Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kominki GP sp. z o.o.

Zawód: kominki i piece - produkcja, sprzedaż  
Adres: Małopolskie, 30-552 Kraków ul. Wielicka 25
Telefon: 12 261 17 10
Adres e-mail: biuro(małpa)godin.com.pl
Strona internetowa: www.godin.com.pl
Opis działalności: Sprzedaż hurtowa i detaliczna wkładów, pieców kominkowych i akcesoriów. Montaż kominków i pieców wolnostojących. Kuchnie gazowe i elektryczne. Garnki żeliwne emaliowane Słowa kluczowe: kominki, piece kominkowe, wkłady grzewcze, kuchnie, garnki żeliwne emaliowane

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 75% niskie 3x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2256
Data utworzenia profilu: 2011-04-16 12:14:47
Data ostatniej aktualizacji: 2011-04-16 12:14:47 

Opinie o Kominki GP sp. z o.o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Chciałem podziękować ekipie z Kominki GP za realizację mojego zamówienia. Chwile czekałem na dostawę i montaż ale potem poszło sprawnie. Ważne, że sprzęt działa bez uwag. Nie jestem specjalistą w tym zakresie, a dodatkowo pielęgnuję w sobie zasadę, że nie zawsze muszę rozumieć jak coś działa więc tym bardziej ciesze się że i tym razem nie muszę ;-) Najważniejsza jest jednak pozytywna opinia mojej żony, która jest jak pewnie większość Pań wyczulona na "wszystko". Polecam każdemu kto się jeszcze zastanawia nad wyborem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: TEKA dnia: 2018-01-10 17:38:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w firmie kominki GP kominek gazowy z instalacją i całą obudową. Wcześniej mogłam zobaczyć jak taki kominek działa, bo mają jeden zainstalowany w sklepie w Krakowie przy ulicy Wielickiej. Dodatkowo mają też uprawnienia do instalacji kominków gazowych i nie trzeba szukać instalatorów z uprawnieniami jak to jest po innych firmach. W Krakowie za 2 lata ma być zakaz palenia drewnem i jak się chce kominek to do wyboru pozostaje tylko wkład gazowy. Okazało się, że wybór samego kominka jak i wykonawcy był trafny. Kominek jest dobrze zrobiony, starannie i tak jak chciałam. Miałam wątpliwości, czy kominek gazowy sobie poradzi ale grzeje lepiej niż się spodziewałam. Uprzedzam wszystkich, że jak ktoś nie ma komina przystosowanego do gazu i instalacji gazowej doprowadzonej do kominka, to jest z tym trochę zachodu ale, jak wspominałam, w Krakowie nie ma za bardzo innej opcji. Wszystkim polecam firmę z Wielickiej. Mają bardzo dużą ekspozycję, parking dla klientów i kilka działających kominków na ekspozycji. Dodatkowo potrafią doradzić i mają cierpliwość do trudnych klientów do jakich bez wątpienia się zaliczam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-12-25 09:00:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też miałem przez tą firmę montowany kominek Tulikivi i nie mam zastrzeżeń co do wykonania. Co więcej, jestem bardzo zadowolony z tego jak kominek grzeje. Panowie z GP podeszli do sprawy bardzo profesjonalne a nawet przed zakupem kominka odesłali mnie do restauracji w pobliżu Wieliczki (Dworek Emilii) żebym zobaczył na żywo działający i wykonany przez nich kominek Tulikivi. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pawełek dnia: 2017-12-06 10:32:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem u nich piec steatytowy Tulikivi Salvo 21T. Dostarczony w terminie, ale zmontowany przez Panów z firmy Kominki GP niestarannie i niezgodnie ze sztuką. Szpary, nierówne fugi, podkładane kartoniki dla zniwelowania niedokładności montażu. Cały kominek odchylony od pionu... Niedokładnie posklejany w środku - szpary...Dopiero po zdecydowanej interwencji u producenta w Finlandii,któremu wysłałem zdjęcia i filmy, jak sprofanowano ten piękny kominek - panowie fachowcy z Krakowa przyjechali i zdemontowali swoje dzieło. Mnóstwo nerwów i straconego czasu. Wnioski pozostawiam czytelnikowi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Tragiczna. Pomiimo ewidentnie niestarannego montażu pieca, próba wmówienia KLientowi, że wszystko jest ok. Dopiero interwencja producenta uratowała sytuację...
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2017-11-16 02:43:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma oraz kompetentni fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-11-02 09:49:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ładnie i starannie wykonali mój kominek. Cena za całą usługę niezbyt wygórowana biorą pod uwagę obsługę i jakość wykonania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2012-06-09 18:36:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jakość, termin i cena bez zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-29 15:01:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidnie i terminowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-16 12:15:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją