Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

woj-rob parkiety

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Dolnośląskie, jelenia góra
Telefon: Kom. 603363976
Adres e-mail: wparkiet(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.parkiet.witryna.info
Opis działalności: cyklinowanie bezpyłowe,lakierowanie,olekowanie,renowacje,pomiar wilgotności Słowa kluczowe: cyklinowanie bezpyłowe,lakierowanie,olekowanie,renowacje,pomiar wilgotności,podlogi deski,parkiet

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x 1x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2627
Data utworzenia profilu: 2010-02-02 16:04:14
Data ostatniej aktualizacji: 2011-05-02 21:46:13 

Opinie o woj-rob parkiety

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Partacze. Po 2 miesiącach wypadają fugi, oszukują na lakierze (parkiret można zarysować paznokciem!!)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JG dnia: 2016-04-06 12:44:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odpicowali mi parkiet ze mucha nie siada- a tak na powaznie to pelny profesjonalizm, punktualnosc, rzetelnosc, uprzejmosc i tylko sie cieszyc ze takich fachowcow mamy- polecam kazdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: tego jeszcze nie wiem.
Opinia dodana przez: aleksandra dnia: 2012-11-22 14:14:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen profesjonalizm, dobre doradztwo. Tanie lakiery i materiał- deski jesionowe i dębowe naprawdę dobrej jakości- polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zw dnia: 2011-05-05 09:24:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazlam ich w internecie i po rozmowie z właścicielem , wiedziałam , ze to jest to , czego szukam.I nie pomyliłam sie.Profesjonalne wykonanie usługi. Wszystko zrobione zgodnie z planem . Super punktualni. Cyklinowanie , lakierowanie zrobione super.Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jrk dnia: 2010-05-18 14:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny parkieciarz, zadzwoniłam po niego bo znana firma pakieciarska jeleniogórska wykonała dla mnie usługę cyklinowania,bejcowania,lakierowania lakier zaczoł się łuszczyć a oni na to że nie poradzą nic a kasę wzieli. Zadzwoniłam po parkieciarza z firmy woj-rob i dało się zrobić lakier sie nie łuszczy i naprawdę podłoga super wygląda. Dzięki jeszcze raz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-02 16:31:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma parkieciarska,wysoka jakość świadczonych usług, pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-02 16:06:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją