo pracy, malowanie i położenie ozdobnej fototapety. Wszystko ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2018-02-05 20:26:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę polecił mi znajomy, któremu robili generalny remont domu. U mnie wykonywali wykonczenia w nowo wybudowanym domu 300m2 zgodnie z projektem aranzacji. Efekt koncowy powala a w niektórych kwestiach przewyzszyl moje oczekiwania. Prace dotyczyly m.in: ukladania gresow, terakoty, oblozenia scian stara cegla, wykonania wielopoziomowych sufitow podswietlanych led, malowania, ukladania tapet winylowych, ukladania parkietow, wykonania tarasu z drzewa egzotycznego. Prace przebiegaly sprawnie i terminowo. Jakosc robót i dbałość o detale oceniam bardzo doborze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert, Otwock dnia: 2017-06-12 23:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała dla nas kompleksowy remont mieszkania 120m2. W zakres prac wchodzilo: ukladanie gresow i paneli podlogowych, wykonanie gladzi gipsowych, wykonanie nowej scianki dzialowej, montaz sufitów podwieszanych, malowanie, przerobki ibstalacji elektrycznej, hydraulicznej i centralnego ogrzewania. Jakość robót, harmonogram i realizacje prac oceniamy bardzo dobrze. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Andrzej dnia: 2017-04-27 13:29:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Słowik Services wykonała dla nas całościowy remont mieszkania 80m2. Prace dotyczyły mieszkania z rynku wtórnego. Firma wykonała: tynki, gładzie, gresy, glazurę, wstawiła drzwi, wykonała ścianki działowe i sufity podwieszane, instalację elektryczną LED i hydrauliczną. Wszystko w terminie i tak jak chcieliśmy. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Od firmy uzyskaliśmy 3 letnią gwarancję na wszystkie prace.
Opinia dodana przez: Radosław dnia: 2015-11-07 23:39:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ponad rok temu ekipa remontowa Słowik Services odnawiała nam 3 klatki schodowe. Firma pracuje w taki sposób, że mieszkańcy prawie nie odczuwają dyskomfortu związanego z remontem (kurz, bałagan). Jakość wykonanych usług oceniamy wysoko. Polecamy firmę z pełną odpowiedzialnością. Zespół jest solidny, punktualny a przy tym sympatyczny i komunikatywny. Na pewno wrócimy do Państwa z kolejnymi remontami, pozdrawiamy! WM Warszawa Wola.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Angelika Stępniewska dnia: 2014-10-28 21:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonujemy kompleksowe remonty i prace wykończeniowe w mieszkaniach i domach na terenie Warszawy i okolic. woim Klientom jesteśmy w stanie zagwarantować terminowość i w pełni profesjonalne wykonanie powierzonego nam zadania. Każda praca realizowana jest zgodnie z wcześniej podpisaną umową. Terenem naszego działania jest Warszawa i jej okolice. Zachęcamy do współpracy! Kontak: tel. 531 534 020 biuro@slowikservices.pl www.slowikservices.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: www.slowikservices.pl dnia: 2011-06-29 21:53:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją