Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Synteza s.c. Jarosław Rzeczkowski

Zawód: sanitarno - instalacyjne artykuły - detal Hydraulik 
Adres: Mazowieckie, 01-343 Warszawa Legionowa 3
Telefon: 22 633-64-25 Kom. 602-246-737 Fax: 22 633-64-25
Adres e-mail: synteza1(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.synteza.net
NIP:
118-06-29-058
Opis działalności: Autoryzowany serwis urządzeń firmy Vaillant Słowa kluczowe: serwis vaillant Warszawa zakup części zamiennych

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 3x 6x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4818
Data utworzenia profilu: 2010-06-17 11:31:21
Data ostatniej aktualizacji: 2011-05-20 11:30:29 

Opinie o Synteza s.c. Jarosław Rzeczkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa. Super punktualnie. Mogłem zapłacić terminalem. Rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Woźnicki dnia: 2017-12-11 11:39:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę. Fachowiec przybył bardzo terminowo. Sprawnie przeprowadził oględziny pieca. i stwierdził uszkodzenie elementu który był wymieniany 11 miesięcy wcześniej. Naprawy dokonał od razu musiałem tylko podpisać protokół. Szybko i Sprawnie. Bardzo dobra i miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zarzutu
Opinia dodana przez: Karol Wójcik dnia: 2016-03-21 17:42:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa. Szybka reakcja. Gorąco polecam, bo warto. Dodatkowo jest tu miło i sympatycznie. Szczególnie urzekła mnie punktualność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan11 dnia: 2014-04-07 15:24:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z fachowej i rzetelnej usługi firmy. Specjalne pozdrowienia dla Pana inż. Zbigniewa Maliszewskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew G. dnia: 2013-12-05 21:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawili mój piec drogą telefoniczną za free Super fachowcy Zycze dużo zdrowia i sukcesów Polecę firmę każdemu
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy Witukiewicz dnia: 2013-06-24 09:18:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problem z głośnym /wybuchowym/ zapalaniem się pieca CO.Mój dotychczasowy,wieloletni serwisant nie mógł usunąć usterki.Zostały wymienione prawie wszystkie możliwe elementy /piec nadal wybuchał/Serwisant z firmy Synteza dokonał dokładnego przeglądu i naprawił piec.Bardzo dziękuję za fachową obsługę i naprawę.Serdecznie polecam tę firmę. Miła, znająca się na rzeczy ekipa fachowców w tej dziedzinie.Ceny przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-25 08:59:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczna obsłuiga, mimo, że mój problem nie mógł byc przez p.Jarosława rozwiązany (niekoniecznie potrzebny jest hydraulik) to wytłumaczył mi na czym może polegać problem, doradził jak w chwili obecnej sobie poradzić i nawet zaproponował pomoc w postaci telefonu zwrotnego gdyby udało mu się znaleźć fachowca, który byłby w stanie mi pomóc!!
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-10 15:20:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Punktualnie, zrobili co trzeba, wytłumaczyli jak działa. Jestaem Bardzo zadowolony. Przy tym miło i sympatycznie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ADAM48 dnia: 2011-05-20 11:26:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie bez zastrzezeń. Serwisuje piec Vaillanta w Łomiankach - piec chodzi bezproblemowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-14 15:11:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług tego Pana w zakresie obsługi pieca gazowego i jak do tej pory bez zastrzeżen. Naprawdę nie zawiodłem się i szczerze polecam. Warto mieć dobrego fachowca pod ręką!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Stefan Florek dnia: 2010-07-07 22:13:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skrupulatni, bezstronne doradztwo, miło i uprzejmie PUNKTUALNIE, a do tego fachowo. Pomogli tam gdzie wielu uległo. Wyważona cena ani drogo ani tanio. Po wizycie zostawili protokół z opisem awarii i z numerami części użytych. Warci polecania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 100% gwarancja.
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2010-06-17 11:37:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją