Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka w Rzeszowie-Adwokat-dr Joanna Paśkiewicz Joanna Paśkiewicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Podkarpackie, 35-113 Rzeszów Wita Stwosza 39
Telefon: Kom. 517 191 633
Adres e-mail: prawnikrzeszow(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.paskiewicz.eu
NIP:
813-167-55-76
Opis działalności: Kancelaria Prawna-Adwokat-Rzeszów. Celem kancelarii jest wspieranie i pomaganie klientom poprzez poszukiwanie stosownych, kompleksowych rozwiązań prawnych. Słowa kluczowe: Adwokat,Kancelaria,Prawnik,Rzeszów,Rozwody,alimenty,odszkodowania komunikacyjne,Radca

Ocena: 91% pozytywna 22x 2x

Jakość usług: 91% wysoka 22x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x 2x
Ceny usług: 86% niskie 13x 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 9620
Data utworzenia profilu: 2009-09-29 12:23:30
Data ostatniej aktualizacji: 2011-04-28 14:17:07 

Opinie o Kancelaria Adwokacka w Rzeszowie-Adwokat-dr Joanna Paśkiewicz Joanna Paśkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa karna - mistrzostwo świata, wyrok uniewinniający, trwało to dość długo, ale było warto. Dziękuję Pani Mecenas. Pani wie, kto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: długoterminowy klient dnia: 2019-09-11 10:09:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Mecenas. Nasza współpraca trwa niezmiennie od 6 lat. Pani Mecenas prowadzi wszystkie moje sprawy, które do łatwych nie należą. Pani Joanna jest bardzo sumienna i profesjonalna. Za jakością wykonywanych przez Mecenas usług stoi logika, co bardzo cenię i terminowość. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2018-08-05 18:50:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Adwokat Paskiewicz pelny profesjonalizm i duże doświadczenie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marzenna Bieniaszewska dnia: 2018-07-19 17:24:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła mi rozwód, zastąpiła innego adwokata, bo tamten ze mna się nie kontaktował, pani adwokat wysyłała mi wszystko mailem, miałam dostęp do tego co w aktach, wytłumaczyła wszystko, i zrobiła tak, jak chciałam. Jestem zadowolona i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-12 21:55:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: te same pozytywne opinie panierowane chyba sama sobie pisze.podstawowy problem to kontakt z nią.gdzie tel jest ciągle wylaczony.komórkowy.stacjonarnego brak.trzeba czasem dzień dzwonić.wiele innych zastrzeżeń mam.ale pewnie Mój wpis i tak usunięty bedzie.NIE POLECAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: gkgufi dnia: 2015-05-21 10:10:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do Pani Adwokat z polecenia i teraz wiem, że był to dobry wybór. Dziękuje za udzieloną mi pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2015-01-02 18:01:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Mądra i przede wszystkim skuteczna.Uczciwie mówi o istniejących możliwościach rozwiązania sprawy , nie obiecuje rzeczy niemozliwych i walczy. Walczy i wygrywa sprawy , o których inni adwokaci mowili , ze trudne , długie i niepewne.Jeszcze raz dziękuję Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia85 dnia: 2014-10-21 22:51:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co prawda niewiele mogę powiedzieć o innych prawnikach w Rzeszowie, bo nie byłem wcześniej zmuszony do korzystania z tego typu usług, ale wiem jedno zaoferowana przez Panią adwokat Paśkiewicz pomoc w pełni spełniła moje oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Redziński dnia: 2014-04-23 14:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze raz bardzo dziękuję Pani Joanno za pomoc. Bez Pani sama bym sobie nie poradziła. Na szczęście dla mnie trafiłam do Pani i udało się wszytko wyprostować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: TS dnia: 2014-03-24 14:27:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prosiłam tylko o konsultacje ... Wstępnie, za zapoznanie się z dokumentacją prosiła o dokonanie przelewu na kwotę 1000 PLN. Zraziła mnie swoim postępowaniem ... niestety. Ale tak to bywa, jak się mieszka na stałe na obczyźnie, a jak wiadomo adwokat wszystko wyczuje ... niemniej pozdrawiam serdecznie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak opinii
Opinia dodana przez: sazdr dnia: 2013-12-17 23:01:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panią Mecenas. Uważam, że zachowuje się bardzo profesjonalnie. Nie obiecuje, podchodzi rzeczowo i jest bardzo skuteczna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-19 11:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Działalność oraz skuteczność działania Kancelarii Adwokackiej Pani Joanny Paśkiewicz w sprawach rozwodowych oceniam nie tylko pozytywnie, ale wzorowo. Mimo mojej nieobecności(czasowy pobyt za granicą),już na pierwszej rozprawie rozwodowej, zapadł wyrok sądu o rozwodzie z orzeczeniem winy męża. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2013-03-13 15:16:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli rozwód to tylko Pani Paśkiewicz.Bardzo konkretna babka. Była żona chciała mi ograniczyć władzę rodzicielską nad naszym synem i wyrwać jak najwyższe alimenty.Nic z tych planów jej nie wyszło. A to wszystko dzięki Pani Mecenas. Jeszcze raz dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AA dnia: 2012-12-14 09:59:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na razie jestem dopiero na początku powierzyłem swoją sprawę Pani Mecenas. Zobaczymy co z tego wyniknie. Na razie wydaje się ok, chociaż widziałem różne wpisy na innych stronach, niemniej pierwszy kontakt wypadł bardzo pozytywnie, wydaje mi się, że to profesjonalistka i poradzi sobie z moją sprawą szybko i skutecznie, będę informował na bieżąco, bo szczerz mówiąc właśnie takich wpisów brakuje, jak ktoś ocenia pracę prawnika w trakcie jego działań. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nowy dnia: 2012-11-21 05:16:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowa i bardzo skuteczna porada Pani Mecenasa dr Paśkiewicz doprowadziła do szybkiego i co najważniejsze pozytywnego dla mnie zakończenia ciążącej mi sprawy karnej. Profesjonalistka w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2012-11-08 18:17:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa o kontakty z dzieckiem,alimenty,ograniczenie wladzy rodzicielskiej...jestem zadowolony w 100 % z uslug pani mecenas,profesjonalizm w kazdym wymiarze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michal K dnia: 2012-07-04 02:56:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z uslug kancelarii , bardzo dziekuje za pomoc .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriela J dnia: 2012-06-19 23:17:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa rozwodowa, Pani Joanna jest prawdziwym fachowcem, polecam i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: danio dnia: 2011-06-07 11:21:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa o odszkodowanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-27 18:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Komptetentna, pełna empatii i taktu, wysokiej kultury P dr Joanna Paśkiewicz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata Pięta dnia: 2011-03-29 15:09:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że poziom usług, jakość, konkurencyjna cena zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Pani mecenas wszystko mi wytłumaczyła, wspierała mnie w sądzie, a było ciężko z moim byłym mężem. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2010-06-12 17:17:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedza poparta doświadczeniem. Nie poddaje się nawet w zawiłych i nudnych sprawach administracyjnych - jak w przypadku "sprawy" na Zalesiu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Customer dnia: 2009-12-30 18:55:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat prowadziła moją sprawę rozwodową. Jestem zadowolony z poziomu obsługi i co istotne cena również miło mnie zaskoczyła. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2009-10-11 16:04:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni profesjonalna obsługa. Kreatywna i sumienna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2009-09-29 12:25:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją